- 12 Ekim 2021
- 53
- 10
- 24
Kaç gün iğne kullandınız birde yumurta büyüdüğü gibi çatlat bugün mü dedi sizeBende yarın yaptırıcam aşılamayı yumurtam 2 tane olmuş 26-25mm hayırlısı olsun bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün iğne kullandınız birde yumurta büyüdüğü gibi çatlat bugün mü dedi sizeBende yarın yaptırıcam aşılamayı yumurtam 2 tane olmuş 26-25mm hayırlısı olsun bakalım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kendim kadar sevindim sizde problem neydi acabaKızlaaaar konuyu ben açmıştım 2. Aşılamayı yaptırmıştım ama malesef tutmadı bu ay tüp bebeğe başlayacaktk herşeyimiz hazırdı adeti bekliyordum gitmek için ama miniğim bana sürpriz yaptı ve kendiliğinden geldi belki sizlerede umut olurum rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin hepinize çok çok dua ediyorum
Bende yaptıracagım kimi acımıyor dedi alçıyı tarif eder misiniz psikolojim hiç iyi değilkuzum bende şimdi geldim hastaneden 10:35 de oldu aşılama 5 dk yatırdılar kalktım sonra ama canım çok acıdı işlem bitiminde de ıslaklık hissettim normal mi sende de oldu mu yoksa ben kendimi sıktım da spermler çıktı mı bilemedim . Kalktığım da baktım hafif kanama olmuş kan rengi vardı
Canım daha önce rahim filmi çekindin mi ben anestezisiz çekimdim sızlama şeklinde acım olmuştu aynı öyle olduBende yaptıracagım kimi acımıyor dedi alçıyı tarif eder misiniz psikolojim hiç iyi değil
Çekildim anestezisiz yerlere attım kendimi dayanamadımCanım daha önce rahim filmi çekindin mi ben anestezisiz çekimdim sızlama şeklinde acım olmuştu aynı öyle oldu
Bende birşey yoktu kuzum morfoloji sorunumuz var çok şükür ilaç tedavisiyle oda düzeldi kendiliğinden kaldımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kendim kadar sevindim sizde problem neydi acaba
Hayır olsun bizde de sperm dayı düşüklüğü ve morfoloji yüzde 2 çıktı düzeltmeye çakışıyoruz 1 buçuk aydır aşılama deneyeceğimiz bir hafta sonraBende birşey yoktu kuzum morfoloji sorunumuz var çok şükür ilaç tedavisiyle oda düzeldi kendiliğinden kaldım
Sadece morfolojimiydi sorun ne kullandınız birdeBende birşey yoktu kuzum morfoloji sorunumuz var çok şükür ilaç tedavisiyle oda düzeldi kendiliğinden kaldım
Canım bak bizim morfoloji 1 di 1 bucuk ay sonra ilaçlarla 2 oldu ve o ay hamile kaldım aşılamayı pek tavsiye etmiyorum ben 2 kere denedim tutmadı takviye kullansın eşinHayır olsun bizde de sperm dayı düşüklüğü ve morfoloji yüzde 2 çıktı düzeltmeye çakışıyoruz 1 buçuk aydır aşılama deneyeceğimiz bir hafta sonra
Evet cnm morfoloji sorunu vardı sadece ubegon kullandık biz cnmSadece morfolojimiydi sorun ne kullandınız birde
Takviye kullanmadan önce morfoloji 2 di zaten bir kimyasal yaşadım tek tüp de genişleme mevcut takviye başladık bir ayı geçti o yüzden aşılama dedik olmadı tüpe geçicezCanım bak bizim morfoloji 1 di 1 bucuk ay sonra ilaçlarla 2 oldu ve o ay hamile kaldım aşılamayı pek tavsiye etmiyorum ben 2 kere denedim tutmadı takviye kullansın eşin
Rabbim zorunuzu kolaylaştırsın tez vakitte kucağını doldursun inşallahhTakviye kullanmadan önce morfoloji 2 di zaten bir kimyasal yaşadım tek tüp de genişleme mevcut takviye başladık bir ayı geçti o yüzden aşılama dedik olmadı tüpe geçicez
Amin kardeşim hepimizi inşallahRabbim zorunuzu kolaylaştırsın tez vakitte kucağını doldursun inşallahh
Hayırlı uğurlu olsun bende aşılama yaptıracagım çoğu kişide tutmamış sorununuz neydi acaba
Benmki femarayla büyüdü. 5 gün kullandım hapıda 2 gün aradan snrada çatlatma iğnesi oldm ama 2 kere yaptırdım aşılama ama ikiside tutmadı.Kaç gün iğne kullandınız birde yumurta büyüdüğü gibi çatlat bugün mü dedi size
Çok şükür kuzum 11 haftalık olduk sende nasıl gidiyor kaç haftalık oldunn
Çok şükür kuzum 11 haftalık olduk sende nasıl gidiyor kaç haftalık oldunn