- 17 Haziran 2023
- 286
- 27
- 18
- 27
- Konu Sahibi gokceeee220
Hadi inşallah hamilesindirr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NegatifHadi inşallah hamilesindirr![]()
Benimde 10.gün bugün adet belirtilileri başladıNegatif![]()
Yarın sabah ilk idrarlada yapıcam ama hic sanmıyorum ya biraz ara vericem sanırımBenimde 10.gün bugün adet belirtilileri başladı![]()
Kaçıncı gündü canımYarın sabah ilk idrarlada yapıcam ama hic sanmıyorum ya biraz ara vericem sanırım
Neresinde bu arada sonucunuz ne çıktı umarım pozitiftirAy bende bursadayım![]()
12Kaçıncı gündü canım
Demirtaş canım:) negatif maalesefNeresinde bu arada sonucunuz ne çıktı umarım pozitiftir![]()
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallahDemirtaş canım:) negatif maalesef
Merhaba ben de 26sında aşılama oldum. Bugün (13.gün) kan verdim negatif çıktı. Çok üzülüp ağladım. Acaba erken mi davrandım yoksa kabul etmeli miyim bilmiyorumBende 26sinda oldum bana da 13 ü test ver dedilerilk asilamamda da 15 gün sonra test vermiştim tutmuştu ama nasip olmadi
AminHayırlısı olsun canım hakkında inşallah![]()
bende aynı gün aşılama oldum canım bugün idrar yaptım negatif bence erken degil tam zamanı maalesefMerhaba ben de 26sında aşılama oldum. Bugün (13.gün) kan verdim negatif çıktı. Çok üzülüp ağladım. Acaba erken mi davrandım yoksa kabul etmeli miyim bilmiyorum
Canım aşılamadan sonra eşinle birlikte oldun mu bide 2. Aşılamamı Senin dün ben ovilasyon testi yaptım silik çift çizgi çıktı hala yumurtlama dönemimde olduğunu gösteriyor sanırım bizim aşılamadan sonda daha bugün ilk kez ilişki oldu yarın tam 1 hafta olucak aşılama yapılalı sizler 1 haftalık süreçte ne gibi belirti yaşadınız benim kasıklarımda falan hiç ağrı kalmadı Şuan meselaAmin
bende aynı gün aşılama oldum canım bugün idrar yaptım negatif bence erken degil tam zamanı maalesef
Aşılamanın ertesi günü birliktelik oldu sonra hiç olmadı ve hiç belirti yaşamadım maalesefCanım aşılamadan sonra eşinle birlikte oldun mu bide 2. Aşılamamı Senin dün ben ovilasyon testi yaptım silik çift çizgi çıktı hala yumurtlama dönemimde olduğunu gösteriyor sanırım bizim aşılamadan sonda daha bugün ilk kez ilişki oldu yarın tam 1 hafta olucak aşılama yapılalı sizler 1 haftalık süreçte ne gibi belirti yaşadınız benim kasıklarımda falan hiç ağrı kalmadı Şuan mesela
Hadi inşallah hamilesindirr![]()
Pregestoran kullandınız mı sizinde 2 . AşılamamıydıAşılamanın ertesi günü birliktelik oldu sonra hiç olmadı ve hiç belirti yaşamadım maalesef![]()
Kullandım ilk aşılamamdıPregestoran kullandınız mı sizinde 2 . Aşılamamıydı
Bugun yaptım negatifİnşallah siz nezaman test yapacaksınız
Belki erken olabilir herkeste HCG artışı farklı oluyormuş bana doktor 15.gun dedi Perşembe verecegim. Bugün 12.gün bu arada aşılama günü sayılmıyorMerhaba ben de 26sında aşılama oldum. Bugün (13.gün) kan verdim negatif çıktı. Çok üzülüp ağladım. Acaba erken mi davrandım yoksa kabul etmeli miyim bilmiyorum