- Konu Sahibi gokceeee220
İnşallah hepimize nasip olsun sağlıkla kucağımıza almak inşallahVardır bi hayır ya inşallah dilerim şuanki pozitif ve hayırlısıyla kucağına alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimize nasip olsun sağlıkla kucağımıza almak inşallahVardır bi hayır ya inşallah dilerim şuanki pozitif ve hayırlısıyla kucağına alırsın
Amin rabbim şu ayın hürmetine nasip etsinİnşallah hepimize nasip olsun sağlıkla kucağımıza almak inşallah
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh ne guzel bize de nasil olur insallah ya cok sevindim senin adinaBende size umut olayım kızlar ben 8 senelik evliyim o kadar uğraşlara rağmen çocuğum olmadı ilk 4 yıl aşılama sonrası hamile kaldım ben bir oğlum var çok şükür oğlum 3 yaşında şuan ve Ocak ayında aşılama yaptırdım tutmadı bırakacaktım doktorum üst üste yapalım dedi bu ay yaptırdım ve hiç umudum yoktu 0.20 yi bekliyordum sonra beta değerim 84,5 çıktı yani hiç ummadığın anda veriyor Rabbim müjdesini buna inanıyorum ve sizin için hep dua ediyorum Rabbim bu mübarek Ramazan-ı şerif in hürmetine kucaklarınızı en kısa zamanda doldursun inşaAllah![]()
aminn canım Allah razı olsun hep duamdasınızMasallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh ne guzel bize de nasil olur insallah ya cok sevindim senin adina![]()
Benim igne etkisi igne gununu saymadan 11. Gun sabah silik cizgi vardi aksam gecti canim gebelik testi yaparak kontrol ettim ancak o sekilde bilebilirsin baska turlu anlasilmazKızlar bende 26 şubatta ilk aşılamamı oldum, ovitrelle vurmuştum iğnenin etkisi ne zaman geçer ne zaman test yapmalıyım, hiçbir belirtim yok normal mi![]()
İgne etkisi bile olsa test yapmak istemiyorum o çift çizgiyi görmek psikolojik olarak beni cok üzerBenim igne etkisi igne gununu saymadan 11. Gun sabah silik cizgi vardi aksam gecti canim gebelik testi yaparak kontrol ettim ancak o sekilde bilebilirsin baska turlu anlasilmazbelirti bazi insanlarda olur bazi insanlarda olmaz onu kafaya takma
O zaman 14. Gun test yapacaksin hem igne etkisi gecmis olur hem gebelik varsa kesin cikarİgne etkisi bile olsa test yapmak istemiyorum o çift çizgiyi görmek psikolojik olarak beni cok üzer![]()
İnsallah hepimiz güzel sonuclar alırızO zaman 14. Gun test yapacaksin hem igne etkisi gecmis olur hem gebelik varsa kesin cikar
İnsallah ben hem heyecanli hem umutsuzumİnsallah hepimiz güzel sonuclar alırız![]()
Bende oyleyim kendimi ve cevremi umutlandırmamaya calısıyorum ki daha cok uzulmeyelim diyeİnsallah ben hem heyecanli hem umutsuzum![]()
Ayni iste bende hep olumsuz gozuyle bakiyorum hatta şimdiden üzülüyorum o zaman travma olmasin diyeBende oyleyim kendimi ve cevremi umutlandırmamaya calısıyorum ki daha cok uzulmeyelim diye
Herkes aynı demek kiAyni iste bende hep olumsuz gozuyle bakiyorum hatta şimdiden üzülüyorum o zaman travma olmasin diye![]()
Cok dikkat ettim kafeinsiz kahve iciyorum agir kaldirmadim merdiven 2 defa ciktim o da asansor en ust kattaydi beklememek icinHerkes aynı demek ki![]()
Bende ağır iş yapmıyorum ama harici normal hayatıma devam edip kafamı oyalıyorum progestan vitilde kullanıyorum bu arada herseyin vakti zamanı var vaktinden önce naparsak yapalım olmayacak bu ayda olmazsa ara vermeyi düşünüyorumCok dikkat ettim kafeinsiz kahve iciyorum agir kaldirmadim merdiven 2 defa ciktim o da asansor en ust kattaydi beklememek icinbu kadar dikkate de olmazsa batsin bu dunya
![]()
Fitil hepimizin kaderi maalesef. Bence ara vermeyin ben arastirdim ara vermeyin ilaclar vucudunuzdayken hemen yeniden baslayin diyolar cogu kisinin 2. Asilamasi tutmus boyle insallah gerek kalmaz ama olmazsa ben ilk reglimde baslaycagim tekrarBende ağır iş yapmıyorum ama harici normal hayatıma devam edip kafamı oyalıyorum progestan vitilde kullanıyorum bu arada herseyin vakti zamanı var vaktinden önce naparsak yapalım olmayacak bu ayda olmazsa ara vermeyi düşünüyorum
Bana 2. aşılama için femara ile degil igneli bir tedaviden bahsetti acaba bilginiz var mı ben ondan biraz ara vermek istedim zaten igne fobim var bu kadarı bile cok zordu benim icinFitil hepimizin kaderi maalesef. Bence ara vermeyin ben arastirdim ara vermeyin ilaclar vucudunuzdayken hemen yeniden baslayin diyolar cogu kisinin 2. Asilamasi tutmus boyle insallah gerek kalmaz ama olmazsa ben ilk reglimde baslaycagim tekrar