- Konu Sahibi gokceeee220
-
Kan ver hayatım sen ben çok yanıldım yanılmadım istememBenim asla 14.güne kadar test yapmaya niyetim yoktu bugün test aldım bakiyim iğne etkisi geçtimi dedim
Test yapmayın bence iğne etkisi kişiye göre değişir vücudun atma suresi test erken yapınca stres oluyor en erken 13-14 günlerde erken gebelik yapın derimBenim asla 14.güne kadar test yapmaya niyetim yoktu bugün test aldım bakiyim iğne etkisi geçtimi dedim
Seninki yarına kaldı dimiKan ver hayatım sen ben çok yanıldım yanılmadım istemem
Tabi orası öyle bakalım nasipTest yapmayın bence iğne etkisi kişiye göre değişir vücudun atma suresi test erken yapınca stres oluyor en erken 13-14 günlerde erken gebelik yapın derim
Evet daha haşa yok çözemediler yaaSeninki yarına kaldı dimi
Bizde bekliyoruz sabırsızlıklaEvet daha haşa yok çözemediler yaabelki yarın yine veriz kan sabah gidicem sorcam bakalım
Belirti belirti ya arada batma var kasıklarımda sağdaBizde bekliyoruz sabırsızlıklaherhangi bir belirtin varmı
Ayyy çok amin inşallahBelirti belirti ya arada batma var kasıklarımda sağda
Bunlar belirtiyse bu yaniAyyy çok amin inşallah
Çok tuvalete çıkıyorumBizde bekliyoruz sabırsızlıklaherhangi bir belirtin varmı
Belli olmaz canım nasipse olur :) 8 Mart doğum günü doğum günümde öğrenmek o kadar isterdim ki ama 8.gün oluyoÇok tuvalete çıkıyorum
Yaaa sen öğrenme geç öğren ama dilerim olumlu olurBelli olmaz canım nasipse olur :) 8 Mart doğum günü doğum günümde öğrenmek o kadar isterdim ki ama 8.gün oluyo
Doğru diyosun olsunda geç öğreneyim önemli değil :)Yaaa sen öğrenme geç öğren ama dilerim olumlu olur
YaniiDoğru diyosun olsunda geç öğreneyim önemli değil :)
Bende çok taktım hiç bişey elde edemedimİste ben tam senin o 2 senelik evrendeyim canim 1 yil oldu ve kafamin ici kazan gibi ayni senin düşündüklerini dusunuyorum ama brn cok takiyorum iste
Yumurtlayamadığım için ve çatlama yeterli olmadığı içinKızlar bu arada aşılama olma sebebiniz ne :) bende pcos var mayıs 2023 kendim isteyerek hamile kaldım sonra düşük oldu sonrasında kalamadım eşimde sperm sorunu yok
Sonucunu aldın mı canımYumurtlayamadığım için ve çatlama yeterli olmadığı için
Yol canım daha biyokimya labaratuvarı aramış hemşire onayliycakmış muhtemelen bugun kan verenlerle onaylar diye düşünüyorum ya hala yok sonuç ortadaSonucunu aldın mı canım
Bendede malesef pcosKızlar bu arada aşılama olma sebebiniz ne :) bende pcos var mayıs 2023 kendim isteyerek hamile kaldım sonra düşük oldu sonrasında kalamadım eşimde sperm sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?