Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun cnm. Kac cm di kistin ve ne kadardir vardi o kist. Boyutu kac cm buyuyor. Bende de varda korkuyorum ilaclar buyutecek diye
Ben 1bucuk sene once ogrendim ama belki daha onceden de vardir cunku daha onceden de adetlerim agrili gecerdi 5cmdi en son yani 6 ay once 5 cmdi suan 10 cm olmus oyle dedi doktor baya yapisiklik yapmis yumurtaligima gebelik hormonlarindan buyumus birazda dedi

Reglin 5.gününden başlayıp 5 gün klomen kullandım sonrasında gün aşırı kontrole gittim yumurta mm’lerine bakıyor 17yi geçince çatlama iğnesi oluyorsun 24-36 saat sonra eşinden alınan ve hızını arttırmak için işlemden geçen sperm sana vajinadan enjekte ediliyor.. doktordan doktora ilaç değişebilir bi de bazıları 3.günden kullan diyor

Teşekkür ederim canım
Sen ozeldemi yaptırdın devlettemi

merhabalar kızlar benimde ilk aşılamam tutmadı ikinci aşılamamı bekleyeceğim 6 gün sonra regly oluyorum. Sonra ikinci aşılamam yapılacaktır. Bu mübarek günde rabbim isteyen herkesin tez zaman da kucaklarını bebişlerle doldurmayı nasip etsinnnnnnnnnn. AMİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…