- Konu Sahibi gokceeee220
Kesinlikle öyleEvet ben bi negetifi gorunce azicik uzuldum acikcasi ama ilac etkisi oldugunu bilmeme ragmen umitleniyor insan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyleEvet ben bi negetifi gorunce azicik uzuldum acikcasi ama ilac etkisi oldugunu bilmeme ragmen umitleniyor insan
39 bölümdeyimVallahi bende ayni 44. Bolumdeyim Leyla’nin delirdigi evrelerde![]()
Bende olmamıştı yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Şuan ikinci aşılama yaptırdım bekliyorum 13 Mart'ta kan vercem 12 si evde test yaparımŞuan peki var mu gebelik herkeste yerleşme kanaması oluyor mu
Özelde mi yaptırıyorsunuzBende olmamıştı yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Şuan ikinci aşılama yaptırdım bekliyorum 13 Mart'ta kan vercem 12 si evde test yaparım![]()
Sabahtan aksama kadar izliyorum yillardir ayni ezberledim ama izliyorum39 bölümdeyim![]()
Hayır devlette yaptırdımÖzelde mi yaptırıyorsunuz
Bende öyle inşallah tutar bu sefer doğal yolla gebe kalmadınız o zaman sizdeHayır devlette yaptırdım![]()
Doğal yoldan olmadı aşılamayla olmuştu. Femera kullanmıştım bu asilamada da femera kullandım bakalımBende öyle inşallah tutar bu sefer doğal yolla gebe kalmadınız o zaman sizde
Amh 2.88 normal yani klomen iğne sonra femara iğne aşılamaDoğal yoldan olmadı aşılamayla olmuştu. Femera kullanmıştım bu asilamada da femera kullandım bakalım![]()
Femarayı alırken eczacı korkutmuştu beni çok yaDoğal yoldan olmadı aşılamayla olmuştu. Femera kullanmıştım bu asilamada da femera kullandım bakalım![]()
Bende pco var amh 6 benimAmh 2.88 normal yani klomen iğne sonra femara iğne aşılama
Yumurta tembelliği miydi oBende pco var amh 6 benim
Neden kiFemarayı alırken eczacı korkutmuştu beni çok ya
Yumurtalıklarda küçük küçük kistler oluşuyormus bende tek taraflı var. Kilom yok zayıfım ama 2 kg alsam bile regl düzenim bozuluyor. Hep yumurtam sağ tarafta gelişiyorYumurta tembelliği miydi o
2 tür şeyde kullanılırmış adını anmak bile istemiyorum kanser hastaları ve bebek arayanlar kullanırmış bunuNeden ki
Aaaa bende yumurta sorunu az ve yumurtlayamıyormuşumYumurtalıklarda küçük küçük kistler oluşuyormus bende tek taraflı var. Kilom yok zayıfım ama 2 kg alsam bile regl düzenim bozuluyor. Hep yumurtam sağ tarafta gelişiyor
Aa öyle mi bilmiyorum ama doktor yumurtayı büyütmek amaç femera cevap verirse iğneli tedaviye geçmem demişti ilkinde 19 mm ikinci asilmaada 20 mm yumurta büyüttü2 tür şeyde kullanılırmış adını anmak bile istemiyorum kanser hastaları ve bebek arayanlar kullanırmış bunu
Evet bende o zaman öğrendim benim 20 mm ve 15 olmuştu klomenden iğneden sonra femeradan sonra ne kadar oldu yada olması bilmiyorumAa öyle mi bilmiyorum ama doktor yumurtayı büyütmek amaç femera cevap verirse iğneli tedaviye geçmem demişti ilkinde 19 mm ikinci asilmaada 20 mm yumurta büyüttü
Sizde pco yok değil mi işte yumurtlama olmayınca gebelik oluşmuyor maalesef benzer sorunlarımız var ben mesela tedaviye baslayanq kadar pco olduğumu bilmiyordum doktor sadece solda pco goruntusu var sağ temis demiştiAaaa bende yumurta sorunu az ve yumurtlayamıyormuşum