- 15 Temmuz 2024
- 893
- 242
- 18
- 33
- Konu Sahibi gokceeee220
İcimizde ki korkudan oluyo o hepBende ama geçen ki kan verdiğim deki heycan yok ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcimizde ki korkudan oluyo o hepBende ama geçen ki kan verdiğim deki heycan yok ama
Sanırım haklısınİcimizde ki korkudan oluyo o hep
BekliyoruzSanırım haklısın
Geldim sayılırBekliyoruz![]()
Ayyy hadi bakalimGeldim sayılır
Ohhh allahım hadi inşallahAyyy hadi bakalim
Ayyy merakla bekliyoruzzGeldim sayılır
Çok stresliyim normal adet günüme de az kaldı cuma günü oda bugun bu diş ağrısı hepsini bi aradaAyyy merakla bekliyoruzz![]()
Sakin ol dunyanin sonu degil insallah pozitiftir ama negatif olsa bile yikilmayacagiz sonucta yolun sonu degil daha sansimiz varrrÇok stresliyim normal adet günüme de az kaldı cuma günü oda bugun bu diş ağrısı hepsini bi arada
Evet evet öyle ilk benim bu daha benim yol biraz uzunSakin ol dunyanin sonu degil insallah pozitiftir ama negatif olsa bile yikilmayacagiz sonucta yolun sonu degil daha sansimiz varrr![]()
Benimde ilk kiz beraber ilerlicez insallah ne olursa olsunEvet evet öyle ilk benim bu daha benim yol biraz uzun
Yaz hep olur muBenimde ilk kiz beraber ilerlicez insallah ne olursa olsun
Stres noo ne gelirse AllahtanÇok stresliyim normal adet günüme de az kaldı cuma günü oda bugun bu diş ağrısı hepsini bi arada
Yazarim tabi ki canim sen de yaz daha genciz citiriz herseyi hallederiz yahuuuuYaz hep olur mu
Doğru haklısın ama elde değil ki ya hiç benim memleketten yok ya hepiniz uzaktansınızStres noo ne gelirse Allahtan![]()
Oyle valla bende agladim agladim simdi de pozitifim mesela hormonlar depresiyoStres noo ne gelirse Allahtan![]()
Ayy evet aynı memlekette olmak isterdim sizinleDoğru haklısın ama elde değil ki ya hiç benim memleketten yok ya hepiniz uzaktansınız
Herkes uzak yaAyy evet aynı memlekette olmak isterdim sizinle![]()
Ne kadar harcadınızKızlar benimde ilk aşılamam ama ben tüm tedavimi özelde oluyorum maddi manevi çok yordu bu ay olmazsa ara versem sakıncası olur mu