- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
hayırlı uğurlu olsunn inşallahh.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..1 aralıkta aşılama yaptırdığımı daha önce burda yazmıştım arkadaşlar. dün test yaptırdım b-hcg 139 çıktı. çok şükür rabbime. bana dua edin inşallah sağ salim kucağımada alırım hayırlısı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. :)
İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız. :) belirti yaşadım ve yaşıyorumda halen. kasıklarım ve göğüslerim adet olacakmış gibi ağrıyor. hafif hafif de bulantılarım var. ama iştahım da açık, çok çabuk acıkıyorum mesela. sizin de var mı belirtileriniz ?hayırlı uğurlu olsunn inşallahh.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..
klasik olacak ama belirti yaşamışmıydınız hiç .. bende pazartesi kan vereceğim inşallah heyecan doruktaa :)
aşırı derecede yok aslında dokunduğum zaman göğüslerim derin bi sızı var ama ellemezsem yok :) yüzüstü yatamıyorum mesela.. kasıklarımda ara ara hissettiriyo kendini sürekli olan bişey yok aslında ... ama söylemesi ayıp çok fazla şeffaf akıntım var, kendimi yorgun hissediyorum, sürekli uyuma isteği var.. belki halsizlik psikolojik olabilir tamda emin olamıyorum :)İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız. :) belirti yaşadım ve yaşıyorumda halen. kasıklarım ve göğüslerim adet olacakmış gibi ağrıyor. hafif hafif de bulantılarım var. ama iştahım da açık, çok çabuk acıkıyorum mesela. sizin de var mı belirtileriniz ?
aynı belirtileri yaşıyoruz.benimde abartılcak derece göğüs ve kasık ağrım yok. ama adet olacağım zamanki gibi ağrılar. akıntı bende de var. seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. burdan yazaşırı derecede yok aslında dokunduğum zaman göğüslerim derin bi sızı var ama ellemezsem yok :) yüzüstü yatamıyorum mesela.. kasıklarımda ara ara hissettiriyo kendini sürekli olan bişey yok aslında ... ama söylemesi ayıp çok fazla şeffaf akıntım var, kendimi yorgun hissediyorum, sürekli uyuma isteği var.. belki halsizlik psikolojik olabilir tamda emin olamıyorum :)
şu an bi umutlandım :) rabbim hayırlısını versin.. inşallah güzel haber alırım ve buraya yazarım :)aynı belirtileri yaşıyoruz.benimde abartılcak derece göğüs ve kasık ağrım yok. ama adet olacağım zamanki gibi ağrılar. akıntı bende de var. seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. burdan yaz
Hayirli olsun cnm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bizlerede o mujdeli haberden almayi nasip etsin rabbim1 aralıkta aşılama yaptırdığımı daha önce burda yazmıştım arkadaşlar. dün test yaptırdım b-hcg 139 çıktı. çok şükür rabbime. bana dua edin inşallah sağ salim kucağımada alırım hayırlısı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. :)
Ayni belirtiler bende de var canim birde belimde agri oluyor kalcamin biraz uzeri belime dogru insallah bunlar hamilelik belirtitisir hayirlisi olsun hepimizin hakkindaaşırı derecede yok aslında dokunduğum zaman göğüslerim derin bi sızı var ama ellemezsem yok :) yüzüstü yatamıyorum mesela.. kasıklarımda ara ara hissettiriyo kendini sürekli olan bişey yok aslında ... ama söylemesi ayıp çok fazla şeffaf akıntım var, kendimi yorgun hissediyorum, sürekli uyuma isteği var.. belki halsizlik psikolojik olabilir tamda emin olamıyorum :)
Cnm butun evraklar toplandiktan sonra dosya aciliyor kurula gidiyor onaylaninca ilac raporu cikarttiriyorsun 1 hafta icinde cikiyor ilac raporu sonrada asilama tedavisi basliyor ilk once ignelere yada klomen oluyor degisiyor ben igne tedavisi gordum 2 asilamadaKızlar iyi akşamlar, yarın doktor randevum var, artık rahim filmi çektirdikten sonra kanallar açılsa aşılamaya geçmek istiyorum. Uzun bi ilaç dönemi mi oluyor yoksa 3-5 ay da yok o tahlil bu tahlil bekletir mi ?
Hormon testi ve rahim filminden sonra hemen aşılama istiyorum, eşimde bir sıkıntı yok ama ailemdeki bütün kadınlar zor hamile kaldı, en geç evlenen ve hamile kalamayan bir benimCnm butun evraklar toplandiktan sonra dosya aciliyor kurula gidiyor onaylaninca ilac raporu cikarttiriyorsun 1 hafta icinde cikiyor ilac raporu sonrada asilama tedavisi basliyor ilk once ignelere yada klomen oluyor degisiyor ben igne tedavisi gordum 2 asilamada
hadi inşallah diyelim.. aslında çarşamba kan vermem lazım ama ben pazartesi de vereceğim dayanamadımAyni belirtiler bende de var canim birde belimde agri oluyor kalcamin biraz uzeri belime dogru insallah bunlar hamilelik belirtitisir hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
İnşallah dpktorumla da görüştüm sonuç aldığım gün progestana başlıcaz alttan hazneden dedi rahmi gebelik için desteklermişşu an bi umutlandım :) rabbim hayırlısını versin.. inşallah güzel haber alırım ve buraya yazarım :)
Çok teşekkür ederim. Umarım isteyen herkes sağ salim kucağına bebeğini alır.Hayirli olsun cnm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bizlerede o mujdeli haberden almayi nasip etsin rabbim
Rabbim hayirlisini nasip etsin moralini bozma cnm vakti zamani gelince rabbim nasip eder zaman gerekli biliyorum cok zor ama rabbim kolayligini verir hersey gonlunce olsun insallahHormon testi ve rahim filminden sonra hemen aşılama istiyorum, eşimde bir sıkıntı yok ama ailemdeki bütün kadınlar zor hamile kaldı, en geç evlenen ve hamile kalamayan bir benimcevabın için çok teşekkür ederim
Bende carsamba vericem canim sabretmem lazim 2 guncuk daha hakkinmizda hayirlisi olsun insallahhadi inşallah diyelim.. aslında çarşamba kan vermem lazım ama ben pazartesi de vereceğim dayanamadım
tüplerin üstünde barkot olduğu için karışmaz.. aşılama öncesinde de tüplerin üstünü okutuyorlar zaten, sen tamam dersen aşılamaya başlıyolar.. en azından gazi de öyle yapıyorlar :)kizlar asilamada spermler yikaniyoya sonra isleme aliniyo.spermler baskasiyla karisiyomu acaba hic aklinizdan gecmiyomu
amin :)Bende carsamba vericem canim sabretmem lazim 2 guncuk daha hakkinmizda hayirlisi olsun insallah; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?