Aşılama

Merhaba kızlar bende burda sizinle bekliyordum 24 şubatta olmuştum aşılama ama malesef gece adetim başladı normalde bugün test bugünüydü 5 gün sonrada adet günümdü erken başladı hakkımızda hayırlısı benim bu 2. Aşılamamdı doktor bundan sonrası tüp bebek demişti bana

Bende 26sinda oldum bana da 13 ü test ver dediler 😊 ilk asilamamda da 15 gün sonra test vermiştim tutmuştu ama nasip olmadi
Merhaba ben de 26sında aşılama oldum. Bugün (13.gün) kan verdim negatif çıktı. Çok üzülüp ağladım. Acaba erken mi davrandım yoksa kabul etmeli miyim bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah 🥹
Amin 💕
Merhaba ben de 26sında aşılama oldum. Bugün (13.gün) kan verdim negatif çıktı. Çok üzülüp ağladım. Acaba erken mi davrandım yoksa kabul etmeli miyim bilmiyorum
bende aynı gün aşılama oldum canım bugün idrar yaptım negatif bence erken degil tam zamanı maalesef

Amin 💕

bende aynı gün aşılama oldum canım bugün idrar yaptım negatif bence erken degil tam zamanı maalesef
Canım aşılamadan sonra eşinle birlikte oldun mu bide 2. Aşılamamı Senin dün ben ovilasyon testi yaptım silik çift çizgi çıktı hala yumurtlama dönemimde olduğunu gösteriyor sanırım bizim aşılamadan sonda daha bugün ilk kez ilişki oldu yarın tam 1 hafta olucak aşılama yapılalı sizler 1 haftalık süreçte ne gibi belirti yaşadınız benim kasıklarımda falan hiç ağrı kalmadı Şuan mesela

Canım aşılamadan sonra eşinle birlikte oldun mu bide 2. Aşılamamı Senin dün ben ovilasyon testi yaptım silik çift çizgi çıktı hala yumurtlama dönemimde olduğunu gösteriyor sanırım bizim aşılamadan sonda daha bugün ilk kez ilişki oldu yarın tam 1 hafta olucak aşılama yapılalı sizler 1 haftalık süreçte ne gibi belirti yaşadınız benim kasıklarımda falan hiç ağrı kalmadı Şuan mesela
Aşılamanın ertesi günü birliktelik oldu sonra hiç olmadı ve hiç belirti yaşamadım maalesef :(

Belki erken olabilir herkeste HCG artışı farklı oluyormuş bana doktor 15.gun dedi Perşembe verecegim. Bugün 12.gün bu arada aşılama günü sayılmıyor

Back
X