Aşılama günü progesteron yüksekliği kızlar lütfen bakar mısınız?

😂 o zaman inşallah umut var diyelim. ben normalde çatlamamı direkt ağrıdan anlarım, ama bugün aşılama esnasında öyle bir ağrı hissettim ve geçti. Çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama olmuştur herhalde ya iğneyi oldum dün. Bu arada 32 bayağı da yüksek yani benim 12 çıkmıştı mesela
12 ne zaman çıkmıştı canım senin

Sende bendensin kimseyi heves ettirmeden şüphesiz tüm gerginliği kendim göğüsleyerk beklemek
Kesinlikle öyle ya. Gereksiz yere umutlanmak ve umutlandırmak çok yoruyor ve üzüyor . En azından kendim bileyim sadece diyorum. Bu süreçlerimi de kimse bilmiyor neredeyse. Zor bir yolculuk

Bu arada benim yaşım 42 7 ay önce tüp bebek denedim kimyasal oldu şimdi birde aşılama denemek istedim başka doktorda gittim tesadüfen baktı dedi senin değerlerin çok iyi tüp bebek değil de aşılama daha iyi olur dedi öyle bir
Anda kendimi klomen kullanırken buldum :)

Bu arada benim yaşım 42 7 ay önce tüp bebek denedim kimyasal oldu şimdi birde aşılama denemek istedim başka doktorda gittim tesadüfen baktı dedi senin değerlerin çok iyi tüp bebek değil de aşılama daha iyi olur dedi öyle bir
Anda kendimi klomen kullanırken buldum :)
Aşılama sperm sorunu yaşayan çiftlere uygulanması daha doğru bir tedavi zaten canım doktorlar hep öyle diyor. Yıkandıktan sonra enjekte edildiği için hızlanıyor hepsi

Aşılama sperm sorunu yaşayan çiftlere uygulanması daha doğru bir tedavi zaten canım doktorlar hep öyle diyor. Yıkandıktan sonra enjekte edildiği için hızlanıyor hepsi
Aslında eşimde sperm sorunu yoktu tüp bebekte sperm analizi ettirdik 200 binlerde çıkmıştı

X