Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama yapan bayanlara soruyorum:
Aşılama yapmadan önce:

- Rahim kalınlıgını kontrol ettı mı doktorunuz?
- Estrofem kullandırdımı?
- Yumurta kalitesini artırması için omepa Q-10 takviyesi tavsiye ettimi ?

Aşilamadan önce rahim filimine varana kadad hersey yapildi ve yumurtalaeim icinse 10 gun göbekten 2 ayrı igne vuruldum hersey yolundaydı oysa

evet rahim kalınlığı kontrol edildi her muayene de omepa VM verdi bana, estrofem nedir onu bilmiyorum?

Benimde ilk asilamam gecen sali yapildi beklemek cok zor ama gunler gecmiyor yapildigindan beri sag kasigimda surekli batma var sizlerdede boyle olan varmi

benim de iki üç gündür regl olacakmışım gibi bi ağrım var ve bugün 11.günüm.. 14.güne kan ve idrar testi planlıyorum ama senin gibi benim de umudum yok ve yaptırmak istemiyorum.. bi yerde benzer sancıyı çektim hamile olduğumu öğrendim yazmıştı biri, yani olabiliyormuş sanırım..

rahim kalınlığını her seferinde kontrol etti, iyi dedi, bahsettiğin şeyleri kullanmadım

Olabiliyormus ama ben dunden beri adet sancısı çekiyordum bügün sabah adet oldum dr aradim 1 gun daha bekle falan dedi insan bilir kendini malesefki ben baya baya adet oldum yani benim bu ilk aşılama tutmadı inşallah senin tutar gzl haber verirsin mutlaka yaz olurmu canim dualarim seninle

Inşallah tutunmuştur minik melegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…