- 17 Haziran 2023
- 284
- 27
- 18
- 27
- Konu Sahibi gokceeee220
Cano halen çıkmadı mıEvet bazen + olduğunda 2 kez bakıyolarmış sürpriz olcak neysensonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cano halen çıkmadı mıEvet bazen + olduğunda 2 kez bakıyolarmış sürpriz olcak neysensonuç
Yarına kaldı e nabızda halen yok yaCano halen çıkmadı mı
SanırımmYarına kaldı e nabızda halen yok ya
Heycan doruktaSanırımm
İste ben tam senin o 2 senelik evrendeyim canim 1 yil oldu ve kafamin ici kazan gibi ayni senin düşündüklerini dusunuyorum ama brn cok takiyorum isteben artık o kadar içselleştirmemeyi öğrendim ne yazık ki. tek hissettiğim geç kalmış gibi hissediyorum. benden çok sonra evlenenler ikinciye gelirken benim sayıyor olmam biraz beni imrendiriyor ama, kendimi hırpalamıyorum içimden gelmiyor ya ne bileyim alıştım sanki. hala üzülüyorum evet ama ilk 2 sene beni çok daha hırpalıyordu bu durum parçalıyordum kendimi, şimdi o kadar içimden gelmiyor bi kere üzülüyorum sonra geçiyo. mecbur
Canm inşaallah sonucun pozitif olır emeklerin boşa çıkmaz bnmde testler negatif cumartesi bekliyorm Allah hepimizin şu mübarek ayda yüzlerimizi güldürsün inşHayır çıkmamış daha biraz bekleyelim dedi bakalım beklıylrum
Amin amin canım sonucu bile öğrenemedim benCanm inşaallah sonucun pozitif olır emeklerin boşa çıkmaz bnmde testler negatif cumartesi bekliyorm Allah hepimizin şu mübarek ayda yüzlerimizi güldürsün inş
Yarın benimde 14. Gün tam tekrar kan vermem gerekecek mi acbaKızlar üzülmeyin arkadaşımda aşılama yaptırdı kızın 14.gün sonucu idrarda negatif çıkmış kan testinde 88 betayla öğrenmiş ve hiç bir belirtiside yokmuş![]()
Ayyy inşaaallah hepimize böyle bir sürpriz olsa keşkeKızlar üzülmeyin arkadaşımda aşılama yaptırdı kızın 14.gün sonucu idrarda negatif çıkmış kan testinde 88 betayla öğrenmiş ve hiç bir belirtiside yokmuş![]()
AynenAyyy inşaaallah hepimize böyle bir sürpriz olsa keşke
Bence evet canımKızlar bişey söylücem bugün aşılamanın 5.günü iğnenin ise 7 günü kaset test negatif şuan çıktı iğnenin etkisi geçmişmi diye bakıyım dedim normal mi ki 7.günde geçmesi
Normalde diğer tedavilerimde 10.güne kadar gitmiyordu etkisi bu iyi bişey mi kötümü bilemedimBence evet canım
Belki ilacın dozu sonra düşünmen stresin etki etmiş olabilir tabi ki emin değilim yani deNormalde diğer tedavilerimde 10.güne kadar gitmiyordu etkisi bu iyi bişey mi kötümü bilemedim
İlk iğnede daha kısa ikinci iğneden biraz daha uzun sürdü benim etkisi banaNormalde diğer tedavilerimde 10.güne kadar gitmiyordu etkisi bu iyi bişey mi kötümü bilemedim
Erken gebelik testi değildi bide akşam idrarıydı oda etki etmis olabilir miBelki ilacın dozu sonra düşünmen stresin etki etmiş olabilir tabi ki emin değilim yani de
Sana söylicem tek şey şu kan ver benim gibi talihsizlik inşallah yaşamazsın net öğren benim hatta bi ara pozitif çıktı iğne etkisiymiş sonra kocaman negatifErken gebelik testi değildi bide akşam idrarıydı oda etki etmis olabilir mi
Benim asla 14.güne kadar test yapmaya niyetim yoktu bugün test aldım bakiyim iğne etkisi geçtimi dedimSana söylicem tek şey şu kan ver benim gibi talihsizlik inşallah yaşamazsın net öğren benim hatta bi ara pozitif çıktı iğne etkisiymiş sonra kocaman negatif