- 15 Temmuz 2024
- 851
- 234
- 18
- 33
- Konu Sahibi gokceeee220
-
Gonal-f diyo sanirim doktor. Ben o yolla asilama oldum iste bu ay. O igne bildiginiz kalca ignesi degil incecik kucucuk sinek isirigi gibi bi aci oluyo vurunca dicem ama o bile olmuyo cok korkmustum hatta tedaviden vazgececektim o derece soyliyim sizin gibiydim yani. Ama butun ignelerimi bastan sona kendim vurdum adi igne oldugu icin korkutucu geliyo ama asla oyle degil. Ben iyi ki yapmisim yoksa korktuğun gibi oldugunu dusunup biraksaydim cok pisman olurmusum yani. Kisa ince kucuk bisey ne agri ne aci hicbiseyim olmadi cani tatli bi insan olmama ragmenBana 2. aşılama için femara ile degil igneli bir tedaviden bahsetti acaba bilginiz var mı ben ondan biraz ara vermek istedim zaten igne fobim var bu kadarı bile cok zordu benim icin
Femaradan farkı ne peki kaç gün yapılıyor ne kadara aldınızGonal-f diyo sanirim doktor. Ben o yolla asilama oldum iste bu ay. O igne bildiginiz kalca ignesi degil incecik kucucuk sinek isirigi gibi bi aci oluyo vurunca dicem ama o bile olmuyo cok korkmustum hatta tedaviden vazgececektim o derece soyliyim sizin gibiydim yani. Ama butun ignelerimi bastan sona kendim vurdum adi igne oldugu icin korkutucu geliyo ama asla oyle degil. Ben iyi ki yapmisim yoksa korktuğun gibi oldugunu dusunup biraksaydim cok pisman olurmusum yani. Kisa ince kucuk bisey ne agri ne aci hicbiseyim olmadi cani tatli bi insan olmama ragmen
Ben famera yi bilmiyorum sadece en iyileri ve etkililerinin gonal-f oldugunu biliyorum. Ben6 gun falan kullandim yumurtam 20 milimi gecti sonra catlatma ignesi ardindan asilama oldumFemaradan farkı ne peki kaç gün yapılıyor ne kadara aldınız
Ovitrelleyi cok zor buldum buda öyle bi iğne miFemaradan farkı ne peki kaç gün yapılıyor ne kadara aldınız
femara hap oda yumurta büyütüyo benimde yumurtam 21 mm olmustu aksam igne vurdum yani igne yada hap ile yumurta büyütmenin ne gibi bi farkı var onu anlamadımBen famera yi bilmiyorum sadece en iyileri ve etkililerinin gonal-f oldugunu biliyorum. Ben6 gun falan kullandim yumurtam 20 milimi gecti sonra catlatma ignesi ardindan asilama oldum
Hic bilmiyorum ama gonal-f tup bebekte kullanilan ilac baya etkili yani onu biliyorum sadeceOvitrelleyi cok zor buldum buda öyle bi iğne mi
femara hap oda yumurta büyütüyo benimde yumurtam 21 mm olmustu aksam igne vurdum yani igne yada hap ile yumurta büyütmenin ne gibi bi farkı var onu anlamadım
Cok tesekkur ederimHic bilmiyorum ama gonal-f tup bebekte kullanilan ilac baya etkili yani onu biliyorum sadece
Bu arada gonal f iğnelerini toplam ne kadara aldınızHic bilmiyorum ama gonal-f tup bebekte kullanilan ilac baya etkili yani onu biliyorum sadece
Raporla 2000 küsürdü canımBu arada gonal f iğnelerini toplam ne kadara aldınız
Amin inşallah saolun hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim canımBende size umut olayım kızlar ben 8 senelik evliyim o kadar uğraşlara rağmen çocuğum olmadı ilk 4 yıl aşılama sonrası hamile kaldım ben bir oğlum var çok şükür oğlum 3 yaşında şuan ve Ocak ayında aşılama yaptırdım tutmadı bırakacaktım doktorum üst üste yapalım dedi bu ay yaptırdım ve hiç umudum yoktu 0.20 yi bekliyordum sonra beta değerim 84,5 çıktı yani hiç ummadığın anda veriyor Rabbim müjdesini buna inanıyorum ve sizin için hep dua ediyorum Rabbim bu mübarek Ramazan-ı şerif in hürmetine kucaklarınızı en kısa zamanda doldursun inşaAllah
Evet bende sizdenim kendimi dinliyorum hep ya hepsı var ya hiç yokHerkes aynı demek ki
Fitil ne için veriliyor hangi durumda bana vermediFitil hepimizin kaderi maalesef. Bence ara vermeyin ben arastirdim ara vermeyin ilaclar vucudunuzdayken hemen yeniden baslayin diyolar cogu kisinin 2. Asilamasi tutmus boyle insallah gerek kalmaz ama olmazsa ben ilk reglimde baslaycagim tekrar
12.veya 13 günde beta da çıkar mıBende size umut olayım kızlar ben 8 senelik evliyim o kadar uğraşlara rağmen çocuğum olmadı ilk 4 yıl aşılama sonrası hamile kaldım ben bir oğlum var çok şükür oğlum 3 yaşında şuan ve Ocak ayında aşılama yaptırdım tutmadı bırakacaktım doktorum üst üste yapalım dedi bu ay yaptırdım ve hiç umudum yoktu 0.20 yi bekliyordum sonra beta değerim 84,5 çıktı yani hiç ummadığın anda veriyor Rabbim müjdesini buna inanıyorum ve sizin için hep dua ediyorum Rabbim bu mübarek Ramazan-ı şerif in hürmetine kucaklarınızı en kısa zamanda doldursun inşaAllah
Rahim kalinlasmasi icin. Aslinda herkese verilir ama vardir bi bildigi herhalde doktorunFitil ne için veriliyor hangi durumda bana vermedi
Rahim kalınlığın harika dedi banaRahim kalinlasmasi icin. Aslinda herkese verilir ama vardir bi bildigi herhalde doktorun
O zaman gerek gormemistirRahim kalınlığın harika dedi bana
Bilmediğim için sordumO zaman gerek gormemistir
Anladim canim bende sora sora ogrendim valla burda hep boyleyizBilmediğim için sordum
Sizin ne zaman belli olcak sonuçAnladim canim bende sora sora ogrendim valla burda hep boyleyiz
Cuma günü inşallah sizin?Sizin ne zaman belli olcak sonuç
Çarşamba belli olcakCuma günü inşallah sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?