• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialdr tüp bebek

Bizde de döllenme sorunu var. En son Ankara Memorialde denedim. 6 olgun yumurtadan ikisi dollendi ama ikinci gün gelişimi durdu. Aslında doktordan memnundum ama sırf piezzoelektrik olmadığı için şişli Memorialde denemek istiyorum. Size neden uygulamadilar acaba? Ankara'daki embriyolog da anormal döllenmeye falan sebep oluyor dedi ama aklım kaldı benim onda. Son çare belki işe yarar diye.
Önce yumurtayla spermin durumuna bakıp ona göre piezzo yapılacaktı yumurta toplama günü eşimde tesaya girdi eşimden alınan sperm hareketli canlı dediler o yüzden uygulanmadı

Merhaba, bende 26 kasım salı günü şişli memoriale gideceğim. Zeynep Çelik ve Semra Kahraman ile görüşeceğim. Bundan önce Brüksel tüp bebek ve bahçeciyle görüştüm. Semra Hocayıda çok övdüler. Hatta memorial gelmeden önce test istedi onlarıda yaptıracağız bakalım.
Pendik Eğitim araştırmada 3 başarısız aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekte yumurtam döllenmedi ve bana nazar bocuğu olsun dediler çok üzgünüm :(

Ben eylülde 78.5 bin liraya anlaştım paket fiyati. Embriyo dondurma dahil değil. Bide bölerek ödeme yapabiliyorsunuz hepsini aynı anda istemiyorlar. Ben eylülde görüştüm ekim reglimin 2.günüde tedaviye başladık yumurta toplama için. Opudan sonra bir probleminzi yoksa hemen transfer yapılıyormuş zaten. Benim ohss durumuna karşı iki adet geçmesini istediler üstünden
Canım ilaçlar içinde mi ben Bahcecide yaptım çok hayal kırıklığı yaşadım ilk denemede ikincide yurtdışında yaptım o ayrı bir fiyasko aklım memorialde ama Amh düşük olduğu için gelişigüzel yapmak istemiyorum tüp bebek bie doktorda kalmak en iyisi diyorlar bahçeciye tekrar mı gitsem neden olmadı araştırsalar mı bilmiyorum üçüncü için araştırılmasını istiyorum iyice memorial ilgili mi nasıl

Haftaya cumartesiye zar zor randevu buldum. Yücel beye gideceğiz. Insallah dogru yerdir. Anadolu takasındayım ama gideriz
Yeter ki olumlu sonuç alim. Ve tüm isteyenler alır umarim
Merhaba ben de yücel bey de tedavi gördüm çok memnun kaldım yaşım 39 ilk denemede 4 embriyodan 1 embriyo sağlıklı kalmıştı onunla tuttu ama kalp atışı alamadık sonra tekrar denedik ve 2. Denemede de şuan 38 haftalık hamileyim. Dileyen , isteyen herkese Rabbim sağlıklı hamile kalıp önce icininizde sonra da sağlıkla içinizde büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🏼 Z Zeynep-esra82

Canım ilaçlar içinde mi ben Bahcecide yaptım çok hayal kırıklığı yaşadım ilk denemede ikincide yurtdışında yaptım o ayrı bir fiyasko aklım memorialde ama Amh düşük olduğu için gelişigüzel yapmak istemiyorum tüp bebek bie doktorda kalmak en iyisi diyorlar bahçeciye tekrar mı gitsem neden olmadı araştırsalar mı bilmiyorum üçüncü için araştırılmasını istiyorum iyice memorial ilgili mi nasıl
İlaçlar içinde olmuyor ama randevu alırken semra hoca ya da görünmeyi tavsiye ederim. O da muhakkak görsün ilk görüşme ucretsizdi hatta

Merhaba ben de yücel bey de tedavi gördüm çok memnun kaldım yaşım 39 ilk denemede 4 embriyodan 1 embriyo sağlıklı kalmıştı onunla tuttu ama kalp atışı alamadık sonra tekrar denedik ve 2. Denemede de şuan 38 haftalık hamileyim. Dileyen , isteyen herkese Rabbim sağlıklı hamile kalıp önce icininizde sonra da sağlıkla içinizde büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🏼 Z Zeynep-esra82
Çok sevindim.Saglikla kucağına alman dileğiyle Insallah banada uğurlu gelir

Embriyo dondurma ve pgt fiyatlarında indirim yapılmıyormuş maalesef sadece tüp bebek tedavisinden indirim yapabiliyorlarmış ☺️
Aaa değişmiş demek ki biz talep etmiştik o zaman menekşe hanım bize destek olmuştu hatta kurdan dolayı biz USD olarak ödeme yapmıştık TL ye çevirdikleri kur yüksek olma ihtimali sebebi ile

