Aşılama

Sizde pco yok değil mi işte yumurtlama olmayınca gebelik oluşmuyor maalesef benzer sorunlarımız var ben mesela tedaviye baslayanq kadar pco olduğumu bilmiyordum doktor sadece solda pco goruntusu var sağ temis demişti
Yok sanırım öyle bişey demedi yani

Sağ tarafımda arada sırada batma belki psikolojikmendir bilmiyorum belki gerçektir inşallah gerçektir ne zamandır tedavi görüyorsunuz
Ben yazın başlamıştım ilk ama tabi sonra düşük oldu biraz beklemem gerekti sonra doktor uygun görünce yeniden devam ettim

İlk asilamami yaptirali 5 ay oldu sonra gebelik oluştu 10 haftaya yakın süre geçti düşük oldu sonrasında bir kaç regl beklemek gerekti
Yaaa inanmıyorum çok geçmiş olsun neden düştü özel değilse eğer dikkat edilmesi gereken varsa bilmek isterim

Yaaa inanmıyorum çok geçmiş olsun neden düştü özel değilse eğer dikkat edilmesi gereken varsa bilmek isterim
Nedenini bilmiyorum patoloji sonucu temiz çıktı doktorda böyle şeylerin olabileceğini söyledi ara kanamalar yaşadım en sonda tamamen düşük oldu kürtaj oldum.Teşekkür ederim

Nedenini bilmiyorum patoloji sonucu temiz çıktı doktorda böyle şeylerin olabileceğini söyledi ara kanamalar yaşadım en sonda tamamen düşük oldu kürtaj oldum.Teşekkür ederim
Vardır bi hayır ya inşallah dilerim şuanki pozitif ve hayırlısıyla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…