- 4 Ocak 2023
- 43
- 10
- 35
-
- Konu Sahibi biiiideryaaa
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba
Merhaba sonucunuz bellimi bende bu ay aşılama yaptırdım 4.kez bugün 17.gün 13.gün beta 5 çıkmıştı dünde yani 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı gebelik var değil mi çok heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Karışma ihtimali var mı acaba o kısımdan endişelerim var daMerhaba canım klinikte nasıl oluyor bilmiyorum ama 2,5 saat kadar sürüyor işlem. Taze olarak gittiğin gün erkenden hastanede topluyolar spermi.
Ya sen bugün Bilkentte konuştuğum kişisin inşaallah kan değerlerin daha da yükselir ve sağlıklı gebeliktirMerhaba
Merhaba sonucunuz bellimi bende bu ay aşılama yaptırdım 4.kez bugün 17.gün 13.gün beta 5 çıkmıştı dünde yani 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı gebelik var değil mi çok heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Hangisisin kii evet yükseldi çok şükür 33 çıktı daha çok küçük kuzum yenicik Rabbim canı gönülden isteyen dileyen herkese versin inşallah en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallahYa sen bugün Bilkentte konuştuğum kişisin inşaallah kan değerlerin daha da yükselir ve sağlıklı gebeliktir
Ben de bugün oluyorum canım başladı şimdi…Olmadı adet oldum sen?
Sanmıyorum çoklu yapmazlar tek tek verilen saate göre işlenip enjektöre çekiyolar etiketleniyor eşinin adı yazıyor falan sanmam yani. Sana Bunu düşündüren şey nedir ?Karışma ihtimali var mı acaba o kısımdan endişelerim var da
Yapı olarak fazla düşünen bi insanım ne yazıkki. Yoksa böyle bir şey duymadım da.Sanmıyorum çoklu yapmazlar tek tek verilen saate göre işlenip enjektöre çekiyolar etiketleniyor eşinin adı yazıyor falan sanmam yani. Sana Bunu düşündüren şey nedir ?
Merhabalar hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin senin belirtiler nasıldı ve aşılamanın kaçıncı günü test yaptın acabaHangisisin kii evet yükseldi çok şükür 33 çıktı daha çok küçük kuzum yenicik Rabbim canı gönülden isteyen dileyen herkese versin inşallah en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah
Anladım canım dediğim gibi yani böyle bişey olcagını sanmıyorum ben. İşlem o şekilde oluyorYapı olarak fazla düşünen bi insanım ne yazıkki. Yoksa böyle bir şey duymadım da.
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallahMerhabalar hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin senin belirtiler nasıldı ve aşılamanın kaçıncı günü test yaptın acaba
Merhaba canım senin aşılamanın kaçıncı günü bende de pcos var bugün aşılamamın 8. GünüAnladım canım dediğim gibi yani böyle bişey olcagını sanmıyorum ben. İşlem o şekilde oluyor
Bize bol bol dua et lütfen cumartesi kan testi vericem pek umudum yok ama inşallah pozitifi görürümAmin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Ben ilk kan verdim beta 5 çıktı 13.günde 15.gün test yaptım çok silik çıktı daha sonra 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı 18.gün tekrar beta verdim oda 33.30 çıktı belirtilerim 1 hafta boyu çatlatma iğnesi yüzünden kasık ağrım oldu daha sonra 6.7.8.günler bel ağrısı çektim geceli gündüzlü 9.gün ayakta fazla kalınca başım dönüyordu hâlâ dönüyor ve göğüslerimde hassasiyet başladı 10.günden itibaren şuan dokunamıyorum canım acıyor ve aşırı halsizim bugün 19.gün aşılama olalı cuma günü sağlık ocağına tekrar kan vereceğim yükselişi takip edeceğim doktorum 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ben her gün çiğ kabak çekirdeği çiğ badem çiğ fındık ve ceviz yedim 2 litrede su içtim her Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Olumlu düşün lütfen Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benimde 5 yıl sonra geldi mucizem şükürler olsun Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBize bol bol dua et lütfen cumartesi kan testi vericem pek umudum yok ama inşallah pozitifi görürüm
İlk günlerde çok olumluydum iki gündür ağrılarım kesildi nasip kısmet artıkOlumlu düşün lütfen Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benimde 5 yıl sonra geldi mucizem şükürler olsun Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Öyle deme hiç belirtisi olmadan tutan bayanlar var neler okudum ben Rabbim nasip etsin inşallahİlk günlerde çok olumluydum iki gündür ağrılarım kesildi nasip kısmet artık
Merhaba canım bugün aşılamamın 11. Günü dayanamadım test yaptım hemde sabah değil akşam yani yaptıgım gibi 2-3 saniyede 2. Çizgi çıktı ilaç iğne etkisimi bilemedim çatlıcam meraktan. 4 ekim kan tarihim bekliyorum sende belirtiler ne ?Merhaba canım senin aşılamanın kaçıncı günü bende de pcos var bugün aşılamamın 8. Günü
Bende cuma vercem catlıcam meraktan rabbim kolay geçitten geçirsin hepimizi emeklerimizin karşılığını versin inşallahBize bol bol dua et lütfen cumartesi kan testi vericem pek umudum yok ama inşallah pozitifi görürüm
Artık yerleştiyse de agrılar pek olmuyor bilgin olsun umudunu kaybetme o yüzdenİlk günlerde çok olumluydum iki gündür ağrılarım kesildi nasip kısmet artık
Allahım kucagına aldıgı günüde göstersin inşallah canım bizede duanı esirgemeOlumlu düşün lütfen Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benimde 5 yıl sonra geldi mucizem şükürler olsun Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Merhaba canım bugün aşılamamın 11. Günü dayanamadım test yaptım hemde sabah değil akşam yani yaptıgım gibi 2-3 saniyede 2. Çizgi çıktı ilaç iğne etkisimi bilemedim çatlıcam meraktan. 4 ekim kan tarihim bekliyorum sende belirtiler n