Amin inşallah canım benim reglim ayın 1inde ama sanki erken olucam gibi ağrım var çokbende öyle düşünüyorum normalde bugün ovitrellenin 15. günü regl olmadım ama cesaret edemiyorum inanki inşallah gebelik haberi alırız bu ay
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve Progestan
- Konu Sahibi cebellato
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?inşallah yerleşme ağrısıdır bunlar canım bol bol dinlen, avokado, kabak çekirdeği falan tüketmeye çalış :)Amin inşallah canım benim reglim ayın 1inde ama sanki erken olucam gibi ağrım var çok
Evet tüketmeye çalışıyorum çok faydalıymış :) inşallah güzel haberlerle gelirizinşallah yerleşme ağrısıdır bunlar canım bol bol dinlen, avokado, kabak çekirdeği falan tüketmeye çalış :)
inşallah canım inşallah ne dersin ben kan testine gideyim mi yarın acaba yarın iğnenin 16. günü olacak aşılamanın 15., olmamışsa da korkuyorum kist falan olursa diye çünkü olgun üç yumurtam vardıEvet tüketmeye çalışıyorum çok faydalıymış :) inşallah güzel haberlerle geliriz
Doktor ne demişti sana, bana progestan 14 gün kullan ondan sonra test ver dedi bugün son günüm aslında evde test yapmasaydım bende yarın verecektim testi eğer ki negatif düşüncen yoksa yaptır eninde sonunda doğruları öğreneceğiz :)inşallah canım inşallah ne dersin ben kan testine gideyim mi yarın acaba yarın iğnenin 16. günü olacak aşılamanın 15., olmamışsa da korkuyorum kist falan olursa diye çünkü olgun üç yumurtam vardı
Bilmiyorumki canım inşallah bakalımne belli canım belki sonraki ilişkilerde oldu belli mi olur
Evet bu sefer çipli düşünüyorum benÖyle gerçekten bende aşılama oldum geçen hafta beklemedeyim. tutar tutmaz Allah bilir ama olsun olmazsa yine denerim olmazsa yine ve yine :)
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
O ne oluyorEvet bu sefer çipli düşünüyorum ben
ben fitil olarak almıyorum diye bana adeti geciktirmez dedi, geçen sefer fitili bıraktığım an regl olmuştum, bugün test yapmak istiyorum bakalım inşallahDoktor ne demişti sana, bana progestan 14 gün kullan ondan sonra test ver dedi bugün son günüm aslında evde test yapmasaydım bende yarın verecektim testi eğer ki negatif düşüncen yoksa yaptır eninde sonunda doğruları öğreneceğiz :)
Yaptın mı test merak ettimben fitil olarak almıyorum diye bana adeti geciktirmez dedi, geçen sefer fitili bıraktığım an regl olmuştum, bugün test yapmak istiyorum bakalım inşallah
Yapmadım canım korkuyorum hala negatif olur diye bugün tek seferlik bir akıntım oldu pembe sabah, sonra sildim sildim gelmedi hiçbir şey ped koydum ama gelmemiş bir şey, bilmiyorum negatif görmekten korkuyorum neden böyle oldu bilmiyorum arkadaşım çok ısrar ediyor beni iş çıkışı hastaneye götürecek, bakalım bilmiyorumYaptın mı test merak ettim
Spermi insan gözüyle değilde cihazla ayıklıyolar en sağlamlarını en hareketlilerini seçiyolar turma oranı artıyor ve düşük riskin azalıyorO ne oluyor
Canım bence yap artık var ise hem kana hem idrara geçmiştir bizide haberdar et mutlakaben fitil olarak almıyorum diye bana adeti geciktirmez dedi, geçen sefer fitili bıraktığım an regl olmuştum, bugün test yapmak istiyorum bakalım inşallah
İnşallah canım nolursun dua et bana da akşam gideceğim yüksek ihtimalleYaa acaba yerleşme kanaması gibi olabilir mi çünkü öyle pembe tonlarda geliyormuş umutlandırmak istemem ama hakkında hayırlısı olsun güzel düşünelim güzel şeyler olsun
Akşam yapacağım canım cesaretimi toplayacağım belki olumludur gerçekten deCanım bence yap artık var ise hem kana hem idrara geçmiştir bizide haberdar et mutlaka
Yapmadım canım korkuyorum hala negatif olur diye bugün tek seferlik bir akıntım oldu pembe sabah, sonra sildim sildim gelmedi hiçbir şey ped koydum ama gelmemiş bir şey, bilmiyorum negatif görmekten korkuyorum neden böyle oldu bilmiyorum arkadaşım çok ısrar ediyor beni iş çıkışı hastaneye götürecek, bakalım bilmiyorum
Her doktor yapıyor mu peki çipli aşılama diye mi geçiyor ?Spermi insan gözüyle değilde cihazla ayıklıyolar en sağlamlarını en hareketlilerini seçiyolar turma oranı artıyor ve düşük riskin azalıyor
Dualarım seninle canım benim inşallah güzel haber alacaksınİnşallah canım nolursun dua et bana da akşam gideceğim yüksek ihtimalle
Benim doktorumda kanama gelebilir korkma demişti ama hiç olmadı :)İki gün tek silmelik geldi yani dün sabah bir kere ve bugün sabah bir kere görsel eklerdm ama hassaslar olabilir diye eklemek istemiyorum :)