- 17 Haziran 2023
- 284
- 27
- 18
- 27
- Konu Sahibi gokceeee220
-
Bende öyle 2.aşılamam özelde tedavi oluyorum olmazsa sanırım bende ara vereceğim.Kızlar benimde ilk aşılamam ama ben tüm tedavimi özelde oluyorum maddi manevi çok yordu bu ay olmazsa ara versem sakıncası olur mu
Ayy evet aynı memlekette olmak isterdim sizinle
Çoook hangi birini sayayım ki sperm tetsleri rahim filmi tss en son aşılama iğne derken kim bilir ne kadar harcadıkNe kadar harcadınız
İlkten sonra ikinci tutuyo falan diyolar ya emin olamıyorum ileride pişmanlık yaşar mıyım diyeBende öyle 2.aşılamam özelde tedavi oluyorum olmazsa sanırım bende ara vereceğim.
Oooo yarı özel benim deÇoook hangi birini sayayım ki sperm tetsleri rahim filmi tss en son aşılama iğne derken kim bilir ne kadar harcadık
Nasipte varsa inşallah olurİlkten sonra ikinci tutuyo falan diyolar ya emin olamıyorum ileride pişmanlık yaşar mıyım
Aldınız mı sonucunuzuOooo yarı özel benim de
Doğru :)Nasipte varsa inşallah olur
Bende kullanıyorum onun haricinde folik asit crospin falan ilaç içmeyi sevmem ilaç içmekten yıldım ama bendede yapıyorBide vajinal fitil kullanıyorum aşırı uyku yapıyor böyle olan var mı
Progestan yaniBide vajinal fitil kullanıyorum aşırı uyku yapıyor böyle olan var mı
Normal o zaman yani gözümü zor açıyorumBende kullanıyorum onun haricinde folik asit crospin falan ilaç içmeyi sevmem ilaç içmekten yıldım ama bendede yapıyor
Hayır çıkmamış daha biraz bekleyelim dedi bakalım beklıylrumAldınız mı sonucunuzu
İlaclarin etkisi gecmeden yeniden deneyenlerin hep tutmus canim gerci nasip isi ama olur ya da olmaz diyemiyorumKızlar benimde ilk aşılamam ama ben tüm tedavimi özelde oluyorum maddi manevi çok yordu bu ay olmazsa ara versem sakıncası olur mu
İlaç derken femara ve çatlatma iğnesi kullandım aslında sadece bide progestan, 4 ay sadece femarayöa denedik olmadı hangi etkiden bahsediyolar acabaİlaclarin etkisi gecmeden yeniden deneyenlerin hep tutmus canim gerci nasip isi ama olur ya da olmaz diyemiyorum
Vallahi onu bilmiyorum ama cogu kisi bunu soyluyor bende negatif olursam hic beklemeden ikinciye baslayacagimİlaç derken femara ve çatlatma iğnesi kullandım aslında sadece bide progestan, 4 ay sadece femarayöa denedik olmadı hangi etkiden bahsediyolar acaba
Bende aynı şekilde vücut atmadan devam edicem bende 1 hafta femara bir hafta klomenVallahi onu bilmiyorum ama cogu kisi bunu soyluyor bende negatif olursam hic beklemeden ikinciye baslayacagim
Allah AllahÇıkmamış normalde çıkıyor ama benim sonucum yok
Evet bazen + olduğunda 2 kez bakıyolarmış sürpriz olcak neysensonuçAllah Allah
ben artık o kadar içselleştirmemeyi öğrendim ne yazık ki. tek hissettiğim geç kalmış gibi hissediyorum. benden çok sonra evlenenler ikinciye gelirken benim sayıyor olmam biraz beni imrendiriyor ama, kendimi hırpalamıyorum içimden gelmiyor ya ne bileyim alıştım sanki. hala üzülüyorum evet ama ilk 2 sene beni çok daha hırpalıyordu bu durum parçalıyordum kendimi, şimdi o kadar içimden gelmiyor bi kere üzülüyorum sonra geçiyo. mecburBen de sizin gibiyim tek eksik bebek o da imtihanimiz gercekten bi sorun olsa ona yonelelim çözelim oyle deneyelim dersin ama hicbi sorun yokken olmamasi ekstra bi uzuntu stres sebebi. Doguran herkes stres yapma en buyuk dusman diyor. Ama gel de yapma yani bizim durumumuzda olupta delirmemek mümkün degil cok zor bi imtihan evet ama insan bi sure sonra yeter artik diyor. İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Tek dilegim Allah dusmanimi bile boyle sinamasin. Cok zor bi surec maddi manevi her sekilde yordu…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?