Aşılama

Ben 21 şubatta aşılama yaptırdım bugün merak edip evde gebelik testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı siz ne zaman yaptırdınız

Ben 21 şubatta aşılama yaptırdım bugün merak edip evde gebelik testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı siz ne zaman yaptırdınız
Bende 21 subatta yaptirdim oglen test yaptim silik cizgi vardi aksam negatif oldu ilacin etkisi gecti demek ki artik gebelik cizgisi bekleyecegim

Bende 21 subatta yaptirdim oglen test yaptim silik cizgi vardi aksam negatif oldu ilacin etkisi gecti demek ki artik gebelik cizgisi bekleyecegim
Size ovitrelle mi yaptılar bnm gonapeptly yapıldı o yuzden hiç yalancı pozitif görmedim ben

Evet ben ovitrelle vurdum canım 5 gundur falan yapiyorum anca gecti etkisi daha
Bnm bu 2. Aşılamam 3 yıl önce bir kere daha denemiştim kimyasal olmuştu bu sefer pek bir umudum yok hakkımızda hayırlısı olsun belirti varmı hiç bnm sadece ayak üşümem var günlerdir normaldede hep ayaklarım yanar yaz kış ama bu sefer aşığı üşüyo

Ben 6-7. Gunlerde asiri kasik agrisi bel sirt agrisi yasadim ama gecti. Sadece gogus hassasiyetim bi de akintim kaldi belirti olarak baska hicbisey yok

Ben 6-7. Gunlerde asiri kasik agrisi bel sirt agrisi yasadim ama gecti. Sadece gogus hassasiyetim bi de akintim kaldi belirti olarak baska hicbisey yok
Bn progestan fitil kullanıyorm sadece onun akıntısı var bnde sizin kaçıncı deneme

Bn progestan fitil kullanıyorm sadece onun akıntısı var bnde sizin kaçıncı deneme
Bende onu kullaniyorum yarin sabah bitiyo doktoru aricam sabah bidaha alayim mi diye bakalim ne diyecek. Benim daha ilk denemem

Bende onu kullaniyorum yarin sabah bitiyo doktoru aricam sabah bidaha alayim mi diye bakalim ne diyecek. Benim daha ilk denemem
Bana 8 martta kan ver o zamana kadar da kullan dedi fitili inşallah bizde yavrumuza kavuşuruz

Bana 8 martta kan ver o zamana kadar da kullan dedi fitili inşallah bizde yavrumuza kavuşuruz
Bana da 7 martta kan ver dediler sabah oglen aksam 200 mg kullaniyorum sen nasil kullaniyorsun? 1 kutu bitti yarin ikinci kutuyu alip kullanayim mi diye soracagim bende bakalim ne dicekler

Merhaba benimde daha dün 1 Martta oldu mikroçipli aşılama yaptırdım inşallah güzel haberler alırız hep beraber

Selamlar
Bende 26 martta oldum. Progestan hap kullanıyorum. 8 martta kan vereceğim. Bel ağrım var aşırı derecede sanki regl olacak gibiyim.

Bana da 7 martta kan ver dediler sabah oglen aksam 200 mg kullaniyorum sen nasil kullaniyorsun? 1 kutu bitti yarin ikinci kutuyu alip kullanayim mi diye soracagim bende bakalim ne dicekler
Bnde günde 3 defa kullanıyorm fitili birde extra coraspinle kan sulandırıcı iğne oluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…