Bende 2. Günümdeyim Ama öyle bir ağrım yok şu an canımBirde benim gibi kuyruk sokumu ağrısı yaşıyan varmı? Bugün başladı 5. Günüm aşılamada sağ kuyruk sokumum çok ağrıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2. Günümdeyim Ama öyle bir ağrım yok şu an canımBirde benim gibi kuyruk sokumu ağrısı yaşıyan varmı? Bugün başladı 5. Günüm aşılamada sağ kuyruk sokumum çok ağrıyo
Amiiin,hepimize nasip etsin inşallahAyy çok az kalmış heyecanlı rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin inşallah
Amin aminn inşallahİnşallah canım benim sakin ol hersey çok güzel geçecek ve hepimiz olumlu sonuç alacağız inşallah
amin rabbimin izniyle inşallah isteyen herkese bu sonucu versinİnşallah pozitifi görürsünüz bu ay
İnşallah sizin de son olur bu sefer pozitifi görürsünüz Diğer aşılamalarda ne gibi belirtiler yaşadınız ama negatif oldu yinede yazar mısınız . Birde hangi ilaçlarla ilerlediniz negatiflerdemerhaba bende 3. aşılama için gonal f başladım haftaya olacağım aşılama inşallah hepimizin pozitif olur güzel haberlerle diyorum. ama işte insan o negatifleri gördükçe malesef umut kırılıyor ama elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan. pozitif düşünelim pozitif olsun inş :)
İnşallah bu sefer olacak, bu son aşılama olacak ,hatta ikiz olsunmerhaba bende 3. aşılama için gonal f başladım haftaya olacağım aşılama inşallah hepimizin pozitif olur güzel haberlerle diyorum. ama işte insan o negatifleri gördükçe malesef umut kırılıyor ama elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan. pozitif düşünelim pozitif olsun inş :)
Bende bugün hiç bişey yok canım . Dinleniyomusun hala yoksa aktif miydin bugün . O yüzden mi acaba dedimKızlar bel ağrısı yaşayan varmı benim belimin sol tarafı çok ağrıyor bugün
Benim 5. Günde sağ tarafım ağrımştı belimin kuyruk sokumu olan yer baya ağrıdı hattaKızlar bel ağrısı yaşayan varmı benim belimin sol tarafı çok ağrıyor bugün
Yok canım hala dinleniyorum uzanıyorum sürekli ara ara oturuyorumBende bugün hiç bişey yok canım . Dinleniyomusun hala yoksa aktif miydin bugün . O yüzden mi acaba dedim
Kuyruk sokumum değilde canım belim sol tarafı baya Bi ağrıdı bugün biraz geçti amaBenim 5. Günde sağ tarafım ağrımştı belimin kuyruk sokumu olan yer baya ağrıdı hatta
Ban sdoktorum 12.günde test ver dedi sizce erken miben 2 kere yaptırdım hiç belirtim olmadı sadece kasık ağrısı çok az adet sancısı gibi geldi geçti ama sonuçlarım negatif
Doktorun önerdiyse değildir canım zaten 6-7 günde yerleştiği söyleniyor varsa az da olsa belli eder kendini benim doktorum direkt günün geçerse kan testi ver dedi meselaBan sdoktorum 12.günde test ver dedi sizce erken mi
Canım öncelikle inşallah sana tutunmustur bebeğin bebeklerin inşallah olumlu sonuç alırsın . Ama bence erken şuan en azından 3- 4 gün daha bekle . Çünkü bız hormon iğneleri kullandık erken gebelikte yanıltabilir normal gebelik gibi olmayabilir. Tabi bu benim düşüncemKızlar ben de 2. Aşılama tedavimi alıyorum bugün 6. Gün kasık ağrılarım oluyor halszilik ara ara gelen baş dönmesi var çatlama iğnesinden 8 gün geçti erken gebelik testlerinden denesem sizce çok mu erken yanıltır mı daha önce bu testte pozitif görüp negatife dönen var mı?