- Konu Sahibi gokceeee220
-
Kağıt veriyorlar onda yazıyor aslında size vermediler mi yumurta takibi yaptıkları kağıdıEvet bende o zaman öğrendim benim 20 mm ve 15 olmuştu klomenden iğneden sonra femeradan sonra ne kadar oldu yada olması bilmiyorum
Yok sanırım öyle bişey demedi yaniSizde pco yok değil mi işte yumurtlama olmayınca gebelik oluşmuyor maalesef benzer sorunlarımız var ben mesela tedaviye baslayanq kadar pco olduğumu bilmiyordum doktor sadece solda pco goruntusu var sağ temis demişti
Olsa derdi mutlaka. Pozitifleri görelim inşallah sonucumu yazacagim ben burayaYok sanırım öyle bişey demedi yani
Ultrason kağıdı verdiler banaKağıt veriyorlar onda yazıyor aslında size vermediler mi yumurta takibi yaptıkları kağıdı
Eğer oysa ultrason kağıdı verdilerKağıt veriyorlar onda yazıyor aslında size vermediler mi yumurta takibi yaptıkları kağıdı
Yok hayır bana ultrason vermediler kağıtta tarihler var her gittimizde yumurta boyutu rahim kalinligi falan yazıyor en son güne 20 mm yazmış meselaEğer oysa ultrason kağıdı verdiler
Yok bana verilmediYok hayır bana ultrason vermediler kağıtta tarihler var her gittimizde yumurta boyutu rahim kalinligi falan yazıyor en son güne 20 mm yazmış mesela
Nerde oturuyorsunuzYok hayır bana ultrason vermediler kağıtta tarihler var her gittimizde yumurta boyutu rahim kalinligi falan yazıyor en son güne 20 mm yazmış mesela
Anladım her hastane aynı olmayabilirYok bana verilmedi
Ankara ben sizNerde oturuyorsunuz
Çok sık idrara çıkıyorum mesela buda bir belirti sanırım ama hep çıkarım benAnladım her hastane aynı olmayabilir
ÇanakkaleAnkara ben siz
Bende o hiç olmamisti mesela tabi herkesin belirtisi kendine özelÇok sık idrara çıkıyorum mesela buda bir belirti sanırım ama hep çıkarım ben
Sağ tarafımda arada sırada batma belki psikolojikmendir bilmiyorum belki gerçektir inşallah gerçektir ne zamandır tedavi görüyorsunuzBende o hiç olmamisti mesela tabi herkesin belirtisi kendine özel
Ben yazın başlamıştım ilk ama tabi sonra düşük oldu biraz beklemem gerekti sonra doktor uygun görünce yeniden devam ettimSağ tarafımda arada sırada batma belki psikolojikmendir bilmiyorum belki gerçektir inşallah gerçektir ne zamandır tedavi görüyorsunuz
Benden önce başlamışsınız sizBen yazın başlamıştım ilk ama tabi sonra düşük oldu biraz beklemem gerekti sonra doktor uygun görünce yeniden devam ettim
İlk asilamami yaptirali 5 ay oldu sonra gebelik oluştu 10 haftaya yakın süre geçti düşük oldu sonrasında bir kaç regl beklemek gerektiBenden önce başlamışsınız siz
Yaaa inanmıyorum çok geçmiş olsun neden düştü özel değilse eğer dikkat edilmesi gereken varsa bilmek isterimİlk asilamami yaptirali 5 ay oldu sonra gebelik oluştu 10 haftaya yakın süre geçti düşük oldu sonrasında bir kaç regl beklemek gerekti
Nedenini bilmiyorum patoloji sonucu temiz çıktı doktorda böyle şeylerin olabileceğini söyledi ara kanamalar yaşadım en sonda tamamen düşük oldu kürtaj oldum.Teşekkür ederimYaaa inanmıyorum çok geçmiş olsun neden düştü özel değilse eğer dikkat edilmesi gereken varsa bilmek isterim
Vardır bi hayır ya inşallah dilerim şuanki pozitif ve hayırlısıyla kucağına alırsınNedenini bilmiyorum patoloji sonucu temiz çıktı doktorda böyle şeylerin olabileceğini söyledi ara kanamalar yaşadım en sonda tamamen düşük oldu kürtaj oldum.Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?