- 4 Ocak 2023
- 43
- 10
- 35
-
- Konu Sahibi biiiideryaaa
Siz aynı doktora mı yaptırdınız aşılamayı işlem ağrılı değil diyolar ama benim canım çok yandı yapılırken sizde nasıldıÜşütme olacağını pek sanmıyorum sanki işlemle alakalı gibi geldi bana bende de inanılmaz şiddetli ağrı var çünkü
Merhaba 20 sinde yani dün oldum bende aşılama aşağı yukarı aynı zamanda öğrenicez sonucuCanım merhaba ben de 19 eylülde oldum. Dün gece inanılmaz kötü geçti benim. Karnım şişti ve kasıklarıma sanki bıçaklar batıyor gibiydi. Bugünde devam ediyo sancılar çok yoğun değil ama var hafifte lekelenme şeklinde kanamam var.
Canım pcos var bende zaten ilaçsız olamıyorum ama genelde ovitrelle sonrası 15.günde falan geliyor adetim. 1i gibi bekliyorumAa aynı gün olmuşuz adet tarihiniz nedir
Kıramp bel ağrım var ama canım ben çok araştırdım aşılamada çatlatma iğnesi kullanılıyor diye hiç bir belirti gebelik belirtisi denemezmiş sende farklı bi belirti var mı
Evet aynı doktor son aşılamada çok fazla ağrı olduğunu söyledim ama her defasında değişebilir dedi bi de farklı bi şey kullanıyoruz dedi ama o neydi aklımda kalmadı o yüzdende olabilir dediSiz aynı doktora mı yaptırdınız aşılamayı işlem ağrılı değil diyolar ama benim canım çok yandı yapılırken sizde nasıldı
Evettt bebiş haberlerini alırız umarımMerhaba 20 sinde yani dün oldum bende aşılama aşağı yukarı aynı zamanda öğrenicez sonucu
Yok canım bende de kasık ağrıdı var sadece, orada yoğunluk var yani. Ama daha önce de yaşadım bunu çatlatma iğnesinden sonra… dediğin doğru. Ne zaman test yapacaksınKıramp bel ağrım var ama canım ben çok araştırdım aşılamada çatlatma iğnesi kullanılıyor diye hiç bir belirti gebelik belirtisi denemezmiş sende farklı bi belirti var mı
İlaç olarak mı işlem sırasında mı farklı bişeyEvet aynı doktor son aşılamada çok fazla ağrı olduğunu söyledim ama her defasında değişebilir dedi bi de farklı bi şey kullanıyoruz dedi ama o neydi aklımda kalmadı o yüzdende olabilir dedi
İlaç olarak mı işlem sırasında mı farklı bişey
Yok ilaç olarak aynı şeyleri kullandım işlem esnasında yapılan şeyle ilgili söyledi ama o kadar çok acım vardı ki unuttumİlaç olarak mı işlem sırasında mı farklı bişey
Ben dün bi baktım idrarda hcg varmı diye negatifti merakımdan kanda 15. Gün baktırırım adet olmazsamYok canım bende de kasık ağrıdı var sadece, orada yoğunluk var yani. Ama daha önce de yaşadım bunu çatlatma iğnesinden sonra… dediğin doğru. Ne zaman test yapacaksın
Jel gibi bişey kullandı benim doktor sadeceYok ilaç olarak aynı şeyleri kullandım işlem esnasında yapılan şeyle ilgili söyledi ama o kadar çok acım vardı ki unuttum
Hmm o zaman daha farklı sanırım işlemlerimiz bende öyle bi şey kullanmadıJel gibi bişey kullandı benim doktor sadece
Her doktor kendi yöntemiyle uyguluyo sanırım Rabbim yardımcımız olsun hakkıyla büyütebilecek isteyen herkese nasip etsinHmm o zaman daha farklı sanırım işlemlerimiz bende öyle bi şey kullanmadı
Aaa anladım canım ben daha önce çok bozuk idrar testi gördüğüm için hiçbirine güvenmiyorumBen dün bi baktım idrarda hcg varmı diye negatifti merakımdan kanda 15. Gün baktırırım adet olmazsam
Amin canım amin inşallah. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin anne olmak nasip olsun tüm isteyen herkeseHer doktor kendi yöntemiyle uyguluyo sanırım Rabbim yardımcımız olsun hakkıyla büyütebilecek isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım ya olmaz mı aşılama esnasında da oldu sonrasında da hatta dün hastaneden eve geldikten sonra bi süre yürüyemedim ağrıdan gece anca hafifledi bgn hala devam ediyo ama dün ki ağrı kdr dayanılmak bi ağrı değil senin nasıldı kanaman falan var mıEvettt bebiş haberlerini alırız umarımSenin nasıldı ağrı sızı oldu mı hiç
Aşılama esnasında benimde çok acıdı canım daha sonrasında yatırdılar bir saat kadar iyiydim ama hafif hafif sancılarım vardı dün gece aşırı kötü oldum hiç uyuyamadım ağrıdan sabaha karşı hafiflemişti lekelenme şeklinde ara sıra kanama geliyo daha öncekilerde olmamıştı hiç kanamam ama doktor uyardı aşılamadan önce kanama olabilir endişe etme diyeİnşallah canım ya olmaz mı aşılama esnasında da oldum sonrasında da hatta dün hastaneden eve geldikten sonra bi süre yürüyemedim ağrıdan gece anca hafifledi bgn hala devam ediyo ama dün ki ağrı kdr dayanılmak bi ağrı değil senin nasıldı kanaman falan var mı
30 u mantıklı bizim için doktor sana ilişki ile ilgili bişey dedi mi bana hiçbişey demediAaa anladım canım ben daha önce çok bozuk idrar testi gördüğüm için hiçbirine güvenmiyorumdayanabilirsem 30u gibi kan veririm