- 28 Mayıs 2024
- 25
- 7
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bana doktor insülin direnci için ilaç başladı biraz da zayıflamamı istediBen iyi olmaya çalışıyorum test felan yapmadığım için regl olunca çok zorlanmadım kabul etmeyi ama reglimin ilk günü aşırı ağrılı geçti bildiğin normal doğum sancısı çeker gibi geçti ama şükür bugünümüze ben doğru zamanda en ihtiyaç anında geleceğini düşünüyorum minnoşlarımızın
Benim de kilom var ama benim şekerde felan hiç sıkıntım yok banada glifor verdi onu kullanıyorum göbek bölgesinde yağları eritmek için dedi verdirmiyor ama kgİnşallah canım bana doktor insülin direnci için ilaç başladı biraz da zayıflamamı istedi
yaa inşallah eritir bariBenim de kilom var ama benim şekerde felan hiç sıkıntım yok banada glifor verdi onu kullanıyorum göbek bölgesinde yağları eritmek için dedi verdirmiyor ama kg
İnşallah ama vermedim hiçyaa inşallah eritir bari
valla beni iştah kaybı kurtarmıyor çünkü eşim ben yemiyorsam yemek yemiyor o yüzden ben zayıflayamıyorumİnşallah ama vermedim hiç
Ben yemesem de veremiyorum maalesefvalla beni iştah kaybı kurtarmıyor çünkü eşim ben yemiyorsam yemek yemiyor o yüzden ben zayıflayamıyorum
Bol su iç belki ödemde olabilir canım insülin direncinden sonra benim açlık krizlerim durdu inanır mısın ben krizlerden dolayı çok saçma zamanlarda yemek yiyordumBen yemesem de veremiyorum maalesef
Saçma şekilde bende insülin direnci felan yok herşeye baktırdım ama kilo veremiyorumBol su iç belki ödemde olabilir canım insülin direncinden sonra benim açlık krizlerim durdu inanır mısın ben krizlerden dolayı çok saçma zamanlarda yemek yiyordum
vallahi bilemedim canım :)Saçma şekilde bende insülin direnci felan yok herşeye baktırdım ama kilo veremiyorum
Bende bilmiyorum değişik durum neyse yapacak bir şey yokvallahi bilemedim canım :)
Evet canım böyle de olur ne olacak hayırlısıBende bilmiyorum değişik durum neyse yapacak bir şey yok
Evet canım ya kg elbette önemli ama Allah biliyor sonuçta herşeyiEvet canım böyle de olur ne olacak hayırlısı
Evet canım doğru inanki çok yüksek kilolarda da hamile kalan tanıdıklarım var inşallah olur ne diyelim dua ediyorum sürekli :)Evet canım ya kg elbette önemli ama Allah biliyor sonuçta herşeyi
Rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı doldursun inşallahEvet canım doğru inanki çok yüksek kilolarda da hamile kalan tanıdıklarım var inşallah olur ne diyelim dua ediyorum sürekli :)
amin canımRabbim en hayırlı zamanda kucağımızı doldursun inşallah