Şişli memorialdr tüp bebek

Bizde de döllenme sorunu var. En son Ankara Memorialde denedim. 6 olgun yumurtadan ikisi dollendi ama ikinci gün gelişimi durdu. Aslında doktordan memnundum ama sırf piezzoelektrik olmadığı için şişli Memorialde denemek istiyorum. Size neden uygulamadilar acaba? Ankara'daki embriyolog da anormal döllenmeye falan sebep oluyor dedi ama aklım kaldı benim onda. Son çare belki işe yarar diye.
Önce yumurtayla spermin durumuna bakıp ona göre piezzo yapılacaktı yumurta toplama günü eşimde tesaya girdi eşimden alınan sperm hareketli canlı dediler o yüzden uygulanmadı

Merhaba, bende 26 kasım salı günü şişli memoriale gideceğim. Zeynep Çelik ve Semra Kahraman ile görüşeceğim. Bundan önce Brüksel tüp bebek ve bahçeciyle görüştüm. Semra Hocayıda çok övdüler. Hatta memorial gelmeden önce test istedi onlarıda yaptıracağız bakalım.
Pendik Eğitim araştırmada 3 başarısız aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekte yumurtam döllenmedi ve bana nazar bocuğu olsun dediler çok üzgünüm :KK43:

Ben eylülde 78.5 bin liraya anlaştım paket fiyati. Embriyo dondurma dahil değil. Bide bölerek ödeme yapabiliyorsunuz hepsini aynı anda istemiyorlar. Ben eylülde görüştüm ekim reglimin 2.günüde tedaviye başladık yumurta toplama için. Opudan sonra bir probleminzi yoksa hemen transfer yapılıyormuş zaten. Benim ohss durumuna karşı iki adet geçmesini istediler üstünden
Canım ilaçlar içinde mi ben Bahcecide yaptım çok hayal kırıklığı yaşadım ilk denemede ikincide yurtdışında yaptım o ayrı bir fiyasko aklım memorialde ama Amh düşük olduğu için gelişigüzel yapmak istemiyorum tüp bebek bie doktorda kalmak en iyisi diyorlar bahçeciye tekrar mı gitsem neden olmadı araştırsalar mı bilmiyorum üçüncü için araştırılmasını istiyorum iyice memorial ilgili mi nasıl

Haftaya cumartesiye zar zor randevu buldum. Yücel beye gideceğiz. Insallah dogru yerdir. Anadolu takasındayım ama gideriz
Yeter ki olumlu sonuç alim. Ve tüm isteyenler alır umarim
Merhaba ben de yücel bey de tedavi gördüm çok memnun kaldım yaşım 39 ilk denemede 4 embriyodan 1 embriyo sağlıklı kalmıştı onunla tuttu ama kalp atışı alamadık sonra tekrar denedik ve 2. Denemede de şuan 38 haftalık hamileyim. Dileyen , isteyen herkese Rabbim sağlıklı hamile kalıp önce icininizde sonra da sağlıkla içinizde büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🏼 Z Zeynep-esra82

Canım ilaçlar içinde mi ben Bahcecide yaptım çok hayal kırıklığı yaşadım ilk denemede ikincide yurtdışında yaptım o ayrı bir fiyasko aklım memorialde ama Amh düşük olduğu için gelişigüzel yapmak istemiyorum tüp bebek bie doktorda kalmak en iyisi diyorlar bahçeciye tekrar mı gitsem neden olmadı araştırsalar mı bilmiyorum üçüncü için araştırılmasını istiyorum iyice memorial ilgili mi nasıl
İlaçlar içinde olmuyor ama randevu alırken semra hoca ya da görünmeyi tavsiye ederim. O da muhakkak görsün ilk görüşme ucretsizdi hatta

Merhaba ben de yücel bey de tedavi gördüm çok memnun kaldım yaşım 39 ilk denemede 4 embriyodan 1 embriyo sağlıklı kalmıştı onunla tuttu ama kalp atışı alamadık sonra tekrar denedik ve 2. Denemede de şuan 38 haftalık hamileyim. Dileyen , isteyen herkese Rabbim sağlıklı hamile kalıp önce icininizde sonra da sağlıkla içinizde büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🏼 Z Zeynep-esra82
Çok sevindim.Saglikla kucağına alman dileğiyle Insallah banada uğurlu gelir

Embriyo dondurma ve pgt fiyatlarında indirim yapılmıyormuş maalesef sadece tüp bebek tedavisinden indirim yapabiliyorlarmış ☺️
Aaa değişmiş demek ki biz talep etmiştik o zaman menekşe hanım bize destek olmuştu hatta kurdan dolayı biz USD olarak ödeme yapmıştık TL ye çevirdikleri kur yüksek olma ihtimali sebebi ile

X