Ecza depolarını arayın istersenizMerhaba kızlar MERİOFERT ilacı nerede bulabilirim bilgisi olan var mı??
Bursa ve çevresi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ecza depolarını arayın istersenizMerhaba kızlar MERİOFERT ilacı nerede bulabilirim bilgisi olan var mı??
Bursa ve çevresi
Eczaneleri tek tek aradım. Atadıklarımın hiçbirinde yoktu ve 100 e yakın aradımEcza depolarını arayın isterseniz
Kızlar sizdeyse bir kaşık ağrısı var mı aşılamadan sonraİnşallah canım ihtimali arttıralım dedi . Ben de sormadım neden diye valla . Benim doktor aşılamayı da erken yaptı 24.saat. Muhtemelen çatlamadıysa hem kendi asilamada kullandığı hem de ilişkideki spermlerle desteklemek için galiba öyle düşündüm
Evet canım benim sağ Kasım özellikle yürüyünce ağrıyorKızlar sizdeyse bir kaşık ağrısı var mı aşılamadan sonra
Evet canım bol bol uzanıp oturuyorum ama arada yürüyorum da evin içinde ara ara oluyo batma ağrı şekilde. Lekenme şeklinde akıntı da oldu doktor olacağını söylemişti zatenKızlar sizdeyse bir kaşık ağrısı var mı aşılamadan sonra
Kaçıncı günü bu değer asılamanınBeta 14.76 çıktı sizce gebelik yokmu
Evet bende de oluyor hepKızlar sizdeyse bir kaşık ağrısı var mı aşılamadan sonra
Bende aynısı oldu bugün ağrım yok kızlarEvet canım bol bol uzanıp oturuyorum ama arada yürüyorum da evin içinde ara ara oluyo batma ağrı şekilde. Lekenme şeklinde akıntı da oldu doktor olacağını söylemişti zaten
Bende aynısı oldu bugün ağrım yok kızlar
Benim bugün alt karında bi doluluk mu desem ne desem bişey var ve tamamen dik yürüdüğümde rahatsız ediyo beni. Yine yatış halindeyim. Lekelenme yok . Ama ara ara ağrılar devam ediyoKızlar nasılsınız bugün
İnşallah canım benim sakin ol hersey çok güzel geçecek ve hepimiz olumlu sonuç alacağız inşallahBende ilk aşılamamı yarın olacağım inşallah hepimizin pozitif sunucu çıkar inşallah bu konu başlığında yazan arkadaşlar sonuçlarınızı bizimle paylaşın umut olur bilgi olur bize
Bana doktor progestan verdi vajinadan günde ili defa birde dünden beri bi baş ağrım var parol aldım ama yok geçmediBenim bugün alt karında bi doluluk mu desem ne desem bişey var ve tamamen dik yürüdüğümde rahatsız ediyo beni. Yine yatış halindeyim. Lekelenme yok . Ama ara ara ağrılar devam ediyo
Sizler ilaç kullanıyor musunuz bu süreçte
Bende progestan kullanmak istedim ama doktor vermedi gebelik başlamadan daha fazla hormon yüklemeye gerek yok dedi ama ben de kullanmak istiyordum daha güvende hissederdimBana doktor progestan verdi vajinadan günde ili defa birde dünden beri bi baş ağrım var parol aldım ama yok geçmedi
Duphaston kullanıyorum ben sadece canım sen ne kullanıyorsunBenim bugün alt karında bi doluluk mu desem ne desem bişey var ve tamamen dik yürüdüğümde rahatsız ediyo beni. Yine yatış halindeyim. Lekelenme yok . Ama ara ara ağrılar devam ediyo
Sizler ilaç kullanıyor musunuz bu süreçte
Amin aminn inşallahİnşallah canım benim sakin ol hersey çok güzel geçecek ve hepimiz olumlu sonuç alacağız inşallah
Hayırlı olsun.İnşallah tutarŞimdi aşılamamı oldum canım hiç acı hissetmedim diyebilirm