• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ve Progestan

Anladım canım benim adete 5 gün var ama adet sancım ve bel ağrım var adet olucamda zorlanıyo gibiyim o sebepten sordum sanırım aşılamadan kaynaklı erken olucam yarında mecburi kan testim var 2. Aşılama için bu şekilde biliyorum 14-15 gün sonra gel demislerdi bana adet olsak dahi yaptırmak gerekiyor değil mi
progestanın fitil hali yapıyor bende geçen sefer bıraktıktan bir gün sonra oldum ben ama ağızdan alınınca yapmıyor yani herkeste aynı mı bilmem ama arkadaşımda da aynı şekilde etki etmiş

Anladım canım benim adete 5 gün var ama adet sancım ve bel ağrım var adet olucamda zorlanıyo gibiyim o sebepten sordum sanırım aşılamadan kaynaklı erken olucam yarında mecburi kan testim var 2. Aşılama için bu şekilde biliyorum 14-15 gün sonra gel demislerdi bana adet olsak dahi yaptırmak gerekiyor değil mi
Bence yaptırman lazım çünkü belki üç yumurtan var birisi döllenmiştir :))

Kızlar ben gözlerimi değişik şekillere sokunca bir çizgi görüyor gibiyim😂😂 ama yani beynim bana oyun oynuyor olabilir diğer erken gebelik testi de bu şekilde yine gözlerimle görünebiliyor😂😂 artımed kaset test yaptım kontrol çizgisi ve test çizgisi sarı soluk çıktı ikisi de yine gözlerimi değişik şekillere sokunca görüyorum arkadaşım negatif deyip attı kenara çok ağladım bir iki gün sonra tekrar edicem inşallah vardır😞 fotoğrafı tam çekemedim ağladığım için😅

Eklentiler

• IMG_3670.jpeg
    IMG_3670.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar ben gözlerimi değişik şekillere sokunca bir çizgi görüyor gibiyim😂😂 ama yani beynim bana oyun oynuyor olabilir diğer erken gebelik testi de bu şekilde yine gözlerimle görünebiliyor😂😂 artımed kaset test yaptım kontrol çizgisi ve test çizgisi sarı soluk çıktı ikisi de yine gözlerimi değişik şekillere sokunca görüyorum arkadaşım negatif deyip attı kenara çok ağladım bir iki gün sonra tekrar edicem inşallah vardır😞 fotoğrafı tam çekemedim ağladığım için😅
Negatif gibi görünüyor canım benimde ilk aşılamamda öyle olmuştu sanki ben silik çizgi görüyordum ama başka kimse görmemişti kaç kişiyle paylaşmıştım sonuç negatif oldu maalesef

Negatif gibi görünüyor canım benimde ilk aşılamamda öyle olmuştu sanki ben silik çizgi görüyordum ama başka kimse görmemişti kaç kişiyle paylaşmıştım sonuç negatif oldu maalesef
Deme ya😞 hayırlısı olsun inşallah, iki gün sonra tekrarlayıp kan testine gidicem inşallah geç bir şeyler olmuştur yükselir umarım🙏🏻

Negatif gibi görünüyor canım insan o an ki heyecanla çift çizgi var gibi sanıyor ama maalesef öyle heyecandan hep ama Allah büyük canımızı sıkmayalım herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebeğimizin de bize geleceği zaman belli o günü beklemek zor ama biz başaracağız 🤗

Kizlar merhaba bende ilk asilamami olmuştum iki gündür hafiften sancım oluyor ve bacağım gogsum çok agiriyor adetime 5 gün var daha progestan fitil olarak kullanıyorum sizde de bu belirtiler oluyor mu

Her şeyin hayırlısı vardır bir bildiği :)) Bakalım iki gün sonra testi tekrarlayacağım regl gelmezse sonra doktoruma yazacağım :)

Back