- Konu Sahibi gokceeee220
-
Tabi ki deHaydi bakalım sonucun çıkınca bizede yaz
İnsallah pozitifsindir canim insallahhhVerdim canım
İnşallah amin canım ağlayasım var zatenİnsallah pozitifsindir canim insallahhhguzel haberlerini bekliyoruz
Valla bende sabahtan beri oturdum agliyorum. Sen insallah guzel haberlerle gülersin canimİnşallah amin canım ağlayasım var zaten
Sen neden ağlıyorsun ağlama ya nolu4Valla bende sabahtan beri oturdum agliyorum. Sen insallah guzel haberlerle gülersin canim
Testler negatif bugun 12. Gunum canim olsa cikardi diye dusunuyorum. Cok yoruldum yorgunluguma agliyorum aslinda bi adim atcak halim yok ama yeniden ikinci asilamaya hazirlancam bu gidisle icim yangin yeri anlayacaginSen neden ağlıyorsun ağlama ya nolu4
Eğer yoksa bende 2 ye hazırlanmam perşembe randevum var (birde üstüne üstlük diş ağrısı çekiyorum ya canım :)ben napim)Testler negatif bugun 12. Gunum canim olsa cikardi diye dusunuyorum. Cok yoruldum yorgunluguma agliyorum aslinda bi adim atcak halim yok ama yeniden ikinci asilamaya hazirlancam bu gidisle icim yangin yeri anlayacagin
Gecmis olsun canim dis agrisi hicbiseye benzemiyor gerci agrin nerdeyse canin orda diyolar gercekten de oyle oluyo. İnsallah pozitif cikarsin bize de haber ver bekliyorum vallaEğer yoksa bende 2 ye hazırlanmam perşembe randevum var (birde üstüne üstlük diş ağrısı çekiyorum ya canım :)ben napim)
Tabi ki canım veririm ama ümidim yok ya test negatifti meselaGecmis olsun canim dis agrisi hicbiseye benzemiyor gerci agrin nerdeyse canin orda diyolar gercekten de oyle oluyo. İnsallah pozitif cikarsin bize de haber ver bekliyorum valla
Testte negatif kanda pozitif olabiliyo diye okudum cogu yerde insallah oyledirTabi ki canım veririm ama ümidim yok ya test negatifti mesela
İnşallah İnşallah canımTestte negatif kanda pozitif olabiliyo diye okudum cogu yerde insallah oyledir
Valla sabrimin ve gucumun tukendigini hissediyorum onceden kendime moral verir ayaga kaldirirdim artik onu bile yapamiyorum hakkimizda hayirlisiKızlar selam, 3. aşılaması ile hamile kalmış biri olarak yazıyorum lütfen gardınızı düşürmeyin. 3. aşılamamda çok hevessiz ve beklentisizdim kendimi de dinlemedim umursamadım çünkü tüp bebeğe geçmek için bir basamak olmuştu artık benim için. düşse de umutsuzluğumun içerisinde ben ilk defa hamile kalmıştım. kasımda ayrıldı yollarımız feryat figan perişan oldum 3 yılın sonunda kavuşurum sanmıştım ama olmadı fakat en azından olabiliyormuş kalabiliyormuşum hissi bana çok iyi geldi.
hep böyle olmaz benim anne geni ilk bebekte düşükle sonuçlanıyor ablalarımda da öyle olmuştu. o yüzden bunu negatif olarak değil pozitif algılayın.
kafanızdan atın tevekkül edin umursamayın. bana düşükten sonra hemen kalırsın dediler gene kalamadımama napiyim benim yazım bu gene aşılamaya başlayacağım 3 hakkım kaldı sonrası devlet tüp bebek yapacak. inşallah Rabbim zorlaştırmaz daha fazla, kolaylıkla nasip eder bebeklerimizi. içinizi ferah tutun. elbet bir gün..
olmazsa da taktiri ilahi
o kadar haklıyız ki. çok özeniyor çok üzülüyorum bir gün çok pozitifken bir gün çok modum düşüyor içim parçalanıyor. bu bir imtihan bunu kabullenmem benim 3 yılımı aldı. hala arada herkese çok kolayken bana neden zor diye parçalanıyorum.Valla sabrimin ve gucumun tukendigini hissediyorum onceden kendime moral verir ayaga kaldirirdim artik onu bile yapamiyorum hakkimizda hayirlisi
Ben de sizin gibiyim tek eksik bebek o da imtihanimiz gercekten bi sorun olsa ona yonelelim çözelim oyle deneyelim dersin ama hicbi sorun yokken olmamasi ekstra bi uzuntu stres sebebi. Doguran herkes stres yapma en buyuk dusman diyor. Ama gel de yapma yani bizim durumumuzda olupta delirmemek mümkün degil cok zor bi imtihan evet ama insan bi sure sonra yeter artik diyor. İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Tek dilegim Allah dusmanimi bile boyle sinamasin. Cok zor bi surec maddi manevi her sekilde yordu…o kadar haklıyız ki. çok özeniyor çok üzülüyorum bir gün çok pozitifken bir gün çok modum düşüyor içim parçalanıyor. bu bir imtihan bunu kabullenmem benim 3 yılımı aldı. hala arada herkese çok kolayken bana neden zor diye parçalanıyorum.
ama eşimle çok mutlu giden bir evliliğim var sağlığım yerinde rahat bir hayatım var. bu da büyük bir nimet, belkide başkalarının sahip olamadığı şeylere biz sahibizdir. herkesin imtihanı farklı bunu artık gördüm kabullendim. gerisi Rabbime kaldı artık o ne derse o, dualarımda hep buluşuyoruz belki birinden biri kabul olur kim bilir
Çıktı mııİnşallah İnşallah canım
E nabızda daha yok ama gidiyorum öğrenmeyeÇıktı mıı
Bende ama geçen ki kan verdiğim deki heycan yok amaAyyy heyecanlandik hepimiz
Sanki yok gibi geliyorE nabızda daha yok ama gidiyorum öğrenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?