- Konu Sahibi Ayse saridogan
Canim burasi böyle arabistandayiz ozel hastane burda fiyatlar boyle malesef cok ama yapacak bisey yok isimizi birakip turkiyeye donemeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm arabistanin neresi peki dohrudur tabki nabicaksin mecburCanim burasi böyle arabistandayiz ozel hastane burda fiyatlar boyle malesef cok ama yapacak bisey yok isimizi birakip turkiyeye donemeyiz
Insallahhh oluur ya hic belli olmaz. Bende umitliyim asilamadan bakalim..Riyatta yiz bakacaz bundan sonuç almasak belki tup bebek deneyebilirz ama insalah tutar cok endiseliyim iki gundur adetim gelecek gibi oldu
Haydi hayirlisi hepimiz icin kacinci gun asilamaninInsallahhh oluur ya hic belli olmaz. Bende umitliyim asilamadan bakalim..
Ben henuz yaptirmadim 2 gune hasta olucam aslinda hemen baslamak istiyordum sehir disina cikacagmz icin yarim kalir diye yapmcaz diger adetimde insallah nasipseHaydi hayirlisi hepimiz icin kacinci gun asilamanin
Hayirlisi olsun insalahBen henuz yaptirmadim 2 gune hasta olucam aslinda hemen baslamak istiyordum sehir disina cikacagmz icin yarim kalir diye yapmcaz diger adetimde insallah nasipse
inşallah.. isteyen dileyen herkese nasip etsin..Hayırlı olsun aşılamanız :) Rabbim olumlu ve hayırlı bir şekilde sonuç almayı nasip etsin inşallah
eğer zamanı gelmişse hiçbirşey engel olamayacaktır.. korkmayın, olumlu düşünün olumlu olsun inşallah :)Hayırlısı olsun inşallah canım ya bir yandan heyecanlıyım ama bir yandan da korkuirim ışte
inşallah bu sefer mutlu sona erişirsiniz.. aşılamada tutma oranı %15 diye biliyorum ama inanmak, yaradana bırakmak içini rahatlatıyo insanın.. benimde ikinci aşılamam inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..Merhabalar. Bende 1 Aralık'ta aşılama yaptırdım. Daha öne kendiliğimden üç kez hamile kaldım ama hepsi ölü doğum ve düşüklerle sonuçlandı. Sonra yumurtlama problemi olduğunu eşimde hızlı spermlerde sayısında düşüklük olduğunu öğrendik. 1 Aralık'ta aşılama oldu yumurtam kendisi büyümüş. Hemen çatlatma iğnesi oldum 36 saat olduğunda aşılamayı yaptı doktorum. Bugün 7. Gün. Hiç birşeyine hissetmiyorum. Bir bebeğin olsun çok istiyorum. Ilk seferde tutar mı? İnşallah tutar Allah isteyen herkese versin
Insalah az kaldi bakalimeğer zamanı gelmişse hiçbirşey engel olamayacaktır.. korkmayın, olumlu düşünün olumlu olsun inşallah :)
Canım ne yaptın nasıl oldunoldun ben çarşamba günü yaptırdım aşılama yi bekliyoruz ışte 15 gün olmasını sen ne yaptin bebis haberi var mi aşılama tuttu muMerhabalar bayanlar asilama yaptiranlar var mi aranizda birde adetin kacinci gunu yaptirdiniz? Kacinci denemede tuttu? Ben ilk asilamami yaptiracagim insallah heyecanliyim birazda endiseli bayrama denk gelebilir o yuzden ekim ayina ertelenmesi soz konusu istanbul da zeynep kamil hastanesinde yapilacak siz nerede yaptirdiniz acaba hastaneden hastaneye mi degisiyor soru sordum sanirim![]()
Aşılama tuttu mu canım bende evdeyim çarşamba aşılama yaotirdim carsambadan beri gül yatıyorumAllah razı olaun canım hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız inş şu mübarek günlerde :) ben yurt dışında yaşıyorum 2. Günü degil 5. Günü ilaca başladım 5 gün boyunca içtim 9. Günü doktora gittim yumurtamı kontrol etti büyümeye başlamış dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim 20mm gibi olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi verdi akşam 12 de göbeginden vur 36 saat sonra gel dedi 36 saat sonra sabaha denk geliyordu eşim erkenden gitti örnek verdi sperm yıkama işlemi yapıyorlar 2 3 saat sürüyor daha sonra katatrel yardımıyla aşılamayı yaptı yarım saat yatarak bekledim eve geçtim ilk 2 3 gün hep evde dinlendim aslında şart degil ama ben öyle istedim buradaki doktorlar çok kibar davrandıkları için hiç acı hissetmedim ağrı olacak bir işlem degil
Ben çok çektim çok kötü ağrılar çektim aşılama yapılacağı zaman rahim kapaliymis açmak için ugrastilar canli canlı doğum yaptım resmen yaSagol canım evet ilk aşılamam . Aşılamanın amacı yumurtlama zamanını kendimiz belirleyip spermle yumurtanın karşılaşmasını saglamak 2. Gün Muhtemelen ya igne ya ilaç tedavisine başlayıp birden fazlayumurtanın gelişmesini saglayacaktır korkacak birsey yok aşılama işlemi toplamda 2 dk sürdü :)
Yok cnm benim 1. tutmadi 2. asilama oldu bugun 4. gun beklemedeyim bende carsamba yaptirdim ayni gun yaptirmisiz sen nerede yaptirdinCanım ne yaptın nasıl oldunoldun ben çarşamba günü yaptırdım aşılama yi bekliyoruz ışte 15 gün olmasını sen ne yaptin bebis haberi var mi aşılama tuttu mu
Kadirlide yaptırdım canım ben aşılama yapılacağı zaman rahim kapalıydı çok ağrı çektim rahimi açıp içine olabildiğince aşılamayi yaptım bence olur ya gecen aylarda ileri hareketlilik 0 di sadece yavaslari katmistik suan 15 haftalık hamile sizin ki az ama (7bin) onlarınki tamamen sifirdi sizinki 7 bin hayırlısıyla olur inşallah dedi rahimi acarken çok ağrı çektim zaten oraya girmeden önce birşeye sinirli stresliydim kendimi kastikca dahada agridi böyle ışte canım beklemedeyiz aynen kuzum aynı gün asılaaşılama yı olmuşuz hayırlısıyla hep birlikte bebeklerimizin haberini alalım inşallahYok cnm benim 1. tutmadi 2. asilama oldu bugun 4. gun beklemedeyim bende carsamba yaptirdim ayni gun yaptirmisiz sen nerede yaptirdin
Gecmis olsun cnm insallah bunlarin mukafatini.aliriz rabbim yuzumuzu guldurur.insallahKadirlide yaptırdım canım ben aşılama yapılacağı zaman rahim kapalıydı çok ağrı çektim rahimi açıp içine olabildiğince aşılamayi yaptım bence olur ya gecen aylarda ileri hareketlilik 0 di sadece yavaslari katmistik suan 15 haftalık hamile sizin ki az ama (7bin) onlarınki tamamen sifirdi sizinki 7 bin hayırlısıyla olur inşallah dedi rahimi acarken çok ağrı çektim zaten oraya girmeden önce birşeye sinirli stresliydim kendimi kastikca dahada agridi böyle ışte canım beklemedeyiz aynen kuzum aynı gün asılaaşılama yı olmuşuz hayırlısıyla hep birlikte bebeklerimizin haberini alalım inşallah
Amin canım hayırlısıyla inşallahGecmis olsun cnm insallah bunlarin mukafatini.aliriz rabbim yuzumuzu guldurur.insallah