- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
meraba kızlar nasl hissediosnz kendınızı.. bende kanı 13 mayısta verıcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boluda nerde aşılama yaptırdınız yardimcı olurmusunuz bende yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum daDun asiri derecede bel agrim vardi ama sadece sol tarafimdaydi ve ara ara kalcama ve bacagima vurdu agri ara sira da kasik agrim oldu bugun de cok hafif kasik agrim yokladi baska hic bir belirti yok sizde durumlar nasil insallah guzel haberler aliriz canim
2 gundur cok usuyorum ayaklarim hic isinmiyor nerdeyse belime ve karnima regli olucakmisim gibi agri giriyor sanirim ben regli olurum yarin falanmeraba kızlar nasl hissediosnz kendınızı.. bende kanı 13 mayısta verıcem
Hayırlı Ramazanlar şu mübarek günde inşallah muradımızı alırız kızlar. İlk aşılamam tutmadı ikinci reglim bayrama geliyor temmuz reglimde gidecem aşılama için bakalım nasipmeraba kızlar nasl hissediosnz kendınızı.. bende kanı 13 mayısta verıcem
oy kıyamam. inş gzllıkler bizi bulsn cnmHayırlı Ramazanlar şu mübarek günde inşallah muradımızı alırız kızlar. İlk aşılamam tutmadı ikinci reglim bayrama geliyor temmuz reglimde gidecem aşılama için bakalım nasip
bende de öyle cnm ama regle 10 gün kadar rahat var2 gundur cok usuyorum ayaklarim hic isinmiyor nerdeyse belime ve karnima regli olucakmisim gibi agri giriyor sanirim ben regli olurum yarin falan
Benim 4 gun kaldi fakat asilamanim 13.gunu bakalim kaderde ne varsa obende de öyle cnm ama regle 10 gün kadar rahat var
anladm cnm. sende de şeffaf akıntı oluyormu. bede batmalar çok fazlaBenim 4 gun kaldi fakat asilamanim 13.gunu bakalim kaderde ne varsa o
öyle cnm hakkımızda hayırlısı gzl günler olsnBenim 4 gun kaldi fakat asilamanim 13.gunu bakalim kaderde ne varsa o
Canım benimde ayaklarım buz gibi olur adetten önce bazen senin le aynı zamanda galiba adetim iz.2 gundur cok usuyorum ayaklarim hic isinmiyor nerdeyse belime ve karnima regli olucakmisim gibi agri giriyor sanirim ben regli olurum yarin falan
bnm ünv hastanesınde profa 565 tl verdm cnm. raporlu iğneler kaç tutck acaba bılmıoöKizlar aşılama süreci nasıl ilerliyor detaylı anlatır mısınız?
Ben ameliyat oldum histereskopi ve laparoskopi sağ tüpüm alindi hala bebiş yok kı zaten doktor en az 6 ay dedi ben biraz aceleciyim
Aşılama özelde ne kadar ve kaç gün sürüyor bu işlem
Ben 2 mayısta yaptirdım ilk aşılamamı dr 14 gunde kanda tahlil yaptir dedi tabi ben dayanamadım bügün 12 gün idrar testi yaptim evde negatif çıktı ama herkes çıkmaz diyor 14 gunü beklemen lazım diyor bilemedim uzgünüm sali gunude hiç yaptirasim yokHerkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
Raporu nasıl alıyoruz peki bende çalışıyorum çalışırken sigorta karsiliyormu ilaçların parasinibnm ünv hastanesınde profa 565 tl verdm cnm. raporlu iğneler kaç tutck acaba bılmıoö
İnşAllah vardır ayni şeyleri yaşamışısız yanlız değilsinBen 2 mayısta yaptirdım ilk aşılamamı dr 14 gunde kanda tahlil yaptir dedi tabi ben dayanamadım bügün 12 gün idrar testi yaptim evde negatif çıktı ama herkes çıkmaz diyor 14 gunü beklemen lazım diyor bilemedim uzgünüm sali gunude hiç yaptirasim yok
Pek umudum yok ama inşallah cnmİnşAllah vardır ayni şeyleri yaşamışısız yanlız değilsin
evet karşılıo cnm sgk ilaçları. raporu hastanr çkkarsıRaporu nasıl alıyoruz peki bende çalışıyorum çalışırken sigorta karsiliyormu ilaçların parasini
Hayirli olsun cnm. Kac cm di kistin ve ne kadardir vardi o kist. Boyutu kac cm buyuyor. Bende de varda korkuyorum ilaclar buyutecek diyeBende aşılama yaptırmıştım ilk aşılamamdı tuttu hemde bugün ikiz olduğunu öğrendim 2 kese gördük :) 2 hafta sonra kalp atısı icin cagirdi doktor inanın arkadaşlar oluyor hem de bende cikolata kisti vardı ona ragmen oldu kistimi biraz büyüttük ama olsun doktor doğumda almaktan bahsetti belirtilerime gelince aşılamadan sonra başlayan gögüs acısı ozellikle sabah kalkarken ve uzun süre hareketsiz kalıp hareket edince gogüslerim acıyordu hala da devam ediyor baskada hic belirtim olmadi doktor progesteran verdi multivitamin verdi bi de aspirin kullaniyorum 6 ay once kurtaj olmustum kalp atisi durmustu bebegimin kan pihtilasmasi testi yaptirdik onun sonucuna gore de artik napcaksak ona baslicaz Allahim hepinize nasip etsin kizlar