Aşılama ve belirtiler kızlar yaşadıklarınızı yazarmısınız

Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ya sen bugün Bilkentte konuştuğum kişisin inşaallah kan değerlerin daha da yükselir ve sağlıklı gebeliktir

Ya sen bugün Bilkentte konuştuğum kişisin inşaallah kan değerlerin daha da yükselir ve sağlıklı gebeliktir
Hangisisin kii evet yükseldi çok şükür 33 çıktı daha çok küçük kuzum yenicik Rabbim canı gönülden isteyen dileyen herkese versin inşallah en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah

Merhabalar hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin senin belirtiler nasıldı ve aşılamanın kaçıncı günü test yaptın acaba

Merhabalar hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin senin belirtiler nasıldı ve aşılamanın kaçıncı günü test yaptın acaba
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Ben ilk kan verdim beta 5 çıktı 13.günde 15.gün test yaptım çok silik çıktı daha sonra 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı 18.gün tekrar beta verdim oda 33.30 çıktı belirtilerim 1 hafta boyu çatlatma iğnesi yüzünden kasık ağrım oldu daha sonra 6.7.8.günler bel ağrısı çektim geceli gündüzlü 9.gün ayakta fazla kalınca başım dönüyordu hâlâ dönüyor ve göğüslerimde hassasiyet başladı 10.günden itibaren şuan dokunamıyorum canım acıyor ve aşırı halsizim bugün 19.gün aşılama olalı cuma günü sağlık ocağına tekrar kan vereceğim yükselişi takip edeceğim doktorum 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ben her gün çiğ kabak çekirdeği çiğ badem çiğ fındık ve ceviz yedim 2 litrede su içtim her Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah

Bize bol bol dua et lütfen cumartesi kan testi vericem pek umudum yok ama inşallah pozitifi görürüm

Merhaba canım senin aşılamanın kaçıncı günü bende de pcos var bugün aşılamamın 8. Günü
Merhaba canım bugün aşılamamın 11. Günü dayanamadım test yaptım hemde sabah değil akşam yani yaptıgım gibi 2-3 saniyede 2. Çizgi çıktı ilaç iğne etkisimi bilemedim çatlıcam meraktan. 4 ekim kan tarihim bekliyorum sende belirtiler ne ?

Benim ilk 2 gün kasık ağrım çok oldu 3.4.5. Gün bel ve sol bacağım da çok şiddetli ağrı oldu özelikle bacakta iki gündür bir ağrım yok sadece bu akşam yemekten sonra mısafirliğe gittim o andan beridir hafif baş dönmem var 5 ekimde kan vereceğim ama 4 ekimde sabah bi idrar testi yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…