- 4 Ocak 2023
- 43
- 10
- 35
-
- Konu Sahibi biiiideryaaa
Benim 2. Gün çok ağrım vardı ya hatta hala karnım sancıyor herkes farklı yaşıyor galibaKizlar ikinci günümdu bugün hiç ağrım olmadı gece ağrıdan uyuyamamistm şükür ki geçti yavaş yavaş işimi yapıyorum eşim sağolsun o aşılamaya girmiş gibi nazlı bir iş yapınca zoruna gidiyor Allah bana sabır versin ağır kaldırmadan işimi yapıyorum
Evet bende zorlandım herkes acımadı diyor ama benim acıdı aşılama ağrılı oldu Rabbim gönlümüze göre versin inşallahBelki aşılama sırasında rahmi doktor çok zorladiysa ondanda olabilir yapılırken ben baya zorlandım ama iyi ki devam etmedi bu ağrı aşılamada kısa surmese bağırirdim artık bide ameliyat odasıydi çok korkunç geldi ya doğumda orda olduğumu düşünüyorum baya soğuk ürkütücü bu sefer hiç umudum yoktu olacak gibi geliyor bir yandanda 3 Ekim benim sonuç daha çok var sabırsızlanıyorum
Bende tam olarak bunu yazmaya geldim hiç cesaretim yok test yapmayaKızlar Dayanamayıp test yapan var mi idrar yada kan
Canım test yaptın mı belirtin var mı biz aynı gün yapmıştık aşılamayıBana aşılama günü dahil 3 gün üst üste dedi canım
Yapmadım canım daha. Pek de belirtim yok açıkçası benimCanım test yaptın mı belirtin var mı biz aynı gün yapmıştık aşılamayı
Merhaba kızlar benimde 6.gün olucak. Gögüslerim inanılmaz agrıyor belimde. Sag bacagımı çekemiyorum sanki bugün. İlk kez test yaptım dayanamayıp ama ilaç etkisi oldugunu düşünüyorum tabiki. Çift çizgi görmeyi öyle çok istiyorum ki tutmasa bile ilaç etkiside olsa öyle görmek çok hoşuma gittiYapmadım canım daha. Pek de belirtim yok açıkçası benimsen ne durumdasın?
Bende tam olarak bunu yazmaya geldim hiç cesaretim yok test yapmaya
Maşallah yükselir inşallahAy ben yaptım dayandım yaptım ayin 19unda aşılama oldu asilamnin 6. Günü catlatma iğnesinin 8. Günü kan verdiiimmm sonuç 3.76 çıktı yaa ne buuu şimdi etkisi düşüyor mu yaa yükselirmi:))) neyse bunu referans alacağım 2 gün sonra yine kan vereceğim yükselirse güzel ama.düserse yok demek
Bende çok korkuyorum adet olucam sanki çok mutsuzumYapmadım canım daha. Pek de belirtim yok açıkçası benimsen ne durumdasın?
Bende çok istiyorum pozitifi görmek ama korkularım beni umutsuzluğa itiyorMerhaba kızlar benimde 6.gün olucak. Gögüslerim inanılmaz agrıyor belimde. Sag bacagımı çekemiyorum sanki bugün. İlk kez test yaptım dayanamayıp ama ilaç etkisi oldugunu düşünüyorum tabiki. Çift çizgi görmeyi öyle çok istiyorum ki tutmasa bile ilaç etkiside olsa öyle görmek çok hoşuma gittisizde ne belirti oldu ?
Sizde şuan son durum nedir bende tedirginim ama bişeyde hissedemiyorum hissizimBende çok istiyorum pozitifi görmek ama korkularım beni umutsuzluğa itiyor
Ben adet olcam gibi hissediyorum göğüs ağrım vardı geçti kramplarımda bitti hiç belirtim yokSizde şuan son durum nedir bende tedirginim ama bişeyde hissedemiyorum hissizim
Canım yaptım ben negatif. Yarın kan verip netleştiririmBende çok korkuyorum adet olucam sanki çok mutsuzum
Benim göğüsler şişti canım ve ödemliyim hissediyorum yani geliyor yaklaşmakta olanBen adet olcam gibi hissediyorum göğüs ağrım vardı geçti kramplarımda bitti hiç belirtim yokadet tarihiniz ne zaman sizin
Pcos oldugum için düzensiz cok tarihi bile belli değilBen adet olcam gibi hissediyorum göğüs ağrım vardı geçti kramplarımda bitti hiç belirtim yokadet tarihiniz ne zaman sizin
Yaa ben korkudan yapamıyorum tek çizgi ve 0 beta vörmeye o kadar alıştım ki haber ver bana da sonucu umarım hamilesindirCanım yaptım ben negatif. Yarın kan verip netleştiririm
Kaçıncı gün kan vereceksinPcos oldugum için düzensiz cok tarihi bile belli değilgögüs agrım devam ediyor şuan alt karında falan bi agrım yok ama ayakta cok kalınca agrı yapıyor cok hafif