- 17 Haziran 2023
- 284
- 27
- 18
- 27
- Konu Sahibi gokceeee220
-
Ayy hadi inşallah bizede söyleAllah razı olsun saol şimdi öğrencem bakalım
Benim düzensizzAdetlerim düzenli, temmuz 2022de evlendim
Haftaya tekrar gel dediAyy hadi inşallah bizede söyle
HaftayamııHaftaya tekrar gel dedi
Sen bence aşılama olduğun hastaneye gidip kan ver yeniden orası takip etsin haftaya neden kalsın kiHaftaya tekrar gel dedi
Canım 5 pozitif olarak geçiyor ama tam sınır. Önemli olan iki katına cıkarak ilerlemesi istersen iki gün sonra aynı yerde test verHaftaya tekrar gel dedi
Canım 5 pozitif olarak geçiyor ama tam sınır. Önemli olan iki katına cıkarak ilerlemesi istersen iki gün sonra aynı yerde test ver
Yarın cuma mecbur haftayaSen bence aşılama olduğun hastaneye gidip kan ver yeniden orası takip etsin haftaya neden kalsın ki
Aynn ta pazartesiCanım 5 pozitif olarak geçiyor ama tam sınır. Önemli olan iki katına cıkarak ilerlemesi istersen iki gün sonra aynı yerde test ver
Merhaba normal aşılamadan farkı nedir acabaMerhaba benimde daha dün 1 Martta oldu mikroçipli aşılama yaptırdıminşallah güzel haberler alırız hep beraber
Sağlıcakla artsın inşallahAynn ta pazartesi
Sağlıkla artsın inşallahAynn ta pazartesi
Mikroçipte spermin dnasına iniliyor daha en iyileri seçiliyor normalde göz götürebilir iyileri seçiliyorMerhaba normal aşılamadan farkı nedir acaba
Amin Allah razı olsunSağlıcakla artsın inşallah
Amin canım saolSağlıkla artsın inşallah
Amin inşallahMerhaba benimde daha dün 1 Martta oldu mikroçipli aşılama yaptırdıminşallah güzel haberler alırız hep beraber
O ne kadar fiyatı özel de mi yaptırdınızMikroçipte spermin dnasına iniliyor daha en iyileri seçiliyor normalde göz götürebilir iyileri seçiliyor
Evet canım benim özelde muayne iğnelerim aşılama toplamda benim 23 falan tuttuO ne kadar fiyatı özel de mi yaptırdınız
Çok iyi ben normal aşılama yaptırdım 25 bin hangi şehirdesinizEvet canım benim özelde muayne iğnelerim aşılama toplamda benim 23 falan tuttu
Ayy ne kadar cokmus çorumdayım canım sen nerdesinÇok iyi ben normal aşılama yaptırdım 25 bin hangi şehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?