Aşılama günü progesteron yüksekliği kızlar lütfen bakar mısınız?

Ay ne değişik şeyler heyecanlıyım pekte umudum yok ama yapacak bişeyim de yok tüp bebek 150 bin civarı aşılama 16 bine maal oldu
Umut her zaman vardır güzel düşünelim güzel olsun sizde yumurtalarnz da sorun yokmuş ki gebe kalmışsınız yani sorun olmayıp gebe kalamayan da çok kişi var ama siz biliyorsunuz gebe kalabilirim diyorsunuz. Umut edelim güzel düşünelim. Yumurtlama dan 14 gün sonra adet olunuyor hesaplamayı bu şekilde yap derim

Ay ne değişik şeyler heyecanlıyım pekte umudum yok ama yapacak bişeyim de yok tüp bebek 150 bin civarı aşılama 16 bine maal ol

Umut her zaman vardır güzel düşünelim güzel olsun sizde yumurtalarnz da sorun yokmuş ki gebe kalmışsınız yani sorun olmayıp gebe kalamayan da çok kişi var ama siz biliyorsunuz gebe kalabilirim diyorsunuz. Umut edelim güzel düşünelim. Yumurtlama dan 14 gün sonra adet olunuyor hesaplamayı bu şekilde yap derim
Ben hiç gebe kalamadım ki

İki yıl oldu evleneli 6-7 ay korunduk sonra iki ay denedik olmayınca doktor yolu gözüktü hemen tüp bebek denildi hemen başladık oda olmadı bu aşılama yapan doktorum dedi bana TSH fsh çok iyi amh düşük ama bu bizim için çok önemli değil de direk aşılamaya başladı zaten 5 gün klomen kullandım kontrole gittim doktorum dedi tahminimde de fazla yumurta büyümüş bir tane beklerden birden fazla geliştim Buda bizim için çok iyi dedi ve aşıma sondası bana hiç bir ilaç vermedi size verdi mi doktorunuz

Bu arada benim yaşım 42 7 ay önce tüp bebek denedim kimyasal oldu şimdi birde aşılama denemek istedim başka doktorda gittim tesadüfen baktı dedi senin değerlerin çok iyi tüp bebek değil de aşılama daha iyi olur dedi öyle bir
Anda kendimi klomen kullanırken buldum :)
Kimyasal oldu diyince gebelik olarak düşündüm ben

X