Bu yorumunuza şöyle cevap vereyim bizde ilk ön görüşmeye gittiğimizde eşimle ikimiz piezzo intralipit serum istedik ipek hoca bize bi durun arkadaşlar eğer gerek görülürse embriyologlarimizla beraber konuşup karar verilir şuan için bunu konuşmanın mantığı yok demişti. Sonuçta bir ticarethane orası. Ve kendileri demeden biz teklif etmemize rağmen gerek görmediler. Transfer için gittiğimde yine serumu tekrarladim. Dosyaya yazılıyormus ne yapılacağı sizin dosyanizda böyle bir istek yok deyip buda yapılmadı. Yani gerek olan şeyler yapılıyor siz isteseniz bile gerek görmüyorlarsa ekstra maliyette ki işlemler yapılmıyor
Merhaba Brüksel de ben de tedavi görüyorum ama değiştirmek istiyorum. Geçen Nisan'da başladık ilk toplamada bir embriyom oluştu, ikinci kez toplattık döllenme olmadı dendi, ağustosta transeferim oldu negatif sonuçlandı yıkıldım, üç ay vitaminlerimizi eksizksiz kullandık ek takviyeler bile kullandım cem hoca yeterli dedi kalite için geçen hafta 3. Opu mu oldum dört yumurta toplandı dördü de döllendi beşinci gün iki orta jalite ikisi zayıf dedi, 6. Gün aradı hepsini iptal ettik dedi üzüntüden ve şoktan bayılyordum iki gün önce. Sonra asistan aradı doktor görüşmek istiyor dedi daha gidemedim çalışıyorum.hiçbir sorunumuz yok eşimle her şey iyi ama artık güvenim kalmadı malesef.harcadıpımuz şimdiye kadar 400 bini geçti. Başka yer arayışındayım varsa tavsiyeleriniz çok sevinirim

İşin özeti çok daha fazla yumurtam var görünen ama onlar için ekstra bir ley yapılmadı. Arkadaşım başka yere gidiyor prp yapıldı bir sürü yumurta toplandı neden diye sormadan edemiyorum bu kaçıncı artık sabrım kalmadı

Merhaba, bende önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım memorialde ama biraz kararsızlığım da var bahceci mi memorial mi diye üç ay önce memorialle görüştüm t Rahim problemim vardı ve Rahim duvarım ince kalinlasmiyor Yüksel hocaya yönlendirdi histeroskopi için operasyon geçirdim şimdi kararsızlık sebebim de memorial de tek doktorun ilgilenmemek farklı doktorların ilgilenmesi bide bahçeliye gorussem mi acaba diyorum 2 negatif denemem var

Merhaba, bende önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım memorialde ama biraz kararsızlığım da var bahceci mi memorial mi diye üç ay önce memorialle görüştüm t Rahim problemim vardı ve Rahim duvarım ince kalinlasmiyor Yüksel hocaya yönlendirdi histeroskopi için operasyon geçirdim şimdi kararsızlık sebebim de memorial de tek doktorun ilgilenmemek farklı doktorların ilgilenmesi bide bahçeliye gorussem mi acaba diyorum 2 negatif denemem var
Memorialda tatil yada doktorunuzun izin gününe denk gelmedikçe tek doktor ilgileniyor zaten. Ekim ayından beri sürekli gidip geliyorum hep gönül hoca ilgilendi. Bu güne kadar hiç farklı bir doktor görmedim )

Eğer istanbuldaysanız şişliye yakınsanız kesinlikle memorialle bir görüşün derim. Asla gereksiz şeyler istemiyorlar, önermiyorlar. Hafif ohss ihtimaline karşı bana transfer yapmadılar 2 adet geçsin diye. İsteseler ilk adetten sonra yapabilirlerdi sırf ticaret için. Hatta ben çok ısrar etmiştim gönül hocaya kasım transfer için inşallah tutarsa aslan burcu olsun istiyorum diye gönül hocada ben canlı olsun istiyorum diye transferi aralığa erteledi. Tabi ki Allah istemezse yaprak dahi kımıldamaz ama onlar bu işin gerçekten ehli
Merhaba benim olumsuz geçmişim var malesef Brüksel tüp bebekte daha geçen hafta 3. Kez opu oldum beşinci güne ikisi orta kalite embriyo dendi 6. Gün aradılar iptal ettik dediler. Bir transferim negatif oldu, şimdi yerimi değiştirmek istiyorum güvenim kalmadı doktorum cem çelikti o kadar kötüyüm ki, bu süreçte yer tavsiyesine çok ihtiyacım var

Back
X