- Konu Sahibi gokceeee220
Bilmiyorum ki ben hiç iğne etkisi gitmiş mi diye test yapmadım ama her vücut farklı zamanlarda atıyor olabilirDün aşılamanın 5.günüydü iğnenin 7 kaset test negatif çıktı normal mi? Hemen iğne etkisi gitmişmidir ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki ben hiç iğne etkisi gitmiş mi diye test yapmadım ama her vücut farklı zamanlarda atıyor olabilirDün aşılamanın 5.günüydü iğnenin 7 kaset test negatif çıktı normal mi? Hemen iğne etkisi gitmişmidir ki?
Şaşırdım 10.günde bile pozitif görüyodum ben bilemedimmBilmiyorum ki ben hiç iğne etkisi gitmiş mi diye test yapmadım ama her vücut farklı zamanlarda atıyor olabilir
Benim bugün iğne 10.gün ama hala belimde ve kasıklarımda ağrı var etkisi gitmedi sanırımŞaşırdım 10.günde bile pozitif görüyodum ben bilemedimm
İğnenin etkisi mi oluyo ki bunlar belkide bebiştirBenim bugün iğne 10.gün ama hala belimde ve kasıklarımda ağrı var etkisi gitmedi sanırım
Bendede aynı belirtiler devamm ama anlamadımBenim bugün iğne 10.gün ama hala belimde ve kasıklarımda ağrı var etkisi gitmedi sanırım
Bilemiyorum ki inşallah öyledirİğnenin etkisi mi oluyo ki bunlar belkide bebiştir![]()
Sizin test günü ne zamandıBendede aynı belirtiler devamm ama anlamadım![]()
14 ü benimde bakalım yaklaşınca ne yaparım bilmiyorumSizin test günü ne zamandıbenim 13 mart ama 12 si kendim evde test yapicam
![]()
26 Şubat'ta olmuştum ben doktor 15.gun kan istiyor14 ü benimde bakalım yaklaşınca ne yaparım bilmiyorum![]()
Banada 14.gün adet olmazsan yap dedi bilemiyorum ama tek bildiğim zamanın asla geçmemesi26 Şubat'ta olmuştum ben doktor 15.gun kan istiyorben planladim dediğim gibi bakalım
![]()
Ben her gün evi döküyorum bir uerleri temizliyorumBanada 14.gün adet olmazsan yap dedi bilemiyorum ama tek bildiğim zamanın asla geçmemesi![]()
Son regl tarihin neydiiBanada 14.gün adet olmazsan yap dedi bilemiyorum ama tek bildiğim zamanın asla geçmemesi![]()
Kızz dikkat et ağır kaldırmaBen her gün evi döküyorum bir uerleri temizliyorum![]()
Benimki 11 i ama aşılamam geç yapıldı seninki ne zamandıSon regl tarihin neydii![]()
Yok dikkat ediyorum ama yoksa zaman gecmiyoKızz dikkat et ağır kaldırma![]()
12 Şubat benimdeBenimki 11 i ama aşılamam geç yapıldı seninki ne zamandı
Femara ile büyümedi iğneye geçtik o yüzden adet 18.-19. Günü gibi yapıldı aşılamam sorun olurmu dedm hayır yumurtlamanı biz yapıyoruz dedi adet tarihine takılma dedi12 Şubat benimde![]()
Bende günlük ev işlerini yapıyorum süpürge hariçKızz dikkat et ağır kaldırma![]()
Evet evet takılma benimde ilk asilamamda 17.gun yapılmıştıFemara ile büyümedi iğneye geçtik o yüzden adet 18.-19. Günü gibi yapıldı aşılamam sorun olurmu dedm hayır yumurtlamanı biz yapıyoruz dedi adet tarihine takılma dedi
Ben süpürge de yapıyorum yaBende günlük ev işlerini yapıyorum süpürge hariç![]()