progestanın fitil hali yapıyor bende geçen sefer bıraktıktan bir gün sonra oldum ben ama ağızdan alınınca yapmıyor yani herkeste aynı mı bilmem ama arkadaşımda da aynı şekilde etki etmiş
Bence yaptırman lazım çünkü belki üç yumurtan var birisi döllenmiştir :))Anladım canım benim adete 5 gün var ama adet sancım ve bel ağrım var adet olucamda zorlanıyo gibiyim o sebepten sordum sanırım aşılamadan kaynaklı erken olucam yarında mecburi kan testim var 2. Aşılama için bu şekilde biliyorum 14-15 gün sonra gel demislerdi bana adet olsak dahi yaptırmak gerekiyor değil mi
Olabilir canımBen hep fitil olarak kullanıyorum hiç gecikme yapmadı sanırım kişiyle alakalı durum
Negatif gibi görünüyor canım benimde ilk aşılamamda öyle olmuştu sanki ben silik çizgi görüyordum ama başka kimse görmemişti kaç kişiyle paylaşmıştım sonuç negatif oldu maalesefKızlar ben gözlerimi değişik şekillere sokunca bir çizgi görüyor gibiyimama yani beynim bana oyun oynuyor olabilir diğer erken gebelik testi de bu şekilde yine gözlerimle görünebiliyor artımed kaset test yaptım kontrol çizgisi ve test çizgisi sarı soluk çıktı ikisi de yine gözlerimi değişik şekillere sokunca görüyorum arkadaşım negatif deyip attı kenara çok ağladım bir iki gün sonra tekrar edicem inşallah vardır fotoğrafı tam çekemedim ağladığım için
Deme yaNegatif gibi görünüyor canım benimde ilk aşılamamda öyle olmuştu sanki ben silik çizgi görüyordum ama başka kimse görmemişti kaç kişiyle paylaşmıştım sonuç negatif oldu maalesef
İnşallah canımDeme yahayırlısı olsun inşallah, iki gün sonra tekrarlayıp kan testine gidicem inşallah geç bir şeyler olmuştur yükselir umarım
Hadi hayırlısı diyelim o zaman :) sen daha test yapmadın mı canım yaptırman gerek artık sanırım 17 gün oldu bugün :)Bence yaptırman lazım çünkü belki üç yumurtan var birisi döllenmiştir :))
Negatif gibi görünüyor canım insan o an ki heyecanla çift çizgi var gibi sanıyor ama maalesef öyle heyecandan hep ama Allah büyük canımızı sıkmayalım herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebeğimizin de bize geleceği zaman belli o günü beklemek zor ama biz başaracağızKızlar ben gözlerimi değişik şekillere sokunca bir çizgi görüyor gibiyimama yani beynim bana oyun oynuyor olabilir diğer erken gebelik testi de bu şekilde yine gözlerimle görünebiliyor artımed kaset test yaptım kontrol çizgisi ve test çizgisi sarı soluk çıktı ikisi de yine gözlerimi değişik şekillere sokunca görüyorum arkadaşım negatif deyip attı kenara çok ağladım bir iki gün sonra tekrar edicem inşallah vardır fotoğrafı tam çekemedim ağladığım için
iğnenin ilk haftasında mısın canımKizlar merhaba bende ilk asilamami olmuştum iki gündür hafiften sancım oluyor ve bacağım gogsum çok agiriyor adetime 5 gün var daha progestan fitil olarak kullanıyorum sizde de bu belirtiler oluyor mu
Normalde iğnenin 14. Günü regl olman gerekir yani kist ya da gebelik yoksa gecikmeden sonra test yap umarım vardır canımHayır bugün 13 günü canim
Ama adetime 5 gün var canim iğneden dolayı erken mi olunuyor ilk aşılama olduğum için pek bilgim yok çünkü canimNormalde iğnenin 14. Günü regl olman gerekir yani kist ya da gebelik yoksa gecikmeden sonra test yap umarım vardır canım
İğnenin 15 günü bugunAma adetime 5 gün var canim iğneden dolayı erken mi olunuyor ilk aşılama olduğum için pek bilgim yok çünkü canim
iğneden dolayı yumurta çatladığı için sonrasında adet oluyorsun canım ben öyle biliyorum, doktorun söylemedi mi şu gün test yapabilirsin diyeAma adetime 5 gün var canim iğneden dolayı erken mi olunuyor ilk aşılama olduğum için pek bilgim yok çünkü canim
31 de test için gideceğim işte yarın canimiğneden dolayı yumurta çatladığı için sonrasında adet oluyorsun canım ben öyle biliyorum, doktorun söylemedi mi şu gün test yapabilirsin diye
İnşallah güzel haberler alırsın canım31 de test için gideceğim işte yarın canim
Amin hepimiz canimİnşallah güzel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?