- 17 Haziran 2023
- 284
- 27
- 18
- 27
- Konu Sahibi gokceeee220
-
İnşallah olumlu sonuç alırsın ya nezaman test yaptırmayı düşünüyorsun bu aradaElinden geldiğince değerlendir kuzum bizde 2 kere değerlendirebildik nasip tabikii
Bilmiyorum canım 12 de aslında hemen hemen net çıkıyor ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorumİnşallah olumlu sonuç alırsın ya nezaman test yaptırmayı düşünüyorsun bu arada
Bu bir şekilde sonuçlanacak rabbim hayırlısını versin canım inşallahBilmiyorum canım 12 de aslında hemen hemen net çıkıyor ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
Tabi ki orası öyle :)) sen kaçıncı günde düşünüyorsunBu bir şekilde sonuçlanacak rabbim hayırlısını versin canım inşallah
Banada verdi canım progestan fitil olarak 15 gün kullan dedi sonucu alana kadar. Yok canım ikiside özel de oldu birisi normaldi. Son yaptırdığım mikroçipliydi. Aşılama günü rahim duvarına baktımı doktorunBana pregestoran ilacı verdi doktor 100ml ilk 15 gün sabah akşam iç dedi ilaç bitince kam testi ver dedi mart 18 de ilaç bitmiş oluyor ozaman veririm heralde bu arada siz nerde yaptırdınız aşılamayı iki aşılamayıda aynı yerdemi yaptırdınız
Aşılamadan bir gün önce baktı ben ikisinide normal aşılama yaptırdım mikroçipliyi yeni öğrendim hatta ben iki aşılamamıda aynı doktorda yaptırdım şimdi bu ilacı ben direk içiyorum bana öyle dedi ilk aşılamamdada direk içtimBanada verdi canım progestan fitil olarak 15 gün kullan dedi sonucu alana kadar. Yok canım ikiside özel de oldu birisi normaldi. Son yaptırdığım mikroçipliydi. Aşılama günü rahim duvarına baktımı doktorun
Canım geçmiş olsun herkesin farklı farklı olur belirtileri ama aşılamanın ilk 2 günü ben gaz sancısı yaşadım ve kasık ağrısı Şuan hiç bişi yok benimde bugün 6. GünüKızlar bu çatlatma iğnesi etkileri falan ne zaman ortaya çıkıyor. Benim iğnenin 5 aşılamanın 3 üncü günü ne bel ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok. Sadece hazımsızlık ve mide hassasiyeti var ama oda ramazan oruçluyum ondan diye düşünüyorum.
Burdadayım 27 yaşındayım senHangi ildesin yaşın kaç :)
Bende 27 çorumdayımBurdadayım 27 yaşındayım sen
Canım sen naptınCanım senin 2. aşılamandı dimi
Bugun erken gebelik yapıcam canımCanım sen naptın
Ay bende bursadayımBurdadayım 27 yaşındayım sen
Haberini bekliyoruz canımBugun erken gebelik yapıcam canım
Kargom hala gelmedi valla resmen idrarımı tutuyorumHaberini bekliyoruz canım
GeldimiiKargom hala gelmedi valla resmen idrarımı tutuyorum
Ay hayır çıldırıcam 6 saattir dağıtımda ya regl olucam ya hamileyim kasıklarım batıyo belim ağrıyoGeldimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?