Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama yapan bayanlara soruyorum:
Aşılama yapmadan önce:

- Rahim kalınlıgını kontrol ettı mı doktorunuz?
- Estrofem kullandırdımı?
- Yumurta kalitesini artırması için omepa Q-10 takviyesi tavsiye ettimi ?

Aşılama yapmadan önce:

Aşilamadan önce rahim filimine varana kadad hersey yapildi ve yumurtalaeim icinse 10 gun göbekten 2 ayrı igne vuruldum hersey yolundaydı oysa😓😓

Aşılama yapmadan önce:

evet rahim kalınlığı kontrol edildi her muayene de omepa VM verdi bana, estrofem nedir onu bilmiyorum?

Benimde ilk asilamam gecen sali yapildi beklemek cok zor ama gunler gecmiyor yapildigindan beri sag kasigimda surekli batma var sizlerdede boyle olan varmi

Kızlar aşılamanin 14 gunundeyim bügün 12 gün idrar testi yapmistim negatif cikmisti dr aradim 14 den sonra kanda yap dedi.bugun 14 gun adet olacakmisim gibi adet sancım var ve kan testi yaptirmaya korkuyorum negatig cikacak diye aranizda adet sancisi olupta pozitif çıkan varmı lütfennnn cvp
benim de iki üç gündür regl olacakmışım gibi bi ağrım var ve bugün 11.günüm.. 14.güne kan ve idrar testi planlıyorum ama senin gibi benim de umudum yok ve yaptırmak istemiyorum.. bi yerde benzer sancıyı çektim hamile olduğumu öğrendim yazmıştı biri, yani olabiliyormuş sanırım..

Aşılama yapmadan önce:

rahim kalınlığını her seferinde kontrol etti, iyi dedi, bahsettiğin şeyleri kullanmadım

benim de iki üç gündür regl olacakmışım gibi bi ağrım var ve bugün 11.günüm.. 14.güne kan ve idrar testi planlıyorum ama senin gibi benim de umudum yok ve yaptırmak istemiyorum.. bi yerde benzer sancıyı çektim hamile olduğumu öğrendim yazmıştı biri, yani olabiliyormuş sanırım..
Olabiliyormus ama ben dunden beri adet sancısı çekiyordum bügün sabah adet oldum dr aradim 1 gun daha bekle falan dedi insan bilir kendini malesefki ben baya baya adet oldum yani benim bu ilk aşılama tutmadı inşallah senin tutar gzl haber verirsin mutlaka yaz olurmu canim dualarim seninle😗

benim yarın aşılamanın 14. günü kan tahlili vericem kısmet bakalım em pek umudum yok çünkü dün idrar testinde hiçbirşey çıkmadı hemde bir yandan umudum var özellikle sol kasığımda ağrı var sanki tutundu gibi geliyor, bilmiyorum ne olacak :KK43:
Inşallah tutunmuştur minik melegin👃👃

X