Aşılama

İste ben tam senin o 2 senelik evrendeyim canim 1 yil oldu ve kafamin ici kazan gibi ayni senin düşündüklerini dusunuyorum ama brn cok takiyorum iste

Kızlar selam benimde bugün 13. Günümdü erken gebelik yaptm yine negatif gölge bile yok galiba bnmde tutmadı ama benim ara ara kasık ağrısı gögüslerde özellikle ucunda acıma uyku bacak ağrısı ayak üşümesi yani kısacası herşey var yok yok ama test negatif doktor 8 martta kan ver dedi sizce sonradan pozitif olurmu yoksa artık çok mu geç 13 günümdü bugün çnkü

Hayır çıkmamış daha biraz bekleyelim dedi bakalım beklıylrum
Canm inşaallah sonucun pozitif olır emeklerin boşa çıkmaz bnmde testler negatif cumartesi bekliyorm Allah hepimizin şu mübarek ayda yüzlerimizi güldürsün inş

Kızlar üzülmeyin arkadaşımda aşılama yaptırdı kızın 14.gün sonucu idrarda negatif çıkmış kan testinde 88 betayla öğrenmiş ve hiç bir belirtiside yokmuş

Kızlar bişey söylücem bugün aşılamanın 5.günü iğnenin ise 7 günü kaset test negatif şuan çıktı iğnenin etkisi geçmişmi diye bakıyım dedim normal mi ki 7.günde geçmesi

Sana söylicem tek şey şu kan ver benim gibi talihsizlik inşallah yaşamazsın net öğren benim hatta bi ara pozitif çıktı iğne etkisiymiş sonra kocaman negatif
Benim asla 14.güne kadar test yapmaya niyetim yoktu bugün test aldım bakiyim iğne etkisi geçtimi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…