- 23 Mart 2014
- 684
- 691
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Gün aşırı gidiyorum ilk gün muayene girişi yaptırıyorum 10 gün istediğim kadar kontrol hakkım varNormal ozmn muayne icin kaç gün gidiyosun doktora ve her gidişinde ekstra giriş parası ödüyor musun
Çok mutlu oldum canım hayırlısı ile ç kucağını almaya nasip etsin rabbim. Nasıl mutlusundur şimdi oyyyben yaptırdım ve tutmadı şimdi tüp bebek ilk denemem hamile kaldım. Allah herkese nasip etsin.
istanbulda yaşayanlara çakmak erdem hastanesi aşılama bölümünü tavsiye etmiyorum bilginize
Anladım canım hayırlısı olsun insaAllah olumlu sonuç alırsın9 gğn kullandm günde 1 tane cnm. sonra çatlatma iğnesi verdı
anladım canım insaAllah bunlara gerek kalmadan doğal yolla olurGün aşırı gidiyorum ilk gün muayene girişi yaptırıyorum 10 gün istediğim kadar kontrol hakkım var
Benimanladım canım insaAllah bunlara gerek kalmadan doğal yolla olur
Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin canım benimÇok mutlu oldum canım hayırlısı ile ç kucağını almaya nasip etsin rabbim. Nasıl mutlusundur şimdi oyyy
Mesajınızı yeni gördüm.Devlette yaptırdım kadın doğum ve hastalıkları hastanesinde.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Sebepsiz infertilite olarak aşılamalarım yapıldı ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için(Ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum) sanırım tüm aşılama haklarımı kullandılar bu sebeplerden dolayı.İnşallah ilk denemede olumlu sonuç alırsınızÖzeldemi yaptırıyorsunuz devlette mi? Doktorum bana 3 kez aşılama deneriz dedi. İlk aşılamamı 6 mayısta oldum, bekliyorum. Ama 5 aşılamayı duymadım hiç.
Gonal f kilo yaptı mı size? Ne kadar sürede hissediliyor bende kullandım iki kutu 450 lilikten henüz yeni aşılama yaptırdığım için kilo konusunda nasıl bir etki yapacak merak ediyorumkilo yapıyo gonalf 450, 638 lira cnm. diğerleri de ona keza
ben kılo aldm cnm. aşılamadan bir hafta sonra hşssetm cnmGonal f kilo yaptı mı size? Ne kadar sürede hissediliyor bende kullandım iki kutu 450 lilikten henüz yeni aşılama yaptırdığım için kilo konusunda nasıl bir etki yapacak merak ediyorum
anladım canım, benim aşılamanın 12. günü bugün hissetmedim kilo alımı inşallah da almamben kılo aldm cnm. aşılamadan bir hafta sonra hşssetm cnm
bende 12. gündeyim iki gün sonra senin yaşadıklarının benzerini yaşıcam muhtemelenKızlar aşılamanin 14 gunundeyim bügün 12 gün idrar testi yapmistim negatif cikmisti dr aradim 14 den sonra kanda yap dedi.bugun 14 gun adet olacakmisim gibi adet sancım var ve kan testi yaptirmaya korkuyorum negatig cikacak diye aranizda adet sancisi olupta pozitif çıkan varmı lütfennnn cvp
Haklısınbende 12. gündeyim iki gün sonra senin yaşadıklarının benzerini yaşıcam muhtemelenbende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok git baktır kurtul, bebek yoksa da telaşeden kurtulursun doya doya üzüntünü yaşarsın. beklemek daha zor
Aminnnnn inşallah hayırlısı ileAllah sana da isteyen herkese de nasip etsin canım benim ❤
Naptın canım. Varmı gelişmebende 12. gündeyim iki gün sonra senin yaşadıklarının benzerini yaşıcam muhtemelenbende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok git baktır kurtul, bebek yoksa da telaşeden kurtulursun doya doya üzüntünü yaşarsın. beklemek daha zor
ben 12. gündeyim canım iki gün sonra gidip kan vereceğim, 14 günde olan arkadaş naptı bende merak ediyorum.Naptın canım. Varmı gelişme
naptın canımHaklısın
14 de olan arkadas dedigin sanirım benim 12 gunde idrar testi yaptim negatif di bugun 14 günüm ara ara adet sancim var bugün kanda tahlil yaptirmam lazim ama yaptirmicam korkuyorum cnmben 12. gündeyim canım iki gün sonra gidip kan vereceğim, 14 günde olan arkadaş naptı bende merak ediyorum.
Varmı gelişme canım14 de olan arkadas dedigin sanirım benim 12 gunde idrar testi yaptim negatif di bugun 14 günüm ara ara adet sancim var bugün kanda tahlil yaptirmam lazim ama yaptirmicam korkuyorum cnm