- 17 Haziran 2023
- 284
- 27
- 18
- 27
- Konu Sahibi gokceeee220
-
Orası nasıl hastanede 2 gün oldu nerdeyseYol canım daha biyokimya labaratuvarı aramış hemşire onayliycakmış muhtemelen bugun kan verenlerle onaylar diye düşünüyorum ya hala yok sonuç ortada
Hic bilmiyorum o ay 1-2 kere korunmasız iliski yasadık sonra hamile kaldım ama sonra düşük olduBendede malesef pcos( kendiliğinden nasıl hamile kaldın acaba
Adetlerin düzenli mi ne kadar süredir evlisinHic bilmiyorum o ay 1-2 kere korunmasız iliski yasadık sonra hamile kaldım ama sonra düşük oldu
Adetlerim düzenli, temmuz 2022de evlendimAdetlerin düzenli mi ne kadar süredir evlisin
He valla artık bugunde çıkmazsa akşam acile gitcem test almak istemiyorum daOrası nasıl hastanede 2 gün oldu nerdeyse
BencedeHe valla artık bugunde çıkmazsa akşam acile gitcem test almak istemiyorum da
5.14Bencede
Ayyyy simdi varmııı
BilmiyorumAyyyy simdi varmııı
Dr ne dedi çok sınırda bir rakam tekrar kan vermen gerekirBilmiyorum
Var mı oluyoAyyyy simdi varmııı
13.günü biraz düşük gibi ama belli olmaz 2 günde 2 katına çıkarsa eğerVar mı oluyo
Şimdi gidşcemDr ne dedi çok sınırda bir rakam tekrar kan vermen gerekir
Hadi bakalım ama aynı yere verme benceŞimdi gidşcem
Hadi bakalım ama aynı yere verme bence
acilde verHadi bakalım ama aynı yere verme bence
İçim kıpır kıpır oldu dün isminle dua ettim sana sabah namazında inşallah AllahımOnuda yapcam
Allah razı olsun saol şimdi öğrencem bakalımİçim kıpır kıpır oldu dün isminle dua ettim sana sabah namazında inşallah Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?