Aşılama

Bana 2. aşılama için femara ile degil igneli bir tedaviden bahsetti acaba bilginiz var mı ben ondan biraz ara vermek istedim zaten igne fobim var bu kadarı bile cok zordu benim icin
Gonal-f diyo sanirim doktor. Ben o yolla asilama oldum iste bu ay. O igne bildiginiz kalca ignesi degil incecik kucucuk sinek isirigi gibi bi aci oluyo vurunca dicem ama o bile olmuyo cok korkmustum hatta tedaviden vazgececektim o derece soyliyim sizin gibiydim yani. Ama butun ignelerimi bastan sona kendim vurdum adi igne oldugu icin korkutucu geliyo ama asla oyle degil. Ben iyi ki yapmisim yoksa korktuğun gibi oldugunu dusunup biraksaydim cok pisman olurmusum yani. Kisa ince kucuk bisey ne agri ne aci hicbiseyim olmadi cani tatli bi insan olmama ragmen

Femaradan farkı ne peki kaç gün yapılıyor ne kadara aldınız

Ben famera yi bilmiyorum sadece en iyileri ve etkililerinin gonal-f oldugunu biliyorum. Ben6 gun falan kullandim yumurtam 20 milimi gecti sonra catlatma ignesi ardindan asilama oldum

Ovitrelleyi cok zor buldum buda öyle bi iğne mi
Ben famera yi bilmiyorum sadece en iyileri ve etkililerinin gonal-f oldugunu biliyorum. Ben6 gun falan kullandim yumurtam 20 milimi gecti sonra catlatma ignesi ardindan asilama oldum
femara hap oda yumurta büyütüyo benimde yumurtam 21 mm olmustu aksam igne vurdum yani igne yada hap ile yumurta büyütmenin ne gibi bi farkı var onu anlamadım

Ovitrelleyi cok zor buldum buda öyle bi iğne mi

femara hap oda yumurta büyütüyo benimde yumurtam 21 mm olmustu aksam igne vurdum yani igne yada hap ile yumurta büyütmenin ne gibi bi farkı var onu anlamadım
Hic bilmiyorum ama gonal-f tup bebekte kullanilan ilac baya etkili yani onu biliyorum sadece

Amin inşallah saolun hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim canım

Fitil hepimizin kaderi maalesef. Bence ara vermeyin ben arastirdim ara vermeyin ilaclar vucudunuzdayken hemen yeniden baslayin diyolar cogu kisinin 2. Asilamasi tutmus boyle insallah gerek kalmaz ama olmazsa ben ilk reglimde baslaycagim tekrar
Fitil ne için veriliyor hangi durumda bana vermedi

12.veya 13 günde beta da çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…