Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberler verirsin bize bugünTutmuştur inşallah canım, Allah onu korumuştur varsa, hiç canımı sıkma , bu arada çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin
Akıntı değil de progesteron kullanıyorum ben fitil onun çözeltisi oluyor hep ama akıntı varmı bilemiyorum anlayamıyorum yani fitilden dolayıKızlar akıntısı olan varmı
Test yaptınız mı acaba ? Sonuç nedirMerhaba,
Benim de 8 Temmuz da aşılamam yapıldı
Test tarihini bekliyorum
Umarım güzel sonuçlar alırız
Test yaptınız mı sonuç nedirCanım aşılamadan sonraki 12. Günüm bugün. Progestan iğneler pazar günü bitti, perşembe günü gebelik testi yapacağım
Ben 7. Günümdeyim akıntı falan pek yok ama kasık ağrım var böyle azıcık kalkıp iş yapmak isteyeyim ağrım oluyor ben de fırsattan istifade hep yatıyorumKızlar kacıncı günündesiniz aşılamamın ben cumartesi yaptırdım belirti falan yok sadece cok koyu beyaz renk akıntım var sizler ne durumdasınız
Sen nasılsın canım test günün ne zaman
İnşallah güzel haberler verirsin bize bugün
Bugün kan verdim ,sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış kızlar,dua ediiinnnnn lütfeeeenTest yaptınız mı sonuç nedir
Yaa çok uzun süre nerde verdin acaba 1-2 saate çıkıyo normaldeBugün kan verdim ,sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış kızlar,dua ediiinnnnn lütfeeeen
Evet bende hafif hafif oluyodu canımKızlar iğneleri kullanırken herhangi bir değişiklik oluyor mu vücudunuzda ne bileyim kasık ağrısı gibi falan
Ayy inşallah canım benim inşallah hepimize umut ol sen idrar testi yapmadınmı pekiBugün kan verdim ,sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış kızlar,dua ediiinnnnn lütfeeeen
Bende şu an ilaçlar işe yaramıyor mu acabaEvet bende hafif hafif oluyodu canım
Herkeste çok farklı tepkiler veriyo ilaclar. İnan sürekli bende neden bu olmuyo bana neden bu ilacı vermedi diye düşünmekten bende bıktım evde kendi kendime kuruyorum araştırıyorum yarın ise gidicem cumartesi pazar zaten tatil en azından bı gün düşünmeyimBende şu an ilaçlar işe yaramıyor mu acaba
Benim var cok fazla hemde koyu kıvamlı beyaz renkKızlar akıntısı olan varmı
Benimde aynı öyle canımBenim var cok fazla hemde koyu kıvamlı beyaz renk
Canım sağlık ocağında verdim ve pişman oldum, gerçekten uzun bir süreYaa çok uzun süre nerde verdin acaba 1-2 saate çıkıyo normalde
İnşallah canım , yaptım,hem de iki tane, ama sonuçtan emin olamadım ,göndereyim siz bakınAyy inşallah canım benim inşallah hepimize umut ol sen idrar testi yapmadınmı peki
Yaa çok uzun süre nerde verdin acaba 1-2 saate çıkıyo normalde
Ayy inşallah canım benim inşallah hepimize umut ol sen idrar testi yapmadınmı peki
Sanırım dediğiniz gibi oldu şu anda beta hcg 1.48A
12. Güne kadar test yapmayın çatlatma iğnesi den dolayı beta yukselebilir diyolar ama tabiki olma ihtimali de var