- 24 Temmuz 2018
- 574
- 241
- 44
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Ben bugün aşılamanin 15 gunu ve adet oldum cnm malesef yani benim aşılama tutmadı bu sefer kısmet değilmişaminnnn inşallahh hepimizin ki tutar
Amin insallahaminnnn inşallahh hepimizin ki tutar
Merhaba ben varim canim 2. Asilamami yaptirdimzeynep kamilde tedavi olan var mı?
hadi yaa inşallah en kısa zmaanda kendiliğinden oluverir. benm de 14. gün kan testi vereceğim bugün ama umudum yok dün idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadıBen bugün aşılamanin 15 gunu ve adet oldum cnm malesef yani benim aşılama tutmadı bu sefer kısmet değilmiş
Aşılamadan 12 gün sonra belli olur genelde. 10. günde çıkma ihtimali çok düşük.Merhaba bugun asilamanin 10. Gunu test yapsam sonuc belli olurmu acaba
Tesekkurler 2 gun daha beklicem artik heyecandan zamanda gecmiyorAşılamadan 12 gün sonra belli olur genelde. 10. günde çıkma ihtimali çok düşük.
2 kez yaptırdım aşılama. Çook iyi biliyorum günlerin hiç geçmediğiniTesekkurler 2 gun daha beklicem artik heyecandan zamanda gecmiyor
Benim ilk asilamam oyuzden heyecanliyim2 kez yaptırdım aşılama. Çook iyi biliyorum günlerin hiç geçmediğini
2. tuttu canım. Ama maalesef düşükle sonuçlandı.Benim ilk asilamam oyuzden heyecanliyimseninki 2. Tuttumu
Insallah en kisa zamanda Allah bebis nasip eder sanada2. tuttu canım. Ama maalesef düşükle sonuçlandı.
Hayırlısı olsun diyelim cnm umudu yitirmek yok nasip ne zamansa rabbim ozama vericek sonuç çıkınca yaz mutlaka bende dr konustum bugün yrn bi gel tekrar bakalım dedi yrn tekrar gidicem dr bakalım Allahım hepimizin gönlune gore nasip etsinhadi yaa inşallah en kısa zmaanda kendiliğinden oluverir. benm de 14. gün kan testi vereceğim bugün ama umudum yok dün idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı
Yaptırdınmı tatlım kan testiniOlabiliyormus ama ben dunden beri adet sancısı çekiyordum bügün sabah adet oldum dr aradim 1 gun daha bekle falan dedi insan bilir kendini malesefki ben baya baya adet oldum yani benim bu ilk aşılama tutmadı inşallah senin tutar gzl haber verirsin mutlaka yaz olurmu canim dualarim seninle
yaptırdım negatifYaptırdınmı tatlım kan testini
Sıkma caninı üzülmede bende senin gibiyim 2 gün önce olmadığını anlayınca üzüldüm ama elden gelen bosey yok kısmet inşallah diger ay kalırız hamile bellimi olir aşılamadan sonra ki ay hamile kalan çokyaptırdım negatifolmadı, kısmet elden gelen birşey yok
Bahar 34 sen yaptirdinmi kan tahlili sonucun nedirbenim de iki üç gündür regl olacakmışım gibi bi ağrım var ve bugün 11.günüm.. 14.güne kan ve idrar testi planlıyorum ama senin gibi benim de umudum yok ve yaptırmak istemiyorum.. bi yerde benzer sancıyı çektim hamile olduğumu öğrendim yazmıştı biri, yani olabiliyormuş sanırım..
ben de yaptırıcam ilk aşılamam turmadı ne zaman yaptılar 2.ci aşılamanı birde 1 de mi 2 demi tedavin ben 2 de tedavi görüyorum.Merhaba ben varim canim 2. Asilamami yaptirdim
Tamammen adetin bitmesi lazım lekelenmelerinde bitsin öyle çektir cnmArkadaşlar ben rahim filmi çektireceğimde adet bitince çekiliyor muş benim adetim 5 yada 6.gün bitiyor fakat 7 veya 8. Günlerdede çok hafif lekelenme olabiliyor be şimdi lekelenmelerin bittiği günümü yoksa kanamamın bittiği günümü dikkate alayım