- 15 Temmuz 2024
- 851
- 234
- 18
- 33
- Konu Sahibi gokceeee220
-
Az kalmis sizin darisi basimiza test yaptiniz mi hic?Çarşamba belli olcak
Erken yaptım 3 4 gün önce tek çıktı günüm gelmeden yaptım ben amaAz kalmis sizin darisi basimiza test yaptiniz mi hic?
Siz pekiAz kalmis sizin darisi basimiza test yaptiniz mi hic?
3-4 gun once cok erken yapmissiniz. Benimde bugun testlerim gelecek bi bakacagim yine de negatiftir ama yine de icim durmuyorErken yaptım 3 4 gün önce tek çıktı günüm gelmeden yaptım ben ama
Merak ediyorum içim içime sığmıyor o 2 çizgiyi görmek istiyorum çarşamba kan vercem jet sonuç orda çıkcak3-4 gun once cok erken yapmissiniz. Benimde bugun testlerim gelecek bi bakacagim yine de negatiftir ama yine de icim durmuyor
Eger pozitif cikarsam bende eve gelip sirf o cizgiyi gormek icin test yapacagimMerak ediyorum içim içime sığmıyor o 2 çizgiyi görmek istiyorum çarşamba kan vercem jet sonuç orda çıkcak
İnşallah o çizgiyi görürsünüz kaçıncı denemenizEger pozitif cikarsam bende eve gelip sirf o cizgiyi gormek icin test yapacagim
Amin ilk asilamam daha sizin?İnşallah o çizgiyi görürsünüz kaçıncı denemeniz
Benimde ilk peki kaç ay sürdü aşılamaya gelene kadarAmin ilk asilamam daha sizin?
1,5 yildir evliyim baslarda korundud sonra biraktik olmadi bi sorun yok esimde de bende de sebepsiz infertilite dendi oyle basladim sizin?Benimde ilk peki kaç ay sürdü aşılamaya gelene kadar
Biz hç korunmadık yumurtlama problemi ile başladım ben1,5 yildir evliyim baslarda korundud sonra biraktik olmadi bi sorun yok esimde de bende de sebepsiz infertilite dendi oyle basladim sizin?
İnsallah hayirli haberler aliriz hepimiz su mubarek ayda yuzumuz gulerBiz hç korunmadık yumurtlama problemi ile başladım ben
Amin inşallahİnsallah hayirli haberler aliriz hepimiz su mubarek ayda yuzumuz guler
Sizin ne zaman belli olacakEvet bende sizdenim kendimi dinliyorum hep ya hepsı var ya hiç yok
Çarşamba inşallahSizin ne zaman belli olacak
Güzel haberler alın inşallah :)Çarşamba inşallah
AMinnnGüzel haberler alın inşallah :)
Güzel haberler alın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?