-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Merhaba siz ne zaman test yapıcaksınız acaba bende 28 nisanda yaptırdım aşılamamı aramızda bir gün varAllah bağışlasın inşallah peki aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oldu.Ben de 29 unda yaptırdım ara ara sancılar giriyor.Kasıkta ateş varı yanmalar dudak kurumları oluyor.İnşallah bizlerde bir bedende iki kalp üç kalp olma mutluluğuna ulaşırız.
Merhaba bende 27 sinde yaptırdım hiç belirti var mıMerhaba siz ne zaman test yapıcaksınız acaba bende 28 nisanda yaptırdım aşılamamı aramızda bir gün var
Yok valla hamilelik belirtisi gibi belirti yok akşam yatarken sağ kasıktan bel kemiğime doğru vuran ve 2saat falan süren bir ağrı yaşadım çok fenaydı ama sanki kasık ağrısından çok böbrek ağrısı gibi nişeydi bugübde sol kasığımda yanma var sanki idrar yolu enfeksiyonu gibimr geliyor iştahım falanda çok açık ama iğneler ve dupthaston kullanıyorum onlardandır bence sende var mı hiç belirti birde bugün akıntımda çoğaldıMerhaba bende 27 sinde yaptırdım hiç belirti var mı
Merhaba ben 29 nisanda aşılama oldum on beş gün sonra gelin denildi ama 14 u bayrama denk geliyor on üçüncü günüm yani arife günü yakınımda bir hastanede kan testi versem çıkar galiba diye düşünüyorum Allah hayırlı etsin inşallah belirtilerinin neler nerler yaşıyorsunuzMerhaba siz ne zaman test yapıcaksınız acaba bende 28 nisanda yaptırdım aşılamamı aramızda bir gün var
Doktorum bana duphaston ilacın bitmeye bir gün kala test yapıp bana haver ver dedi ama pazar gününe denk geliyor yani aşılamamın 12.günü oluyor ya devlet hastanesine gidip orada yaptırcam ama oraya gitmek istemiyorum yada evde kendim yapcam . Bende kasıkları dan böbreklerime doğru olan yanma hissi arada sırada altta zonklama hissi sürekli acıkma ve susama göğüslerimde elleyince ağrı ve şişme var bugün akıntımda artmış adet mi olcam diye korkuyorum sende neler varMerhaba ben 29 nisanda aşılama oldum on beş gün sonra gelin denildi ama 14 u bayrama denk geliyor on üçüncü günüm yani arife günü yakınımda bir hastanede kan testi versem çıkar galiba diye düşünüyorum Allah hayırlı etsin inşallah belirtilerinin neler nerler yaşıyorsunuz
Bende başından beri lekelenme var canım ama pkoluyum ondan büyük ihtimalle başkada yok hakkımızda hayırlısı olsunYok valla hamilelik belirtisi gibi belirti yok akşam yatarken sağ kasıktan bel kemiğime doğru vuran ve 2saat falan süren bir ağrı yaşadım çok fenaydı ama sanki kasık ağrısından çok böbrek ağrısı gibi nişeydi bugübde sol kasığımda yanma var sanki idrar yolu enfeksiyonu gibimr geliyor iştahım falanda çok açık ama iğneler ve dupthaston kullanıyorum onlardandır bence sende var mı hiç belirti birde bugün akıntımda çoğaldı
Aaa benim ilk 2gün oldu geçti doktoruna sordun mu lekelenme devam ediyo diye inşallah bebek yerleşmeye çalışıyodur ondandırBende başından beri lekelenme var canım ama pkoluyum ondan büyük ihtimalle başkada yok hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba siz ne zaman test yapıcaksınız acaba bende 28 nisanda yaptırdım aşılamamı aramızda bir gün var
Doktorum bana duphaston ilacın bitmeye bir gün kala test yapıp bana haver ver dedi ama pazar gününe denk geliyor yani aşılamamın 12.günü oluyor ya devlet hastanesine gidip orada yaptırcam ama oraya gitmek istemiyorum yada evde kendim yapcam . Bende kasıkları dan böbreklerime doğru olan yanma hissi arada sırada altta zonklama hissi sürekli acıkma ve susama göğüslerimde elleyince ağrı ve şişme var bugün akıntımda artmış adet mi olcam diye korkuyorum sende neler var
Sordum yapıcak bir sey yok beklicem dedi.. Hayırlısı ya bu ay pek olucak gibi gelmiyorAaa benim ilk 2gün oldu geçti doktoruna sordun mu lekelenme devam ediyo diye inşallah bebek yerleşmeye çalışıyodur ondandır
İnşallah Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere.Benim belirtim pek olmadı yanlış hatırlamıyorsam sadece adet günüme doğru göğüslerim sızlamaya başlamıştı baya sızlıyodu onu hatırlıyorumAllah bağışlasın inşallah peki aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oldu.Ben de 29 unda yaptırdım ara ara sancılar giriyor.Kasıkta ateş varı yanmalar dudak kurumları oluyor.İnşallah bizlerde bir bedende iki kalp üç kalp olma mutluluğuna ulaşırız.
Şuan pozitifİnşallah Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere.Benim belirtim pek olmadı yanlış hatırlamıyorsam sadece adet günüme doğru göğüslerim sızlamaya başlamıştı baya sızlıyodu onu hatırlıyorum
BenHerkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
BenHerkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
Çok çok sevindimmmŞuan pozitif
İki 18 bir tane 14mm diÇok çok sevindimmmkaç yumurtan vardı
Asilama yaptırmak ücretli mi ?Selam kizlar benimde ilk asilamam tutmadi malesef ikinciyi yaptircam bende
Devlet hastanesinde mi yatırdınız? 2.aşılama için süreç nasıl ilerliyor testler dosya v.s. bilgi verirmisiniz?Geçen cuma yaptırdım vcnaım inşallah bu sefer tutar ama ne bileyim hiç umudum yok maalesef.
Hiç bir problem yok iki tarafta herşey süper yumurtaydı tahlillerdi vs. Vs. Ama nafile olmayınca olmuyor. Nasip diyelim.
Zor hiç birşey yok 2 dk.da bitiyor herşey. Hatta ilk yapınca bitti mi bu kadar mı demiştim.