Hadi hayırlısı bakalım :)Her şeyin hayırlısı vardır bir bildiği :)) Bakalım iki gün sonra testi tekrarlayacağım regl gelmezse sonra doktoruma yazacağım :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve Progestan
- Konu Sahibi cebellato
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende aynı şekilde kullandım ilaç sürem doldu benim progestanı kullanırken sürekli kasık ağrım oluyordu ama bırakalı 2 gün oldu ağrım olmuyor pek 2 gün sonra regl günüm ondan dolayı hafif hafif ağrılarım oluyor diye düşünüyorumKizlar merhaba bende ilk asilamami olmuştum iki gündür hafiften sancım oluyor ve bacağım gogsum çok agiriyor adetime 5 gün var daha progestan fitil olarak kullanıyorum sizde de bu belirtiler oluyor mu
- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Evde test yaptım negatif çıktı ilaçtan kaynaklı olabilir soylediginizBende aynı şekilde kullandım ilaç sürem doldu benim progestanı kullanırken sürekli kasık ağrım oluyordu ama bırakalı 2 gün oldu ağrım olmuyor pek 2 gün sonra regl günüm ondan dolayı hafif hafif ağrılarım oluyor diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun diyelim 2. Aşılamanın şansı daha yüksekmiş sanırım öyle gördüm araştırdığımdaEvde test yaptım negatif çıktı ilaçtan kaynaklı olabilir soylediginiz
- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Aynen hayırlısı ve kolay birsekilde rabbim hepimize nasip etsin bu arada siz hangi şehirde aşılama yaptinizHayırlısı olsun diyelim 2. Aşılamanın şansı daha yüksekmiş sanırım öyle gördüm araştırdığımda
Aminn inşallah Bursa nilüfer de özel bir doktor muayenehanesinde yaptırdım ben aşılama siz nerede yaptırdınızAynen hayırlısı ve kolay birsekilde rabbim hepimize nasip etsin bu arada siz hangi şehirde aşılama yaptiniz
- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Antalya eğitim araştırmada yaptirdimAminn inşallah Bursa nilüfer de özel bir doktor muayenehanesinde yaptırdım ben aşılama siz nerede yaptırdınız
- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Merhaba sonuç aralığı diye yazması lazım sayfada sanırım negatif en az 5 olması gerekiyor diye biliyorum benKizlar merhaba kan testi verdim doktora gidemedim sonucun 1.36 çıkmış birşey var mi
- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Amin inşallah hayırlısı olsun bende bugün regl oldum benim de tutmadı maalesefMalesef evet negatif çıktı hayırlısı artık ikinci aşılama da rabbim nasip eder insallah
- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Nasip vardır elbet zamani kaçıncı aşılama di seninAmin inşallah hayırlısı olsun bende bugün regl oldum benim de tutmadı maalesef
İlk aşılamamdı doktorumla konuştum 1 ay ara verdi doğal yolla olmazsa bir sonraki ay 2.aşılama yapıcazNasip vardır elbet zamani kaçıncı aşılama di senin
Canım sonuç nedir yaptın mı tekrar test?İnşallah güzel haberler alırsın canım
Selam canım yok regl oldum bitti bugün işte yeniden yapmayacağım bu ay, tahlil yaptım karaciğerim yorgun düşmüş değerlerim yüksek çıktı doktorda bu ay sadece insülin direncini düşürelim başka ilaç kullanma dedi bakalım bu ay tatil :))Canım sonuç nedir yaptın mı tekrar test?
Amin canım çok şükür bugünümüze hayırlı zamanda gelecek inşallah inanıyorum :) sen nasılsın neler yapıyorsun son durumlar nedir :)Ay ilaçlar cidden çok yoruyor vücudu hakkınızda hayırlısı canım herşeyin bir zamanı elbette var
- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Herşeyin hayırlısı inşallah ikinci aşılamaya gerek kalmaz hayırlı ve kolay birsekildeİlk aşılamamdı doktorumla konuştum 1 ay ara verdi doğal yolla olmazsa bir sonraki ay 2.aşılama yapıcaz
Ben iyi olmaya çalışıyorum test felan yapmadığım için regl olunca çok zorlanmadım kabul etmeyi ama reglimin ilk günü aşırı ağrılı geçti bildiğin normal doğum sancısı çeker gibi geçti ama şükür bugünümüze ben doğru zamanda en ihtiyaç anında geleceğini düşünüyorum minnoşlarımızınAmin canım çok şükür bugünümüze hayırlı zamanda gelecek inşallah inanıyorum :) sen nasılsın neler yapıyorsun son durumlar nedir :)
Amin inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını versinHerşeyin hayırlısı inşallah ikinci aşılamaya gerek kalmaz hayırlı ve kolay birsekilde