- 17 Mart 2012
- 5.242
- 1.449
Güncellicem burayı 2 hafta sonra inşGüzel canım durumların umarım güzel haberler alalım ikimizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncellicem burayı 2 hafta sonra inşGüzel canım durumların umarım güzel haberler alalım ikimizde
12 ne zaman çıkmıştı canım senino zaman inşallah umut var diyelim. ben normalde çatlamamı direkt ağrıdan anlarım, ama bugün aşılama esnasında öyle bir ağrı hissettim ve geçti. Çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama olmuştur herhalde ya iğneyi oldum dün. Bu arada 32 bayağı da yüksek yani benim 12 çıkmıştı mesela
Birkaç ay önce. İlaç vs kullanmamıştım. Sadece çatlama oluyor mu diye dr kontrol etmek istemişti canım12 ne zaman çıkmıştı canım senin
Anladım canım .Bu arada 12. Günü testte çıkıyor sonuç 14 gününü bekler misin bilmiyorumBirkaç ay önce. İlaç vs kullanmamıştım. Sadece çatlama oluyor mu diye dr kontrol etmek istemişti canım
Duphaston bitince gelip kan ver dedi, ama ben 11. Gün gibi muhtemelen kaset testlere başlarım zaten 100lü almıştımAnladım canım .Bu arada 12. Günü testte çıkıyor sonuç 14 gününü bekler misin bilmiyorum
Of çok güzel 100 lü test . Sabah akşam yaparım bende olsa kesin AllahmDuphaston bitince gelip kan ver dedi, ama ben 11. Gün gibi muhtemelen kaset testlere başlarım zaten 100lü almıştım
Tavsiye ederim canım sıkılınca test yapıyorumOf çok güzel 100 lü test . Sabah akşam yaparım bende olsa kesin Allahm
Ben alırım da eşim kızıyor gözlerin şaşı oluyor bakarken diyorTavsiye ederim canım sıkılınca test yapıyorum
Ben eşimden gizli yapıyorum ya en büyük hayalim pozitifi görüp emin olup ona da göstermekBen alırım da eşim kızıyor gözlerin şaşı oluyor bakarken diyor
Sende bendensin kimseyi heves ettirmeden şüphesiz tüm gerginliği kendim göğüsleyerk beklemekBen eşimden gizli yapıyorum ya en büyük hayalim pozitifi görüp emin olup ona da göstermek
Kesinlikle öyle ya. Gereksiz yere umutlanmak ve umutlandırmak çok yoruyor ve üzüyor . En azından kendim bileyim sadece diyorum. Bu süreçlerimi de kimse bilmiyor neredeyse. Zor bir yolculukSende bendensin kimseyi heves ettirmeden şüphesiz tüm gerginliği kendim göğüsleyerk beklemek
Hoş geldin canım . Hayırlı güzel haberler alalım inşallah hepimiz. Yumurta boyutu sperm değerleri nasıldı canım . Nasıldı aşılamanBende geldim aranıza :) üç gün öncede ben oldum aşılama :)))
Bende geldim aranıza :) üç gün öncede ben oldum aşılama :)))
Evet şimdi gördüm canım söylemiştin değerleri. Çok heyecanlı bekleyişlerBende geldim aranıza :) üç gün öncede ben oldum aşılama :)))
Salı günü oldum yıkanmış 2 milyon sperm içeri verildi doktorum gayet güzel sayı dedi sizin kaçtı sayıHoş geldin canım . Hayırlı güzel haberler alalım inşallah hepimiz. Yumurta boyutu sperm değerleri nasıldı canım . Nasıldı aşılaman
Bizim yıkanmış sperm 10 milyondu canım hızlı hareketli olan 3 milyondu doktor yeterli dedi bize deSalı günü oldum yıkanmış 2 milyon sperm içeri verildi doktorum gayet güzel sayı dedi sizin kaçtı sayı
Aşılama sperm sorunu yaşayan çiftlere uygulanması daha doğru bir tedavi zaten canım doktorlar hep öyle diyor. Yıkandıktan sonra enjekte edildiği için hızlanıyor hepsiBu arada benim yaşım 42 7 ay önce tüp bebek denedim kimyasal oldu şimdi birde aşılama denemek istedim başka doktorda gittim tesadüfen baktı dedi senin değerlerin çok iyi tüp bebek değil de aşılama daha iyi olur dedi öyle bir
Anda kendimi klomen kullanırken buldum :)
0.1 ml de 2 milyon spermBizim yıkanmış sperm 10 milyondu canım hızlı hareketli olan 3 milyondu doktor yeterli dedi bize de
Aslında eşimde sperm sorunu yoktu tüp bebekte sperm analizi ettirdik 200 binlerde çıkmıştıAşılama sperm sorunu yaşayan çiftlere uygulanması daha doğru bir tedavi zaten canım doktorlar hep öyle diyor. Yıkandıktan sonra enjekte edildiği için hızlanıyor hepsi