Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Boluda nerde aşılama yaptırdınız yardimcı olurmusunuz bende yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum da

Ara ara su gibi bir akinti oluyor oda sanirim crinone jelden kaynakli, asilamanin ilk 2 gunu kasiklarda batmalar falan oldu ondan sonra hic bir agrim olmadi 7. Gununden beride gunde 2 3 kere su gibi akinti oluyor bel agrim var ayakta biraz fazla olayim belim agriyor ama 2 gundur ara ara regli olacakmis gibi bel ve karin agrim var

2 gundur cok usuyorum ayaklarim hic isinmiyor nerdeyse belime ve karnima regli olucakmisim gibi agri giriyor sanirim ben regli olurum yarin falan
Canım benimde ayaklarım buz gibi olur adetten önce bazen senin le aynı zamanda galiba adetim iz.
Kizler pazartesi günü adet günüm benimde ins gecikme olmaz bu ay asilama olmayı bekliyorum sizler ne alemde?

Kizlar aşılama süreci nasıl ilerliyor detaylı anlatır mısınız?
Ben ameliyat oldum histereskopi ve laparoskopi sağ tüpüm alindi hala bebiş yok kı zaten doktor en az 6 ay dedi ben biraz aceleciyim
Aşılama özelde ne kadar ve kaç gün sürüyor bu işlem

bnm ünv hastanesınde profa 565 tl verdm cnm. raporlu iğneler kaç tutck acaba bılmıoö

Herkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
Ben 2 mayısta yaptirdım ilk aşılamamı dr 14 gunde kanda tahlil yaptir dedi tabi ben dayanamadım bügün 12 gün idrar testi yaptim evde negatif çıktı ama herkes çıkmaz diyor 14 gunü beklemen lazım diyor bilemedim uzgünüm sali gunude hiç yaptirasim yok

İnşAllah vardır ayni şeyleri yaşamışısız yanlız değilsin

Hayirli olsun cnm. Kac cm di kistin ve ne kadardir vardi o kist. Boyutu kac cm buyuyor. Bende de varda korkuyorum ilaclar buyutecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…