Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar simdi evde yapilan sekerli test varmis onu denedim pozitif cikti acaba normal testtede pozitif cikarmi catlatma ignesinin 11.gunu asilamanin 10.gunu bgn

hadi yaa inşallah en kısa zmaanda kendiliğinden oluverir. benm de 14. gün kan testi vereceğim bugün ama umudum yok dün idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı
Hayırlısı olsun diyelim cnm umudu yitirmek yok nasip ne zamansa rabbim ozama vericek sonuç çıkınca yaz mutlaka bende dr konustum bugün yrn bi gel tekrar bakalım dedi yrn tekrar gidicem dr bakalım Allahım hepimizin gönlune gore nasip etsin

Yaptırdınmı tatlım kan testini

yaptırdım negatif olmadı, kısmet elden gelen birşey yok
Sıkma caninı üzülmede bende senin gibiyim 2 gün önce olmadığını anlayınca üzüldüm ama elden gelen bosey yok kısmet inşallah diger ay kalırız hamile bellimi olir aşılamadan sonra ki ay hamile kalan çok

Bahar 34 sen yaptirdinmi kan tahlili sonucun nedir

Arkadaşlar ben rahim filmi çektireceğimde adet bitince çekiliyor muş benim adetim 5 yada 6.gün bitiyor fakat 7 veya 8. Günlerdede çok hafif lekelenme olabiliyor be şimdi lekelenmelerin bittiği günümü yoksa kanamamın bittiği günümü dikkate alayım

Tamammen adetin bitmesi lazım lekelenmelerinde bitsin öyle çektir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…