- Konu Sahibi gokceeee220
O nasıl bir testBen laboquick test yaptim negatif kizlar asilamanin 10. Gunundeyim sanirim elendim…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl bir testBen laboquick test yaptim negatif kizlar asilamanin 10. Gunundeyim sanirim elendim…
Erken gebelik degil de küçük testler oluyor onlardanO nasıl bir test
Hm anladım teşekkür ederimErken gebelik degil de küçük testler oluyor onlardan
Daha erken degil mi cıkması icinBen laboquick test yaptim negatif kizlar asilamanin 10. Gunundeyim sanirim elendim…
Bilmiyorum ki bi ümit yaptimDaha erken degil mi cıkması icin![]()
Hemde yaptığınız test erken gebelik değil varsa bile çıkmaz bence biraz daha bekleyip erken gebelik yapın 4-5 gün sonra :)Bilmiyorum ki bi ümit yaptim![]()
Laboquick cok hassas dediler o yuzden aldim ama hcg yansiyacak kadar yukselmemis te olabilir. Dediginiz gibi biraz bekleyip tekrar yapayimHemde yaptığınız test erken gebelik değil varsa bile çıkmaz bence biraz daha bekleyip erken gebelik yapın 4-5 gün sonra :)
O markanın ovulasyonunu kullandım yanlıs sonuc vermisti güvenemedim :)Laboquick cok hassas dediler o yuzden aldim ama hcg yansiyacak kadar yukselmemis te olabilir. Dediginiz gibi biraz bekleyip tekrar yapayim![]()
Yaaa herkes cok övüyor ondan aldım tüh yaO markanın ovulasyonunu kullandım yanlıs sonuc vermisti güvenemedim :)
Amin inşaAllah sizde sağolunAmin inşallah saolun hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim canım![]()
Amin inşaAllah sizde sağolunAmin inşallah saolun hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim canım![]()
çıkar evet cnm12.veya 13 günde beta da çıkar mı
Test günün yarınmıydı :)Hadi inşallah
Çarşamba canımTest günün yarınmıydı :)
Yarın 13.gün müÇarşamba canım
Yarın 12 günYarın 13.gün müçıkar ama 13.günde :)
13. Gün yaptırmış olcamYarın 13.gün müçıkar ama 13.günde :)
Ay çok heyecanlandım senin adına. İnşallah güzel sonuçlar alırsın13. Gün yaptırmış olcam
İnşallah bazen kasık ağrısı birde batma başka yok sanırımAy çok heyecanlandım senin adına. İnşallah güzel sonuçlar alırsınbelirti var mı hiç?
Amin inşallah hep kendimi dinliyorumAy çok heyecanlandım senin adına. İnşallah güzel sonuçlar alırsınbelirti var mı hiç?