-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Ben 1bucuk sene once ogrendim ama belki daha onceden de vardir cunku daha onceden de adetlerim agrili gecerdi 5cmdi en son yani 6 ay once 5 cmdi suan 10 cm olmus oyle dedi doktor baya yapisiklik yapmis yumurtaligima gebelik hormonlarindan buyumus birazda dediHayirli olsun cnm. Kac cm di kistin ve ne kadardir vardi o kist. Boyutu kac cm buyuyor. Bende de varda korkuyorum ilaclar buyutecek diye
Rabbim büyük ayni yollardan geçtik sabırPek umudum yok ama inşallah cnm
Ne kadarını karşılıyor peki canım çok soru soruyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yokevet karşılıo cnm sgk ilaçları. raporu hastanr çkkarsı
Reglin 5.gününden başlayıp 5 gün klomen kullandım sonrasında gün aşırı kontrole gittim yumurta mm’lerine bakıyor 17yi geçince çatlama iğnesi oluyorsun 24-36 saat sonra eşinden alınan ve hızını arttırmak için işlemden geçen sperm sana vajinadan enjekte ediliyor.. doktordan doktora ilaç değişebilir bi de bazıları 3.günden kullan diyorKizlar aşılama süreci nasıl ilerliyor detaylı anlatır mısınız?
Ben ameliyat oldum histereskopi ve laparoskopi sağ tüpüm alindi hala bebiş yok kı zaten doktor en az 6 ay dedi ben biraz aceleciyim
Aşılama özelde ne kadar ve kaç gün sürüyor bu işlem
yarın bellı olck cnm. hatırlat bana olurmuNe kadarını karşılıyor peki canım çok soru soruyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok
Canim nasil durumlar var mi belirti falan test yapmaya korkuyorum ben vercek misin yarin kan tahliliyarın bellı olck cnm. hatırlat bana olurmu
cnm vercm yrn test. bgn de ikinci çizgi vrdı. ama bende korkuom iğne etkısımı acaba die. ama domtorun dediği gün yrnCanim nasil durumlar var mi belirti falan test yapmaya korkuyorum ben vercek misin yarin kan tahlili
Teşekkür ederim canımReglin 5.gününden başlayıp 5 gün klomen kullandım sonrasında gün aşırı kontrole gittim yumurta mm’lerine bakıyor 17yi geçince çatlama iğnesi oluyorsun 24-36 saat sonra eşinden alınan ve hızını arttırmak için işlemden geçen sperm sana vajinadan enjekte ediliyor.. doktordan doktora ilaç değişebilir bi de bazıları 3.günden kullan diyor
Belli oldumu sonuçlaryarın bellı olck cnm. hatırlat bana olurmu
yok cnm olmadı sonuçlar daha. 465 tl ilaç parası verdimBelli oldumu sonuçlar
özelde yaptırdım, sağlık sigortam muayeneleri karşılıyor, 105 lira çatlatma iğnesine, 950 lira aşılamaya verdimTeşekkür ederim canım
Sen ozeldemi yaptırdın devlettemi
Kendi yaptigin testte mi ikinci cizgi vardi canimcnm vercm yrn test. bgn de ikinci çizgi vrdı. ama bende korkuom iğne etkısımı acaba die. ama domtorun dediği gün yrn
Biran pahalıymış canımyok cnm olmadı sonuçlar daha. 465 tl ilaç parası verdim
Normal ozmn muayne icin kaç gün gidiyosun doktora ve her gidişinde ekstra giriş parası ödüyor musunözelde yaptırdım, sağlık sigortam muayeneleri karşılıyor, 105 lira çatlatma iğnesine, 950 lira aşılamaya verdim
cnm 450 gonalf f 5 tane flakton gonalf 2 ovıtrel bence iyiBiran pahalıymış canım
Belkide bilmediğim icin pahalı geldicnm 450 gonalf f 5 tane flakton gonalf 2 ovıtrel bence iyi
kilo yapıyo gonalf 450, 638 lira cnm. diğerleri de ona kezaBelkide bilmediğim icin pahalı geldi
Kilo yapıyor mu bu ilaçlar
Bu ilaçları nasıl kullanıyorsun kaç gün kullanıyorsun beni aydınlatır misimkilo yapıyo gonalf 450, 638 lira cnm. diğerleri de ona keza
9 gğn kullandm günde 1 tane cnm. sonra çatlatma iğnesi verdıBu ilaçları nasıl kullanıyorsun kaç gün kullanıyorsun beni aydınlatır misim