• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ve Progestan

Kizlar merhaba bende ilk asilamami olmuştum iki gündür hafiften sancım oluyor ve bacağım gogsum çok agiriyor adetime 5 gün var daha progestan fitil olarak kullanıyorum sizde de bu belirtiler oluyor mu
Bende aynı şekilde kullandım ilaç sürem doldu benim progestanı kullanırken sürekli kasık ağrım oluyordu ama bırakalı 2 gün oldu ağrım olmuyor pek 2 gün sonra regl günüm ondan dolayı hafif hafif ağrılarım oluyor diye düşünüyorum

Bende aynı şekilde kullandım ilaç sürem doldu benim progestanı kullanırken sürekli kasık ağrım oluyordu ama bırakalı 2 gün oldu ağrım olmuyor pek 2 gün sonra regl günüm ondan dolayı hafif hafif ağrılarım oluyor diye düşünüyorum
Evde test yaptım negatif çıktı ilaçtan kaynaklı olabilir soylediginiz

Canım sonuç nedir yaptın mı tekrar test?
Selam canım yok regl oldum bitti bugün işte yeniden yapmayacağım bu ay, tahlil yaptım karaciğerim yorgun düşmüş değerlerim yüksek çıktı doktorda bu ay sadece insülin direncini düşürelim başka ilaç kullanma dedi bakalım bu ay tatil :))

Ay ilaçlar cidden çok yoruyor vücudu 😔 hakkınızda hayırlısı canım herşeyin bir zamanı elbette var 🤗

Amin canım çok şükür bugünümüze hayırlı zamanda gelecek inşallah inanıyorum :) sen nasılsın neler yapıyorsun son durumlar nedir :)
Ben iyi olmaya çalışıyorum test felan yapmadığım için regl olunca çok zorlanmadım kabul etmeyi ama reglimin ilk günü aşırı ağrılı geçti bildiğin normal doğum sancısı çeker gibi geçti ama şükür bugünümüze ben doğru zamanda en ihtiyaç anında geleceğini düşünüyorum minnoşlarımızın 🤗

Back