Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALLAH ım hayırlısıyla inşallah biran önce nasip eylesin çok istiyorum annem asilamadan beri yanımda kalıyor herseyimi o yapıyor kadıncağız için bile olsa YÜCE RABBİM emeklerini görüyor nasip eylesin inşallah
Amin canim insallah.. :dua: ben asilamadan 2 gun sonra temizlik yaptim korkuyorum bisey olur tutmaz diye ama genelde yatiyorum insallah Allah in izniyle birsey olmaz rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim benim

MRb kızlar
Bu ay ilk aşılamamı yaptırcam dün adetimin 2 günüydü doktor iğne başlattı gonal f
Sizde de iğneyle yumurtası gelişen oldu mu geçen ay sadece iğne denemiştik 1 tane yumurtam gelişti ana tutmadı malesef oyüzden doktor aşılama yapalım bu ay dedi umarım tutar 2 buçuk yıldır olması için uğraşıyoruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

MRb kızlar
Bu ay ilk aşılamamı yaptırcam dün adetimin 2 günüydü doktor iğne başlattı gonal f
Sizde de iğneyle yumurtası gelişen oldu mu geçen ay sadece iğne denemiştik 1 tane yumurtam gelişti ana tutmadı malesef oyüzden doktor aşılama yapalım bu ay dedi umarım tutar 2 buçuk yıldır olması için uğraşıyoruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Hayirlisi olsun cnm rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah benim ilk asilamam tutmadi 2. yapildi bugun 5. gunum bana fostimon uygulandi igne bakalim ne olacak beklemedeyim

dün sağkasigimda çok fazla batma oldu o kadar gün geçip (catlatma ignesi aşılama vs aradan 4 gün gecip yumurta yeni çatlamış olabilir mi dün bir de erindim ilişki yaşamadıkyumurtlamayikaçırdıysam diye korkuyorum ya

Yok canım haftanın 2 günü kullan diyerek folbiol (folik asit),
Birde eğer gebelik olursa düşük olmasın diye progestan (her gece yatmadan önce 2 tane rahime fitil olarak katilacak) bunları verdi canım
Anladim cnm bana crinone diye bi jel verdi bebegi rahime tutunmasi icinmis birde folik asit verdi icinde 3 aylik ilac olanlardan

Back