- Konu Sahibi gokceeee220
-
Kişiden kişiye değişiyor sanırım acı bende çok az oldu sadece spekulum takılırken çok az acıdı sonrasını hiç hissetmedim. Evet oran düşük ama yumurtlama sorunu vs ya da sperm ileri hareketliliği az olan çiftlerde oran daha yüksek oluyor. 14 gün çok zor geçiyor bir umutla bekliyoruz işte hepimizKızlar bugün aşılama oldum zor geçti baya canım yandı. Sonrasında kanamam oldu ama asıl bu 14 gün nasıl geçecek. Nerdeyse 10 kişiden 1 inde tutuyor hiç umutlanmak da istemiyorum ama
Benim kanamam olmamıştı 2 kez yaptırdım hiç olmadıKızlar bugün aşılama oldum zor geçti baya canım yandı. Sonrasında kanamam oldu ama asıl bu 14 gün nasıl geçecek. Nerdeyse 10 kişiden 1 inde tutuyor hiç umutlanmak da istemiyorum ama
Denizli de yaptırdım benAyy ne kadar cokmus çorumdayım canım sen nerdesin
Merhabalar ben çatlatma yapalı 12 gün oldu fakat bir haftadır ara ara orta dereceli karın ve bel ağrısı oluyor özellikle bel ağrısı sizce belirtiler normal miDenizli de yaptırdım ben
Kafanı başka şeylerle oyalamaya çalış yoksa geçmez :) benimde bugün 8. günKızlar bugün aşılama oldum zor geçti baya canım yandı. Sonrasında kanamam oldu ama asıl bu 14 gün nasıl geçecek. Nerdeyse 10 kişiden 1 inde tutuyor hiç umutlanmak da istemiyorum ama
21mmKizlar yumurtalarınızı kaç mm iken çatlatma iğnesi vurdunuz ?
Benimde bugün 6 asla zaman geçmiyorKafanı başka şeylerle oyalamaya çalış yoksa geçmez :) benimde bugün 8. gün
Benimde 8Benimde bugün 6 asla zaman geçmiyor
20 mm benimde
Günde ortalama 1.5 mm büyüyormuşEn son gittiğimde pazartesi günü 17.5 a 13.5 du. Bu gün oldum aşılama 20 yi geçmiştir diye düşünüyorum
Canm hayırlı olsun inşaallah düzenli artışın olurHaftaya tekrar gel dedi
Benimde ilk asilamamda 19 du bu asilamada 20 mmBuna göre biri 23 biri 19 gibi
Benim ilk aşılamam tutmuştu ama düşük yaptımİnşallah hamilesinizdir. 2 Cide tutma oranı daha yüksek diyorlar. 3 ü deneyecek misiniz
Dün aşılamanın 5.günüydü iğnenin 7 kaset test negatif çıktı normal mi? Hemen iğne etkisi gitmişmidir ki?Benimde 8
Çok erken degil mi 10/11 gün diyolar amaDün aşılamanın 5.günüydü iğnenin 7 kaset test negatif çıktı normal mi? Hemen iğne etkisi gitmişmidir ki?
Aynen bendede normalde 10 günde geçiyor iğne etkisi şaşırdım ama erken gebelik testi değildi şaşırdımÇok erken degil mi 10/11 gün diyolar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?