- Konu Sahibi gokceeee220
Evet canmErken gebelik mi yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canmErken gebelik mi yaptınız
Bnde öyle ya bilmiyorm ne yapacağımİdrar testim negatif olursa bende kan vermeyecegim canjm olsa idrarda cıkar diye dusunuyorum![]()
0 belirti ile devam pazartesi erken gebelik yapıcamKızlar naptınız nasıl gidiyor
Canım senin 2. aşılamandı dimiKızlar naptınız nasıl gidiyor
Benimde gittikçe belirtiler azalıyoo0 belirti ile devam pazartesi erken gebelik yapıcam
Hiç ara vermeden mi yaptırdın 2.yi kafam çok karışıkBenimde gittikçe belirtiler azalıyooevet canım 2.aşılamam
Yok kuzu 1 sene sonra yaptırdım 2.yi ama imkanın varsa beklemeHiç ara vermeden mi yaptırdın 2.yi kafam çok karışıkbide yumurtan gonalf ile mi büyütüldü bu sefer
Evet gonalf ile benim ilaç ile büyümüyorHiç ara vermeden mi yaptırdın 2.yi kafam çok karışıkbide yumurtan gonalf ile mi büyütüldü bu sefer
Öyle mi diyosun yaYok kuzu 1 sene sonra yaptırdım 2.yi ama imkanın varsa bekleme
Bende aynı durumdayım kızlar 8 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz ama daha hiç nasip olmadı ikinci aşılamamı oldum Salı günü beklemek çok zorBendede aynı problem pcos esimde sorun yok ama yoruldum![]()
Merhaba aramıza hoşgeldinnBende aynı durumdayım kızlar 8 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz ama daha hiç nasip olmadı ikinci aşılamamı oldum Salı günü beklemek çok zor![]()
Merhaba aramıza hoşgeldinninşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Probleminiz
Bendede pcos var maalesef ileri derecede. teşekkür ederim bu arada sizinde kadınlar gününüzü kutlarımMerhaba hoşbuldum bu arada hepinizin kadınlar günün kutlarımpcos hastasıyım çok şükür eşimde bir problem yok ama çok stresli biriyim belki onunda etkisi var olmamasına siz nasıl belirtiler yaşıyorsunuz bu arada Şuan benim kaşık ağrım geçti göğüsümde arada yanma oluyor sadece başka birşey yok
benimde ikinci aşılamam ben ilk aşılamadan sonra 1 yıl ara verdim tabi belirtiler çok önemli değil çünkü hepimizin vücut yapısı aynı değil inşallah olumlu bir haber alırız benim daha 5 güne giriyoruzBendede pcos var maalesef ileri derecede. teşekkür ederim bu arada sizinde kadınlar gününüzü kutlarım
Bende 4 yıla yakındır uğraşıyorum sen eşittir ben demektir bende aşırı derece stresli bir insanım malesef2.aşılamam benim sizin ilk mi? Belirti olarakta 8.gün bitti 9.gündeyim benimde geçiyor sadece göğüs acısı kaldı biraz.
Ayy seninle herşeyimiz çok benziyor benimde 2.aşılamam 1 sene sonra oldubenimde ikinci aşılamam ben ilk aşılamadan sonra 1 yıl ara verdim tabi belirtiler çok önemli değil çünkü hepimizin vücut yapısı aynı değil inşallah olumlu bir haber alırız benim daha 5 güne giriyoruzaşılamadan sonra cinsel birliktelik olsun dedimi doktorunuz bu arada
Evet gerçekten benziyor rabbim çifte mutluluk yaşatsın ikimizeAyy seninle herşeyimiz çok benziyor benimde 2.aşılamam 1 sene sonra oldukuzum aşılamadan sonra 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde önerdi sana nasıl söyledi
Elinden geldiğince değerlendir kuzum bizde 2 kere değerlendirebildik nasip tabikiiEvet gerçekten benziyor rabbim çifte mutluluk yaşatsın ikimizebanada öyle söyledi ama bizde olmadı bişi daha bayan kuaförüyüm ben fırsat bulamıyorum
![]()