- Konu Sahibi ravzanurpapatya
Aşılama sonucunu öğrenen var mı ilkte tutan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarım merhaba 3 gün önce aşılama yaptırdım yaklaşık 1 buçuk yıldır rabbim nasip etmedi şimdi de aşılama yaptırdık ve kasıklarımda yoğun ağrı göğüslerimde şişkinlik var eşimde sperm şekil bozukluğu olduğunu söyledi doktorumuz fakat çok fazla olmadığımı söyledi progestan fitil verdi günde 1 defa sizin belirtileriniz nelerdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor tutması için ilkte
Amin gözünüz aydın belirti yaşadınız mı tuttuğu ay :)İlk aşılamamda bütün belirtileri hissetmiştim. O kadar çok dikkat ettim ki yataktan kalkmadım resmen sağlıklı beslendim ve çok üzücü ama negatif sonuçla karşılaştım. 2. Aşılamamda olmayacağını düşündüm. Normal hayatıma devam ettim aklıma getirmemeye çalıştım başka uğraşlar buldum hatta adetim gecikti 1.5 hafta ben hala adet olacağım diyordum ama Allah yüzüme güldü gebe olduğumu öğrendim. Çok üzücü bir haber aldığım gecenin sabahında öğrendim minik mucizemi. Allah herkese ihtiyacı olduğu zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizlerle.
Bende 3 martta oldum aşılamamı umarım güzel haberler alırızAmin gözünüz aydın belirti yaşadınız mı tuttuğu ay :)
Amin gözünüz aydın belirti yaşadınız mı tuttuğu ay :)
Bende belirti yaşamıyorum pazartesi test yapacağım dua edin nolurHayır canım hiçbir belirtim olmadı kasık ağrısı dahi yaşamadım sadece son zamanlarda idrara çok sık çıkmaya başlamıştım geceleri
Bende 3 martta oldum aşılamayı sizin test günü ne zamanBende 3 martta oldum aşılamamı umarım güzel haberler alırız
17 mart gel dedi doktor. Sizin nasıldı yumurta sayınız sprm sayınız inşallah güzel sonuçlar alırızBende 3 martta oldum aşılamayı sizin test günü ne zaman
Bana 18 inde kan verirsin dedi17 mart gel dedi doktor. Sizin nasıldı yumurta sayınız sprm sayınız inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba. Ben de 26 şubatta aşılama oldum. 13. Gün kan verdim negatif çıktı. Sence erken mi kan verdimBende 26sında ilk aşılamamı oldum canım sadece 1 gün kasık ağrım oldu şuan normalim hiç ağrım vs yok normal mi acaba![]()
Bence normal canım ben kan vermedim idrarlarda negatif görünceMerhaba. Ben de 26 şubatta aşılama oldum. 13. Gün kan verdim negatif çıktı. Sence erken mi kan verdim
Canım ne sorunun var senin tahliller de benim amh düşüklüğü var ama 3 yumurtam olgunlaştı bugün 10 gün aşılamanın test verdim 0.60 çıktı lütfen cevap verir misinİlk aşılamamda bütün belirtileri hissetmiştim. O kadar çok dikkat ettim ki yataktan kalkmadım resmen sağlıklı beslendim ve çok üzücü ama negatif sonuçla karşılaştım. 2. Aşılamamda olmayacağını düşündüm. Normal hayatıma devam ettim aklıma getirmemeye çalıştım başka uğraşlar buldum hatta adetim gecikti 1.5 hafta ben hala adet olacağım diyordum ama Allah yüzüme güldü gebe olduğumu öğrendim. Çok üzücü bir haber aldığım gecenin sabahında öğrendim minik mucizemi. Allah herkese ihtiyacı olduğu zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizlerle.
Canım benim eşimin sperm sayısı ve kalitesi düşüktü Malesef yumurta büyütme hapı Klomen kullandım ovıtrelle çatlatma iğnesi aşılamadan sonra duphaston kullandım rahim duvarını kalınlaştırmak içinCanım ne sorunun var senin tahliller de benim amh düşüklüğü var ama 3 yumurtam olgunlaştı bugün 10 gün aşılamanın test verdim 0.60 çıktı lütfen cevap verir misin
Birde ilaç olarak ne kullandın
Sadece 1 yumurtam 20 cm olgunlaşmıştı hatta hamile kaldıktan sonra doktorum söyledi sol yumurtam çatlamışCanım ne sorunun var senin tahliller de benim amh düşüklüğü var ama 3 yumurtam olgunlaştı bugün 10 gün aşılamanın test verdim 0.60 çıktı lütfen cevap verir misin
Birde ilaç olarak ne kullandın