- 17 Haziran 2023
- 284
- 27
- 18
- 27
- Konu Sahibi gokceeee220
-
Benim kayınvalidem geliyoo arada süpürmeyeBen süpürge de yapıyorum ya
bende öyle düşünüyorum tutacağı varsa her türlü tutarBenim kayınvalidem geliyoo arada süpürmeyeama cok kasmamak lazım tutarsa tutar zaten
Kuzum sende sorun neydi çok kisiyle konuşuyoruz unutmuş olabilirimbende öyle düşünüyorum tutacağı varsa her türlü tutar
O çatlatma iğnesinin etkisindendir muhtemelen bide göğüs hassasiyeti kasıklarda ağrı batma bunlar benim adet öncesi yaşadıklarım olduğu için ben hep ümitsiz düşünüyorum ama herkesin belirtisi farklıMerhabalar ben çatlatma yapalı 12 gün oldu fakat bir haftadır ara ara orta dereceli karın ve bel ağrısı oluyor özellikle bel ağrısı sizce belirtiler normal mi
Bende bir taraflı pco goruntusu var amh 6. Ama diğer pco belortileri yok kilom yok zayıfım ama yumurtlama olmuyor ya da geç oluyorKuzum sende sorun neydi çok kisiyle konuşuyoruz unutmuş olabilirim
Ne kadarlık evlisin canım gebelik olmuşmuyduBende bir taraflı pco goruntusu var amh 6. Ama diğer pco belortileri yok kilom yok zayıfım ama yumurtlama olmuyor ya da geç oluyor
İnşallah umutlarımız yeşerirO çatlatma iğnesinin etkisindendir muhtemelen bide göğüs hassasiyeti kasıklarda ağrı batma bunlar benim adet öncesi yaşadıklarım olduğu için ben hep ümitsiz düşünüyorum ama herkesin belirtisi farklı
İnşallah benim pek bi ümidim yok açıkçası niye bilmiyorum ama hiç olmucakmış gibi geliyor 3 senedir uğraşıyorum hiç bi olumlu cevap almadım tüp bebeğe de gücüm yetmiyor hayırlısı artık Allah’ın vardır bi bildiğiİnşallah umutlarımız yeşerir
Saol canım inşallahCanm hayırlı olsun inşaallah düzenli artışın olur
Çok teşekkür ederimCanm hayırlı olsun inşaallah düzenli artışın olur
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar öncelikle hepinize selamlar, ben aşılama bile tutmaz imkansız tüp bebek yaptırmalısınız hemen gibi gibi kelimelere çok fazla maruz kaldım Malesef asla ümidimi kesmedim. Çok acılar çektim rahim filmi, aşılama anında,muayenelerde… İlk aşılamadan çok ümitliydim daha günüm gelmeden testler yaptım hayal kırıklığına uğradım. 2.aşılamaya son dedim ümidimi kesiyorum dedim ilk aşılamadan sonra ne yaptıysam 2.sinde tam tersi hiç dikkat bile etmedim. Adet günüm 1.5 hafta gecikti hâlâ ihtimal vermedim ama mucize oldu. Küçük mucizem benimle beraber sağlıkla büyüyor çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin ümidinizi hiçbir zaman kesmeyin size en ihtiyacınız olduğu zaman gelecek bebeğiniz. İnşallah en erken zamanda güzel haberler alırız. Biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz sakın yıkılmayın.
Süreç kısa umarim olumlu sonuç alırsınız regl 2.gunu ultrason muayenesi yapıyor hormon testiniz yoksa onu istiyor rahim filmi falan cekinmisseniz eğer iğne ya da hap veriyor bunları kullanıyorsun sonra yumurta kontrolüne gidiyorsun istedikleri boyuta gelince çatlatma ignesi veriyolar 36 saat sonra da aşılama yapıyorlar. Aşılama gününden 14-15 gün sonra kan vererek sonucu öğreniyorsunuzmerhaba bende dün aşılamaya başlamak için doktora gittim tekrar amh istedi benden ve daha bir sürü tahlil. Biz zaten özelde tedavi görmüştük sonrasında devlete geçmeye karar verdik aşılama ve tüp bebek için. Bana doktor argifertil f ve eşime m verdi tanesi 330 tl gibi bişeydi ama ücreti çok yüksek diye muadili olan thancss aldık hem eşime hem bana ikisi 3250 tlydi. Bu multivitaminleri kullanan var mı aranızda. Beni reglimin 2. günü çağırdı şimdi onu bekliyorum. Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz Balıkesir Atatürk Şehir hastanesinde başladım ben sürece
Dualarım seninle canım benimSağlıkla kucağına al inşallah canımAllah ol derse olur darısı bizlere inşallah bende ilkinde pozitif görünce çok sevindim ama nasip olmadı çok üzüldüm ama nasip değilmiş şimdi bekliyorum yeniden haftaya Perşembe test günüm dualarını bekliyorum
Amin canm bnde hepinize ediyormDualarım seninle canım benim
Erken gebelik mi yaptınızKızlar bugün aşılamamın 15 günü idrar testi yaptm yine negatif yarın kan testi günüm aslında vermeme gerek varmı bilmiyorum testler negatif olduğu için belkide kan vermem kararsızm dualarınızı bekliyom
İdrar testim negatif olursa bende kan vermeyecegim canjm olsa idrarda cıkar diye dusunuyorumKızlar bugün aşılamamın 15 günü idrar testi yaptm yine negatif yarın kan testi günüm aslında vermeme gerek varmı bilmiyorum testler negatif olduğu için belkide kan vermem kararsızm dualarınızı bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?