İnşallah tutmuştur hepimizin çünkü gerçekten vücudum çok yoruldu ilaçlardan :) bugün test yapmayı düşünüyorum bakalım ama kan testine gidemeyeceğim sanırım erken gebelik yaparım belkiBenim doktorumda kanama gelebilir korkma demişti ama hiç olmadı :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve Progestan
- Konu Sahibi cebellato
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben duymamıştım bunu, doktorum hiç bahsetmedi, özel hastaneye gidiyorum acaba yapılmıyor mu hastanedeHer doktor yapıyor mu peki çipli aşılama diye mi geçiyor ?
Bende özel muayenehane gidiyorum eşim için de tüp bebek merkezine gittik ama nasıl yaptılar bilmiyorum yani çıplak gözle zaten görülmez diye düşünüyorumBen duymamıştım bunu, doktorum hiç bahsetmedi, özel hastaneye gidiyorum acaba yapılmıyor mu hastanede
Hayırlısı ne ise o olsun beni de haberdar edin bana da umut olursunuz inşallah:)İnşallah tutmuştur hepimizin çünkü gerçekten vücudum çok yoruldu ilaçlardan :) bugün test yapmayı düşünüyorum bakalım ama kan testine gidemeyeceğim sanırım erken gebelik yaparım belki
Evet çipli aşılama olarak geçiyor bence yapıyor canim yinede gittiğin yerden bilgi al benim gittiğim üniversitede ama aşılama poliklinikte yapıldiğı için normal aşılama oldu şimdi ünide özel hocadan böyle bir istemim olacak özel hoca yapıyor çünku bunuHer doktor yapıyor mu peki çipli aşılama diye mi geçiyor ?
Aynen bence çipli daha mantıklı geldi bana bu şekilde yapılıyor ama kafa yada kuyruğu bozuk sperm döllediği zaman yumurtayı bu seferde kimyasal gebelik oluşuyor vücut kabul etmeyip geri atıyor bide öyle üzülüyoruz bakalım ya inşalalh tutmuşturda gerek kalmaz ama umudum yok hasta olucam gibi dünde erken gebelik testi yaptım negatif zaten :/Bende özel muayenehane gidiyorum eşim için de tüp bebek merkezine gittik ama nasıl yaptılar bilmiyorum yani çıplak gözle zaten görülmez diye düşünüyorum
yok canım aşılama şırıngasını gördüm ben normal su gibi görünüyor, inşallah güzel sonuçlar alacağız ben inanıyorum :)Bende özel muayenehane gidiyorum eşim için de tüp bebek merkezine gittik ama nasıl yaptılar bilmiyorum yani çıplak gözle zaten görülmez diye düşünüyorum
İnşallah gerek kalmaz başka işlemlere gerçekten benim de vücudumun ilaç yönünden dinlenmeye ihtiyacı var ama sonuca göre kendi doktoruma sorucam ben çipli olanı . Sıkmayın canınızı hiç belli olmaz hiçbirşey İnşallah güzel haberler alırız :)Aynen bence çipli daha mantıklı geldi bana bu şekilde yapılıyor ama kafa yada kuyruğu bozuk sperm döllediği zaman yumurtayı bu seferde kimyasal gebelik oluşuyor vücut kabul etmeyip geri atıyor bide öyle üzülüyoruz bakalım ya inşalalh tutmuşturda gerek kalmaz ama umudum yok hasta olucam gibi dünde erken gebelik testi yaptım negatif zaten :/
Benim eşimin sonuçlarını küçük tüp şişesine koyup vücut sıcaklığında kalması gerektiği için benim karın bölgeme yapıştırdılar kendi doktoruma gidene kadar o an çok duygulanmıştım :)yok canım aşılama şırıngasını gördüm ben normal su gibi görünüyor, inşallah güzel sonuçlar alacağız ben inanıyorum :)
evet bana da yaptılar onu :)Benim eşimin sonuçlarını küçük tüp şişesine koyup vücut sıcaklığında kalması gerektiği için benim karın bölgeme yapıştırdılar kendi doktoruma gidene kadar o an çok duygulanmıştım :)
Yaptın mı test:)evet bana da yaptılar on
yok canım kan testine gidemedim yeni çıktım işten, test aldım sabah yapmayı düşünüyorum şimdi yapsam çıkmaz heralde değil miYaptın mı test:)
dua et canım umarım güzel sonuçlar alırız :) inan neler yaptım bu ay neler :))Sabah ilk idrarla yapılması daha sağlıklı deniyor eğer bekleyebilirsen sabah yap:) cidden bende heyecan yaptım inşallah güzel haber alırım senden
İnşallah canımm bide progestan regl'da geciktirme yapıyor muİnşallah gerek kalmaz başka işlemlere gerçekten benim de vücudumun ilaç yönünden dinlenmeye ihtiyacı var ama sonuca göre kendi doktoruma sorucam ben çipli olanı . Sıkmayın canınızı hiç belli olmaz hiçbirşey İnşallah güzel haberler alırız :)
Dualarım seninle canım :)dua et canım umarım güzel sonuçlar alırız :) inan neler yaptım bu ay neler :))
Bende şu zamana kadar gecikme yapmadı hatta gecikme olduğu ay doktorum progestan verdi banaİnşallah canımm bide progestan regl'da geciktirme yapıyor mu
progestanın fitil hali yapıyor bende geçen sefer bıraktıktan bir gün sonra oldum ben ama ağızdan alınınca yapmıyor yani herkeste aynı mı bilmem ama arkadaşımda da aynı şekilde etki etmişİnşallah canımm bide progestan regl'da geciktirme yapıyor mu
am
amin canım ben de aynı şekilde :)Dualarım seninle canım :)
Ben hep fitil olarak kullanıyorum hiç gecikme yapmadı sanırım kişiyle alakalı durumprogestanın fitil hali yapıyor bende geçen sefer bıraktıktan bir gün sonra oldum ben ama ağızdan alınınca yapmıyor yani herkeste aynı mı bilmem ama arkadaşımda da aynı şekilde etki etmiş