Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Özeldemi yaptırıyorsunuz devlette mi? Doktorum bana 3 kez aşılama deneriz dedi. İlk aşılamamı 6 mayısta oldum, bekliyorum. Ama 5 aşılamayı duymadım hiç.
Mesajınızı yeni gördüm.Devlette yaptırdım kadın doğum ve hastalıkları hastanesinde.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Sebepsiz infertilite olarak aşılamalarım yapıldı ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için(Ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum) sanırım tüm aşılama haklarımı kullandılar bu sebeplerden dolayı.İnşallah ilk denemede olumlu sonuç alırsınız🤗

Kızlar aşılamanin 14 gunundeyim bügün 12 gün idrar testi yapmistim negatif cikmisti dr aradim 14 den sonra kanda yap dedi.bugun 14 gun adet olacakmisim gibi adet sancım var ve kan testi yaptirmaya korkuyorum negatig cikacak diye aranizda adet sancisi olupta pozitif çıkan varmı lütfennnn cvp

Kızlar aşılamanin 14 gunundeyim bügün 12 gün idrar testi yapmistim negatif cikmisti dr aradim 14 den sonra kanda yap dedi.bugun 14 gun adet olacakmisim gibi adet sancım var ve kan testi yaptirmaya korkuyorum negatig cikacak diye aranizda adet sancisi olupta pozitif çıkan varmı lütfennnn cvp
bende 12. gündeyim iki gün sonra senin yaşadıklarının benzerini yaşıcam muhtemelen :KK43: bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok git baktır kurtul, bebek yoksa da telaşeden kurtulursun doya doya üzüntünü yaşarsın. beklemek daha zor

ben 12. gündeyim canım iki gün sonra gidip kan vereceğim, 14 günde olan arkadaş naptı bende merak ediyorum.
14 de olan arkadas dedigin sanirım benim 12 gunde idrar testi yaptim negatif di bugun 14 günüm ara ara adet sancim var bugün kanda tahlil yaptirmam lazim ama yaptirmicam korkuyorum cnm

X